پنکیک موزی😍😍
تخم مرغ 1عدد
شکر4ق غ
وانیل نوک ق چ
شیر یک پیمانه
روغن مایع 3ق غ
موز2عدد
بکینگ پودر2ق چ
آردیک پیمانه و1ق غ
نمک نوک ق چ
دارچین1 ق چ
تخم مرغ،وانیل و شکر رو باهمزن خوب میزنیم،سپس شیر وروغن رو اضافه وهم میزنیم وبعد موز رو کاملا پوره میکنیم و اضافه میکنیم،درآخر هم آرد،بکینگ پودر،دارچین ونمک رو که باهم سه بار الک کردیم اضافه میکنیم وهم میزنیم در حد مخلوط ویکدست شدن
تابه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم شه،بدون ریختن روغن و چرب کردن،مایه ی پنکیک رو توی تابه میریزیم ووقتی حباب زد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه،بعد از پخت روی توری میذاریم تا خنک شه وخمیر نشه،بعد با هرچی دوست داشتین سروش کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت نارنگی بدون پختن🍊
⠀
مواد لازم:
✅بیسکویت 300 گرم
✅ 20 گرم پودر کاکائو
✅ 3 عدد موز رسیده
✅ پنیر خامه ای 300 گرم
✅کمی پودر قند
✅ 5 عدد نارنگی کوچک ⠀
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سینی_کباب😍😋
برای مایع گوشتی
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۱ حبه سیر
جعفری خورد شده
نمک و فلفل و زیره
۱ ق غ رب گوجه
۳ ق غ روغن
سایر مواد
سیبزمینی
گوجه فرنگی
فلفل
گوشت چرخکرده و پساز و سیر رنده شده و جعفری خورد شده و نمک و فلفل و زیره و رب گوجه و روغن رو مخلوط و ۲ ساعت در یخچال میذاریم سیبزمینی رو برش داده درون سینی کوچکی که چرب کردیم میذاریم و ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم و بعد گوشت رو پهن کرده و گوجه و فلفل میذاریم و روش رو مقداری روغن ریخته و در فر ۱۸۰ درجه میذاریم تا طلایی رنگ بشه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_نسکافه 🍰 😋
▫️۴ تخم مرغ همدمای اتاق
▫️وانیل
▫️۱ پیمانه شکر
▫️کمی بیشتر از نیم پیمانه ، روغن مایع
▫️۱ پیمانه شیر ولرم
▫️۲ پیمانه آرد
▫️۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
▫️۱ پنس نمک
▫️۲ قاشق چایخوری نسکافه
▫️گردو درشت خرد شده (اختیاری)
🔸برای کیک، تخم مرغ ها ، شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنین تا پفی شه، بعد روغن و مخلوط شیر و نسکافه رو اضافه و مخلوط کنین ، در طرفی ، آرد ، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و به مواد اضافه کنین و خیلی کم با دور کند همزن هم بزنین تا یکدست شه بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و حدود ۴۵ دقیقه یا بیشتر، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین .
برای کارامل پنیری، ۳ فنجان قهوه خوری، شکر رو روی حرارت ملایم-کم گذاشته و بدون هم زدن اجازه بدین کاملا حل و کاراملی شه، عجله نکنین وگرنه کاراملتون شکرک میبنده، بعد ۲۰۰ گرم خامه رو اضافه و مخلوط کنین بعد حدود ۱۳۰ گرم پنیر خامه ای اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد روی کیک سرد شده بریزین و تزیین کنین ♦️میتونین مقدار کارامل رو نصف کنین
🍗🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_بدون خمیرمایه
ابتدا دوتا تخم مرغ و نصف ق چ وانیل رو هم میزنیم بعدسه چهارم لیوان شکر میریزیم و نصف پیمانه ماست و شش ق غ روغن مایع خوب هم میزنیم بعد یک و نیم ق چ بکینگ پودر اصافه میکنیم ۵ دقیقه استراحت میدیم تا روش یکم حباب بزنه یا به عبارتی پفکی بشه بعد دو و نیم پیمانه ارد اضافه میکنیم خمیر این پیراشکی شل و جسبناکه اصلا ارد اصافه نکنید دستتون رو جرب کنید و به اندازه یک گردو بردارید صاف کنید و در روغن داغ با شعله کم سرخ کنید تا مغز پخت بشه حتما تند تند برشگردونید دوطرفشخوب و یکنواخت سرخ بشه.
#خلاقیت_درخانه_پیراشکی
🍔🍗🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_سوخاری😋
مواد لازم🔻
• 3 عدد سینه مرغ
• 2 عدد تخم مرغ
• پودر سوخاری
• ارد
• نمک
• فلفل
• روغن
طرز تهیه🔻
ابتدا سینه های مرغ رو مطابق فیلم برش بزنید سپس نمک و فلفل زده
تخم مرغ رو هم بزنید و سینه های مرغ رو ابتدا داخل آرد سفید سپس تخم مرغی و آرد سوخاری غلتونده و در روغن داغ از دو طرف سرخ کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه دنبال یه شاموخیلی خوشمزه میگردید
طرز تهیه و مواد تشکیل دهنده:
1 عدد سیب زمینی
. 1 هویج. گوشت چرخ کرده 350 گرم
. نمک، فلفل سیاه،
دو طرف را در روغن نباتی سرخ کنید
. 6-7 سیب زمینی.
نمک،
30 گرم پنیر.
کره
به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد (400 فارنهایت) بپزید.
1-2 گوجه فرنگی.
در روغن نباتی سرخ کنید.
اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد. جعفری.
سیب زمینی در کنارش
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماتن_سیخ_کباب_هندی 😍😋
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز یک تا عدد متوسط
سیر هشت تا ده عدد
زنجبیل یه بند انگشت
فلفل سبز تند (اختیاری دو تا سه عدد )
ادویه ها :
فلفل قرمز (من پاپریکا زدم ) یک ق غ
پودر تخم گشنیز یک ق غ
پودر زیره یک ق چ
زردچوبه نصف ق چ
گرام ماسالا یک ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
گشنیز تازه دو ق غ
نعنا تازه دو ق غ
روغن گی یا کره اب شده یا روغن مایع دو ق غ
نمک به میزان لازم
زغال
روغن برای سرخ کردن
گوشت رو دوسه بار چرخ کنین ، پیاز سیر و زنجبیل رو پوره کنین و حسابی آبش رو بگیرین ، همه مواد رو مخلوط کنین و حسسسابی ورز بدین ، دو ساعت استراحت بدین ، زغال رو داغ کنین بذارین وسط مواد روش روغن بریزین ،دود که کرد در ظرف رو بذارین روش و سه چهار دقیقه صبر کنین ، بعد مواد رو به سیخ بزنین و سرخ کنین یا تو ایر فرایر یا فر بذارین که اونم عالی میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت نارنگی بدون پختن🍊
⠀
مواد لازم:
✅بیسکویت 300 گرم
✅ 20 گرم پودر کاکائو
✅ 3 عدد موز رسیده
✅ پنیر خامه ای 300 گرم
✅کمی پودر قند
✅ 5 عدد نارنگی کوچک ⠀
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه:
بیسکوییتها را با کاکائو را داخل غذاساز بریزید و پودر کنید . موزها را هم در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. پودر بیسکوییت را با پوره موز ترکیب کنید تا یکدست شود و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
برای خامه، پنیر خامه ای را با کمی پودر قند مخلوط کنید تا یکدست شود میتوانید از خامه قنادی جایگزین پنیر خامه ای استفاده کنید.
مواد خمیری را از یخچال خارج می کنیم و بین 2 ورق کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنید. روی آن را خامه بکشید و نارنگی های پوست کنده را روی لبه بچینید میتوانید جایگزین نارنگی از موز استفاده کنید. مثل ویدیو محکم به شکل رول بپیچید و حداقل 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. در صورت تمایل با شکلات آب شده تزئین کنید و برش بزنید و لذت ببرید! نوش جان😘
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چيكن_كوردن_بلو 🍗 😋
▫️سينه مرغ : ٢ عدد (٣٠٠ گرم)
▫️رنده پوست ليمو ترش : ١ قاشق مربا خوري
▫️آب ليمو ترش : ٢ قاشق مربا خوري
▫️سس خردل : ٢ قاشق مربا خوري
▫️ژامبون گوشت : ٤ اسلايس
▫️پنير چدار ورقه اي : ٤ ورق
▫️تخم مرغ : ١ عدد
▫️آرد سفيد، پودر پانكو ، نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم
🔸سينه مرغ را از طول برش بزنيد و باز كنيد، روي سينه مرغ نمك، فلفل سياه و آب ليمو ترش بريزيد با بيفتك كوب سينه مرغ را آرام آرام بكوبيد تا پهن شود،آب ليمو باعث ميشود سينه مرغ راحتتر كوبيده و پهن شود، سس خردل بماليد و يك ورق ژامبون روي سينه مرغ قرار دهيد، سپس پنير گودا و دوباره ژامبون بچينيد، سينه مرغ را خيلي محكم رول كنيد و روي سلفون بگذاريد دو طرف سلفون را ببنديد و چند بار روي سطح كار بغلتانيد تا مرغ كاملا بسته شود
مرغ رول شده را يك ساعت داخل يخچال بگذاريد سپس از سلفون خارج كنيد به آرامي و بترتيب داخل آرد سفيد، تخم مرغ و پودر پانكو بغلتانيد در روغن داغ سرخ كنيد و يا داخل فر ٢٠٠ درجه بگذاريد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛