#سوپ_عدس_و_اسفناج
یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خورد کنید و در کمی روغن تفت دهید و ادویه فلفل و خیلی کم زردچوبه را به مواد بزنید میزان ادویه به ذایقه خودتون بستگی داره، 6 پیمانه آب مرغ یا آب سبزیجات یا آب معمولی به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و 300 گرم عدس که از قبل شسته و نیم تا یک ساعت خیس کرده آب رو خالی کنید و به قابلمه آب و پیاز داغ اضافه کنید نیم ساعتی بزارید بپزه تا عدس ها نرم بشه البته به عدس بستگی داره جهت زودپخت بودن یا دیر پز بودنش بعد صد گرم اسفناج خام ریز خورد کرده به مواد اضافه کنید تا نرم و پخته شود همراه اون در صورت تمایل یه حبه سیر هم له کنید یا رنده ریز و اضافه کنید وقتی سوپ روی حرارت کم به غلظت رسید با گوشت کوب برقی مواد سوپ پوره کنید و نصف پیمانه ماست پرچرب یا خامه صبحانه اضافه کنید و مخلوط کنید نمک بزنید و بعد از چند دقیقه از حرارت بردارید و در ظرف سرو بکشید
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_سیب_زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی آب پز ۵۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۵ قاشق غذاخوری
آرد ۱ لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه پودر سیر به مقدار لازم
کره ۱۵ گرم
❤️ مواد گوشتی :
یک عدد پیاز بزرگ خرد میکنیم و تفت میدیم ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بهش اضافه میکنیم به اضافه یک عدد فلفل دلمه ای ۱ قاشق رب نمک و فلفل و ادویه ها را می زنیم آماده میکنیم تا خنک بشه.
سیب زمینی آب پز و خوب له میکنیم تمام مواد و بهش اضافه میکنیم خوب ورز میدیم فقط دقت کنید حتماً با دستکش این کار را انجام بدید چون به به دست میچسبه
در حین پیچیدن پیراشکی حتماً دستتون رو تند تند داخل آرد بزنید تا قالب زدن و پیچیدن پیراشکی براتون سخت نشه
اگر براتون پیچیدن خمیر به شکل پیراشکی سخت بود خمیر و داخل دستتون باز کنید از مواد داخلش بزنید مثل کتلت فرم بدید و سرخ کنید
درست کنیدو لذت ببرید
طعمش عالی 😍
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مچبوس_مرغ
اول از همه یک عدد پیاز درشت رو نگینی خورد میکنیم. بعد با روغن تفت میدیم. وقتی طلایی شد ادویه های عربی ک شامل نصف قاشق چایخوری پودر هل، نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری کاری، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، سه عدد برگ بو، پنج عدد میخک، یک تکه چوب دارچین، نمک را اضافه کرده و تفت میدیم تا بوش خارج بشه. بعد مرغ را اضافه کرده و تا جایی ک آب روی مرغ رو بگیره آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه، حدودا چهل دقیقه، بعد پختن مرغ را خارج کرده. و برنج خیس شده ای ک شستیم رو اضافه میکنیم. توجه کنید آب باید یک بند انگشت بالای برنج باشد. اگر بیشتر بود ازش جدا کنید، در غیر اینصورت شفته میشود. در این فاصلا یک پیاز رو نگینی کرده و تفت میدیم و بعد بهش نخود لپه پخته شده اضافه میکنیم.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_مرغ_و_بادمجان
مواد اولیه :
بادمجان ۳ عدد
مرغ ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم
هویج نیم پز ۲ عدد
جعفری و گشنیز ۳۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
سیر ۲ الی ۳ حبه
ماست پرچرب یک پیمانه ( یا سس مایونز ۵ قاشق)
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
برای تهیه ی این سالاد ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به صورت ورقه ای برش بدید و به مدت ۵ دقیقه در داخل آب نمک قرار داده تا تلخی آن از بین برود سپس آبکشی کنید . بادمجان ها را با نمک و کمی روغن آغشته کنید . همین طور مرغ ها را به کمی نمک و فلفل و پاپریکا مخلوط کرده و بر روی کاغذ روغنی چیده و به مدت نیم ساعت در فر قرار داده تا بپزد . بعد از پخت و خنک شدن هر دو را خرد کرده و با هویچ نیم پز شده و رنده شده ، سبزیجات ، گردوی خرد شده ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل و آویشن و ماست (یا سس مایونز ) مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار داده تا خنک شود .
نوش جان
پ.ن : اگر رژیم دارید از ماست و در غیر این صورت از مایونز استفاده کنید
پ.ن : در صورتی که دوست داشتید سالادتون کمی حجم بیشتری داشته باشه می تونید از سیب زمینی آب پز شده و خرد شده استفاده کنید
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ تنوری و سبزیجات😋
مواد لازم🔻
۷۰۰گرم مرغ قطعه شده
برای سس🔻
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری زیره
۱قاشق چای خوری آویشن
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف فنجان روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان آب
همه این موادو با هم مخلوط کنید. و روی مرغها بریزید و مخلوط کنید تا همه قسمتهاش به مواد آغشته بشه و بذارید حداقل ۱ ساعت بمونه.
مواد دیگر
۳ بادمجان متوسط
۲ سیب زمینی متوسط
۴-۵ عدد فلفل سبز
۱ پیاز متوسط
۳-۴ عدد گوجه فرنگی
۵-۶حبه سیر
نصف فنجان روغن زیتون
نمک به میزان لازم
سبزیجات رو ریز خرد کنید. روغن زیتون و نمکو اضافه کرده و مخلوط کنید. قطعات مرغ رو از سس دربیارید و روی سبزیجات قرار بدید. سس باقیمانده از مرغ رو با ۲ لیوان آب روی همه مواد بریزید ، روی سینی رو پوشانید یا از فویل آلومینیومی استفاده کنید. در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه و حدوداً یک ساعت بپزید. قبل از خارج کردنش از فر ، فویل رو بردارید و ۱۰ دقیقه در فر قرار بدید تا قهوه ای شود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رانی هلو😋
🔴روش صحیح گرفتن پوست هلو رو تو ویدئو گذاشتم.
🔴 از این روش برای شلیل شبرنگ هم میتونید استفاده کنید عالی میشه.
🔴 بهتره برای اب هلو یا رانی هلو از هلوی هایی استفاده کنیم که رسیده هستن ،همینطور رنگ هلو باید زعفرانی باشه
🔴 میزان جوهر لیمو هم دست خودتونه و به ترشیه هلو بستگی داره میتونید جوهر لیمو رو حذف کنید ( دوستانی که میگن جوهر لیمو ضرر داره باید بدونن که در انواع ژله ها پاستیلها، ابمیوهها ، نوشابهها ، شربتها ، مرباهای شرکتی و... به وفور از جوهر لیمو یا اسید سیتریک استفاده میکنن و مصرفش مجازه ولی شما میتونید حذفش کنید بجاش آبلیمو بریزید.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترافل_شکلاتی☝️☝️🤤
🍫🍫🍫🍫
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین_زیبای_خیار_و_گوجه☝️☝️😍
🥒🍅🥒🍅
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح پاییزی تون زیبا☕️😊🍁
آرزو می کنم🙏
در این صبح سهشنبه 🍁
دلتون پر از محبت🧡
روزتون پُر از رحمت🍁
زندگیتون پر از برکت 🍁
لحظههاتون پر از موفقیت 🍁
و عاقبتتون ختم به خیر باشد 🍁
امروزتون سراسر عشق و خوشبختی🍁🙏🍁
لینک join👇
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قنبر پلو شیرازی
اول دویست گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده ریز نمک فلفل زردچوبه یک قاشق آرد نخودچی خوب ورز بدید کوفته قلقلی درست کنید و سرخ کنید.دو تا سه تا پیاز خلالی نازک کنید سرخ کنید و بعد نصف پیمانه گردو خرد شده یک سوم پیمانه کشمش پهلویی اضافه کنید تفت بدید و سه تا چهار قاشق رب انار اضافه کنید و کنار بذارید.هویج رو خلالی کنید با کمی شکر و زعفران تفت بدید تا نرم بشه و برنج زعفرونی هم درست کنید و همه مواد رو موقع سرو غذا دورش تزیین کنید.
پ.ن. نکته اینکه شیرازی ها این مواد رو وقتی میخوان برنج رو دم کنن بین برنج میریزن و دم میکنن و اینکه از نرگسی یا همون هویج زرد استفاده میکنن این دو نکته مهمش بود اما اینجوری هم فوق العاده میشه حتما درست کنید و نوش جان کنید
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پلو_میگو_قالبی
سه چهارتا پیاز رو خلال کنید،توی ماهیتابه سرخ کنید و بردارید بگذارید کنار.توی همون ظرف یک پیمانه کشمش شسته شده رو سه چهار دقیقه تفت بدین و بردارین.بعد حدود ششصد گرم میگوی پاک شده رو بریزین داخل ماهیتابه و ده دقیقه(تا زمانی که آبش کشیده بشه)تفت بدین..بهش دو قاشق گرد لیمو،نمک،فلفل،کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید،پیاز و کشمش رو به ظرف برگردونید و زیرشو خاموش کنید.این مواد رو لای پلو زعفرونی آبکش شده بریزید و بگذارید دم بکشه و بعد نوش جان کنید.
#
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلواى شير و ارده
مواد لازم: كره ٥٠ گرم
روغن مايع 1/2 فنجان چايخورى
آرد ٢ فنجان
ارده ١/٢ فنجان چ
شكر١ فنجان
شير ٢ فنجان
وانيل ١ ق چ
طرز تهيه : كره را روى حرات ملايم آب مى كنيم بعد روغن را اضافه مى كنيم آرد را روش الك مى كنيم كمى تفت مى دهيم بعد آرد را اضافه مى كنيم حدود ٤٠ دقيقه روى حرارت ملايم تفت ميدهيم شكر وانيل و شير را روى حرارت كم مى زاريم تا شكر حل بشه بعد از روى حرارت بر مى داريم مى زاريم خنك بشه بعد از خنك شدن داخل مواد ارد ريخته و مرتب هم مى زنيم تا حلوا وسط تابه خوب جمع بشه داخل ظرف مورد نظر ريخته و به دلخواه تزيين مى كنيم
نكته: شير وانيل و شكر را اول بزاريد روى حرارت كم تا شكر حل بشه و بزاريد خنك بشه بعد داخل حلوا بريزيد
نكته: من حلوارا اول باسيخ ١٦ تا خط انداختم بعد ما بين خطوط را با قاشق طرح دام بعد روى خلوط را باسيخ طرح دادم .
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛