eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دسر رو حتما درست کن😍😋 .
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 روش من برای درست کردن فقط تابستون گرم با اب ویخ میچسپه طعم وانیل رو دوست ندارم تو شربت آلبالو دوست دارید اواخر پخت کمی بزنید🌹 سعی کنید از آلبالوی سالم وبدونه کرم زدگی استفاده کنید برای هرکیکو البالو دو کیلو شکر لازم است تووووجه کنید . بدونه هسته وزن کردم (دو کیلو) آگه وزنه هم ندارید یک کاسه پر پر آلبالوی بدونه هسته دوکاسه شکر شکر رو لابلای آلبالو بپاشید و آب آلبالو روش بریزید وبزارید یخچال به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت دراین فاصله البالوها آب میندازه سپس بیرون بیارید وبزارید رو گاز با شعله متوسط شعله نه زیاد باشه نه کم پخت طولانی نشه شربت تیره میشه نیم ساعت پخت باید قوام بیاد مرتب کف اونو بگیرید بزارید البالوها یک ربع تا بیست دقیقه با شهد بجوشه سپس با کفگیر سوراخ داره البالوها رو بیرون بیارید سعی کنید با تکان دادن کفگیر شهد کاملا ازش جدا بشه شهد وقتی که قوام اومد حتما از یک پارچه تمیز رو کنید تا گرمه رد کنید سرد شه غلظت میشه رد نمیشه از تفاله البالو میتونید مارمالاد درست کنید ویا آلبالو پلو. .
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بادمجان ۵عدد عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم پیاز ۲ عدد نمک وادویه به میزان لازم آرد نخودچی یاآردسوخاری یک قاشق غذاخوری گوجه ۴ تا ۵ عدد سیر ۲ حبه گوشت چرخ کرده،نمک وادویه و آردسوخاری،پیازرنده شده رو با هم مخلوط ورزمیدیم، بعد به شکل قلقلی در میاریم وسرخ میکنیم پیازروسرخ میکنیم گوجهای حلقه شده روتفت میدیم بهش بادمجانهای سرخ شده،نمک،وادویه وگوشتهای قلقلی سرخ شده رواضافه کرده دوحبه سیرهم میریزیم ودرنهایت نصف لیوان آب اضافه کرده اجازه میدیم خورشت جابیفته
میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و کمی تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مجددا کمی تفت دهید. آن گاه ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود. سیب زمینی ها را با تخم مرغ، پودر کاری، زعفران دم کرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها ترکیب کنید نوش جان
پودر بادام:1 پیمانه پودر قند:‌1 پیمانه سرخالی وانیل: کمی گلاب: به میزان لازم پودر بادام و پودر قند و وانیل رو باهم مخلوط کرده و کم کم گلاب بهش اضافه میکنیم تا خمیری یکدست داشته باشیم که نه زیادی سفت باشه نه خیلی شل. (گلاب رو یکدفه اضافه نکنید شل میشه.) و بعد خمیر رو به سه قسمت تقسیم کرده و رنگهای دلخواه رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خوب رنگ بگیره. توی دست بهش فرم دلخواه رو میدیم و توی شکر غلتونده و از خلال پسته و بادام برای تزیینش استفاده میکنیم ‌‌‌ نوش جان 💖
😍😍 ✍اندازه شكر و در واقع شیرین بودن طعم شله زرد به ذائقه افراد بستگی دارد ولی به طور معمول اندازه شكر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود و بهتر است شكر را قبل از استفاده در شله زرد ، در كمی آب حل کرده و صاف کنید تا دانه های شكر كاملا در شله زرد حل شده و ناخالصی نداشته باشد.
🍆ترفند گرفتن تلخی بادمجان 🔸یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه در صورتیکه بادمجون تخم‌های بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن ! ‎‌‌‌‌‌
🌮🌮🌮 🧅مواد لازم: _قارچ ۱۵۰ گرم – تخم مرغ ۲ عدد – نمک و فلفل به مقدار لازم 🌮طرز تهیه: ۱- قارچ را بشویید، ریز خرد کنید و با مقداری کره سرخ نمایید. ۲- تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید. قارچ را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. ۳- مقدار کافی روغن در تابه بریزید. وقتی روغن داغ شد، مخلوط فوق را در تابه ریخته، درِ آن را بگذارید تا تخم مرغها خود را بگیرد
🔸مرغ چرخ کرده رو‌ با پیاز و هویج ‌و فلفل دلمه و سیب زمینیِ رنده شده (همه خام) و پنیر پیتزا مخلوط کردم و بهشون پودر سیر، زردچوبه، کاری، پودر تخم گشنیز، دارچین، نمک و فلفل زدم و یه ساعت گذاشتم تو یخچال. بعد بزرگ‌تر از گردو، قلقلی شون کردم و توی پودر سوخاری ( بدون غلتوندن تو تخم مرغ) چرخوندم و چیدمشون توی پیرکس. روشون رو اسپری کره زدم و فرستادمشون تو فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟🌟🌟🌟🌟 تعداد: 4 نفر مواد لازم.پیراشکی آماده (ساده): 4 عدد روغن مايع (مخصوص سرخ‌كردن): به مقدار لازم تخم‌مرغ: 4 عدد ژامبون مرغ يا گوشت: 4 عدد پنیر ورقه‌ای گودا: 4 عدد *برای تهیه پیراشکی آماده به سوپرماركت‌هاي معتبر و بزرگ مراجعه كنيد.روش تهیه1. پیراشکی‌ها را با برش‌های افقی به دو نیم تقسیم کنید. به‌وسیله‌ کاتر، یک دایره بزرگ وسط یک سمت از برش‌ها ایجاد کنید.2. در تابه‌ای نسوز، مقداری روغن بریزید و روی حرارت زغال قرار دهید تا گرم شود، سپس پیراشکی‌های خالی‌شده رادر تابه قرار دهید و داخل هریک از آن‌ها، یک عدد تخم‌مرغ بشکنید. درِ تابه را بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها به‌مدت 5 دقیقه بپزند.3. پس از این مدت، پیراشکی‌ها را از تابه خارج کرده و روی تخم‌مرغ‌ها، یک عدد ژامبون و پنیرورقه‌ای را بگذارید. سمتِ دیگر پیراشکی‌ها را روی مواد قرار دهید و سرو کنید 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 توت فرنگ يخ زده ١٠ عدد درشت بلوبري يخ زده حدود ٣٠ عدد بستني وانيلي ٨ اسكوپ سيروپ ( عصاره) توت فرنگي و بلوبري ١ ق چ از هر كدوم ابتدا توت فرنگي يخ زده و چند تيكه يخ رو در ميكسر ميزنيم تا پوره بشه بعد ٤ اسكوپ بستني و سيروپ توت فرنگي رو بهش اضافه ميكنيم و ميكس ميكنيم ( ميتونيد سيروپ رو حذف كنيد ) سپس بلوبري يخ زده و چند تيكه يخ رو در ميكسر ميزنيم تا پوره بشه بعد ٤ اسكوپ بستني و سيروپ بلوبري رو بهش اضافه ميكنيم و ميكس ميكنيم من برش نازك از موز و توت فرنگي رو به ليوان چسبوندم ١٠ مين در فريزر گذاشتم سپس از اسموتي داخل ليوان رو پر كردم واسه زيباتر شدنش از كمي تخم شربتي استفاده كردم براي تزيين از بيسكوييت ارئو ، بلوبري ، توتفرنگي ، فيساليس استفاده كردم 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒