eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.6هزار دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
34.1هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه اسنک عالی و خوشمزه 😋😋😋😋 ♡ اسنک بستنی توت فرنگی ♡ 🍦🍦🍦🍦 ** اصلاحیه : به مدت ۱۰ ثانیه در روغن داغ سرخ می کنیم طرز تهیه : شیر سه چهارم فنجان یا ۱۷۷ میلی لیتر کره یک دوم تا یک سوم فنجان یا هفتاد و پنج تا صد وسیزده گرم کره را داخل ظرف ریخته و روی حرارت غیرمستقیم قرار می دهیم تا ذوب شود ، ولی نجوشد . شیر را داخل مخلوط کن ریخته . دقت کنید شیر سرد نباشد . کره ذوب شده و خنک شده را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۳ دقیقه مخلوط می کنید . دقت کنید که نباید زیاد هم بزنید . ترکیب به دست آمده را داخل ظرف دردار می ریزیم . این خامه به مدت یک تا دو روز قابل نگه داری در یخچال است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ مجلسی مخصوص دوستان گلم.این مرغ فوق العاده لذیذ هست.رژیمی هست و راحت ومتفاوت امیدوارم خوشتون بیاد. طرز تهیه: اول تیکه ای از مرغ مثل سینه یا پشت یا ران مرغ که کوچکتر میشه رو استخوان جدا میکنیم نمک و فلفل میزنیم یا طعم دار میکنیم با ابلیمو و...بعد پهن میکنیم داخل از سبزیجات بخار پز مثل هویج و ذرت و نخود ف نگی پر میکنیم و یک تکه پنیر ورقه ای میگذاریم رول میکنیم با خلال دندون فیکسش میکنیم داخل ظرف فر میگذاریم دورش هم سیب زمینی میریزیم و روش گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل دلمه ای میگذاریم.بعد روش هم سس میریزیم که ترکیب رب گوجه فرنگی و ابلیمو ونمک و فلفل هست بعد در فر میگذاریم با دمای 200درجه به مدت 20-25دقیقه روشو میتونید فویل هم بکشید میشه فویل هم نکشید.ونوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم مرغ…..۳ عدد شکر…..۱پیمانه گلاب…..۱/۴ پیمانه ماست…..۳قاشق غذاخوری ارد…..۲پیمانه روغن….۲/۳ پیمانه هل…..نصف قاشق چای خوری عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید. بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید.با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید.بکینگ پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید.چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد.فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید.قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه پفکی😋😍 خمیر هزارلا اماده برای فضای داخلی🔻 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی 2 عدد هویج نیم کیلو سینه مرغ 4-5 فلفل قرمز بو داده و گوجه نمک فلفل سیاه فلفل تند فلفل پودر شده قرمز برای سس🔻 بیایید 2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنیم نصف لیوان روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری سرکه 4 خمیر آماده هزارلا در مجموع 16 پای از این اندازه گیری بیرون آمد . ابتدا هر خمیر را مثل ویدیو جدا کنید... سس را روی آن پهن کنیم (از زرده تخم مرغ استفاده نمی کنیم ، کمی آن را از سس جدا کرده و روی آن می گذاریم) . بعد از تهیه سمبوسه می توانید بدون انتظار غذا درست کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بیسکویت……۲۰۰ گرم نوتلا…..۷۰ گرم شیر عسلی……۴ قاشق غذا خوری بادام زمینی…..۸۰ گرم کره…..۱۰۰ گرم بادام زمینی را داخل تابه بریزد و تفت بدید تا کمی طلایی بشه. بیسکویت پودر کنید.با کره که به دمای محیط رسیده مخلوط کنید.شیرعسلی و نوتلا را اضافه کنید.کمی مخلوط کنید.بادام زمینی را با هر وسیله ای که در دسترس دارید کمی خرد کنید.بعد به مواد اضافه کنید.خوب که مخلوط شد ،در دست به صورت توپک گرد کنید.شکلات تخته ای را روی بخار بزارید تا اب بشه.توپک ها را داخل شکلات بغلطونید بعد روی توری بزارید تا شکلات اضافش بریزه.وقتی کامل سفت شد ،روش شکلات تخته ای بریزد و با پودر پسته تزیین کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋😋 این مدل خیلی شیک و مجلسیه و خیلی هم مقویه 👌 مواد لازم خرما بدون هسته ۷۵۰ گرم کنجد تفت داده شده نصف پیمانه پودر نارگیل ۳ قاشق پر پودر بيسکوئيت یا آرد تفت داده شده نصف پیمانه پودر زنجفیل و پودر هل مقداری کره ذوب شده ۲۵ گرم ارده حدودا ۳ قاشق خرمای بدون هسته رو چرخ کنید بهش کنجد.پودر بیسکوییت.پودر نارگیل.پودر هل و پودر زنجبیل رو اضافه کنید مخلوط که شد ارده رو اضافه کنید مخلوط کنید داخل قالب سیلیکونی فشرده کنید و ۱۵ دقیقه داخل فریزر بذارید بعد از این مدت به راحتی از قالب جدا میشه داخل ظرف سروتون بچینید بهتره که خرما بدون شیره باشه تا انسجام خوبی داشته باشه (رطب نباشه) میتونید به جای چرخ کردن خرما اون رو بکوبید، ولی باید قبلش حتما با یه مقدار کم آب بذارید بجوشه و نرم بشه قالب های سلیکونی نیاز به چرب کردن نداره در آخر یک ربع بذارین داخل فریزر بعد به راحتی از قالب جدا کنید من از بيسکوئيت پتی بور شکلاتی استفاده کردم میتونید از آرد تفت داده شده هم استفاده کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سلام یه پیش غذای فوق العاده و عالی 😀😉 که خوشمزه و دوست داشتنی هست . بچه ها هم که حتی کدو نمی خورند می تونید به این شکل بهشون بدید ☺️ کدو سبز ۲ عدد سیر ۲ حبه ماست ۴ ، ۵ ق غ نمک و فلفل سیاه و شوید خشک یا نعنا خشک به میزان لازم کدو سبز رو پوست گرفتم و خرد کردم . با مقدار کمی آب گذاشتم بپزه ، طوری که آبی نمونه . بعد از پخت و خنک شدن کامل له کردم . سیر هم رنده کردم و بهش اضافه کردم . ماست که چکیده هم باشه که چه بهتر یا ماست خامه ای هم می تونید بریزید ، اضافه کردم ، نمک و فلفل سیاه و شوید خشک هم ریختم و ترکیب کردم . داخل ظرف سرو ریختم و به دلخواه تزیین کردم . یکی دو ساعتی هم یخچال بمونه که مزه ها خوب تلفیق بشه و بعد آماده سرو هست . 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
25.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 شیر ۲ لیوان، دنت با طعم دلخواه ۲ عدد، خامه صبحانه ۱۰۰ گرم، پودر ژلاتین ۲ ق غ + اب ۱/۳، شکر ۴ ق غ 🔴ژلاتین و اب رو مخلوط کرده و روی بخار آب میزاریم تا بنماری بشه خامه صبحانه هم به همین روش انجام میدیم تا روان و یکدست بشه . دنت رو داخل قابلمه ای ریخته و شیر رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک دست بشه و شکر رو بهش اضافه میکنیم و روی حرارت کم قرار میدیم تا شکر باز بشه نیازی به جوشیدن نيست ( همین که شکر باز بشه کافیه ) . ژلاتین بنماری شده و خامه روان شده رو اضافه و مخلوط میکنیم مایه دسر رو از صافی رد میکنیم و داخل قالب میریزیم و حدود ۶ ساعت داخل یخچال میزاریم تا خودشو بگیره. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم🔻🔻 قطعه های مرغ 🟢شوید تازه الزامی چون عطر و بوی غذا رو خیلی بالا میبره در صورت نداشتن شوید خشک تخم مرغ ۲عدد نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم کره کرمانشاهی یا محلی۳۰گرم پیاز ۱عدد سیر پنج حبه در صورت تمایل یک‌بوته 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی بادمجان دستور تهیه :👇 دو تا بادمجان متوسط رو خرد کنید یه لیوان سرکه روی بادمجونا بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا بادمجانا پخته بشه یه قاشق شکر اضافه کنید یه قاشق تمر هندی رو با پنج قاشق سرکه مخلوط کنید هسته هاشو جدا کنید. سه حبه سیر رو هم خرد کرده به تمر هندی اضافه کنید. وقتی بادمجانا تقریبا پخته شد تمر هندی و سیر ، فلفل، نصف قاشق غذاخوری ترخون ، نصف قاشق غذاخوری نعنا خشک اضافه کنید یکم جوشید غلیظ شد حرارت رو خاموش کنید . ترشی شما آماده ست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍓 پودر ژله آناناس ۱بسته پودر ژله آلبالو ۱بسته توت فرنگی بچه ها اول قالب ژله رو یکم با پنبه روغنی چرب میکنیم بعد توت فرنگی هارو میچینیم ته قالب بعد پودر ژله آناناس رو که تو یه لیوان و نیم اب جوش حل کردیم و بهش اضافه کردیم به قاشق میریزیم روی توت فرنگی ها به اندازه ای که نصف توت فرنگی هارو بپوشونه بعد میزاریم توی یخچال تا نیم بند بشه و توت فرنگیا حرکت نکنن بعد بقیه ژله آناناسمون رو میریزیم روی توت فرنگی هامون و میزاریم توی یخچال تا ژله کاملا ببنده تو این فاصله ژله آلبالو رو اماده میکنیم میزاریم تو دمای محیط خنک بشه فقط برای اینکه ژلاتینش یجا نمونه هراز گاهی یه هم بزنید و بعد میریزیم روی ژله آناناسی که کاملا بسته شده و بعد از یک ساعت ژلمون آمادست دور قالب رو با چاقو جدا کنید و چند لحظه قالب رو توی اب گرم قرار بدین و ژله رو خارج کنید ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لواشک هلو و شلیل حدودا دو و نیم ، سه کیلو هلو و شلیل رو هسته اش رو جدا کردم و خرد کردم . توی یخچال چند تا آلو سیاه هم داشتم هسته اش رو دراوردم خرد کردم . خیلی کم حدودا نصف لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت ، نمک هم حدودا یه قاشق غذاخوری یه کم کمتر اضافه کردم . گذاشتم خوب له بشه و پخته بشه بعد از صافی رد کردم می تونین داخل میکسر هم حتی بریزین ولی من از صافی رد کردم داخل یه سینی کفش نایلون انداختم ، چرب کردن هم روی نایلون نیازی نداره (نمی خواد جرب کنین فقط نایلون انداختن کافیه)و بعد مواد رو ریختم و صاف کردم و گذاشتم دو تا سه روز جلوی آفتاب تا خشک بشه می تونین جلوی باد پنکه هم بزارین حتی خشک بشه توجه کنین که اگه خوب خشک نشه کپک می زنه بعدا و حواستون باشه که خیلی نازک نشه و خیلی کلفت نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛