🍗🍗بشقاب سوخاری
🔸مواد لازم:
▫️آرد نول ۵۰۰ گرم
▫️نمک ۱ قاشق چایخوری
▫️آویشن ۱ قاشق غذاخوری
▫️پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
▫️پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
▫️پودر پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
▫️فلفل سیاه مقداری
▫️قارچ متوسط
▫️آب
🍗ابتدا نمک، آویشن، پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا و فلفل سیاه را با آرد مخلوط میکنیم.
قارچها را ابتدا در آرد میغلتانیم. سپس از آرد خارج کرده و در آب میریزیم. دوباره این عمل را تکرار میکنیم به نحوی که ۲بار در آب و ۳بار در آرد غلتانده شود.
روغن را در ظرف گودی میریزیم و میگذاریم کاملا داغ شود. قارچها را در تابه ریخته، حرارت را ملایم کرده و اجازه میدهیم تا سرخ شوند. میتوان از سبزیجات دیگر مانند پیاز، بادمجان، کدو و... نیز استفاده کرد.
#جواهر_پلو 🍛 😋
غذای اصیل ایرانی و فوق العاده رسمی
ترکیبی از زرشک، کشمش، خلال پوست پرتقال(من حذف کردم و بجاش ورقه زردآلو ریختم)، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ، خلال پسته و بادام و دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه، درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و با پودرسیر و زعفران دم شده و نمک و فلفل سیاه و کمی هم آبلیمو گذاشتم مزه دار بشه و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون روحرارت ملایم سرخ کردم.
#حلوا_قهوه
آرد ١/٥ پيمانه
روغن جامد يا كره يا مخلوط هر دو ٣/٤ پيمانه
پودر قند ١/٢ پيمانه
قهوه فوري ١/٥ ق غ
آرد رو روي حرارت ملايم تفت بدين تا بوي خامي آرد كاملا گرفته بشه
روغن رو بهش اضافه كنين و كمي ديگه به تفت دادن ادامه بدين
از روي حرارت بردارين و پودرقند و قهوه رو اضافه كنين
كمي سرد كه بشه خودش رو مي گيره و كاملا سفت ميشه
من از روكش شكلات براي حلوا استفاده كردم شما هر طور كه دوست دارين تزيينش كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
به جای عوض کردن کاشی های شکسته و پر از چربی 👇🙂
بدون نیاز به نصاب خودتون اونها رو نو و خوشگل کنید 😍🤩
هرکی میبینه فک میکنه کاشی جدید خریدیم 😃
https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
به لطف اینجا هر روز یه تغییر جدید به خونم میدم 👇💞
✨ کانال ترفندکده✨
#شامی_کنجدی
✅مرغ چرخ شده،سیب زمینی پخته چرخ شده باندازه مرغ،آویشن،نمک و فلفل قرمز،پودر کاری،جعفری خرد شده،بیکن پودر،خامه کمی
✅همه را مخلوط کرده و مواد چسبناک است به اندازه یک نارنگی برداشته در پودر(پودر سوخاری،ادویه ،پاپریکا،نمک و فلفل ،کنجد)
می غلطانیم و آغشته کرده و با دست گرد کرده و در روغن سرخ می کنیم
🍚پودینگ برنج و نارگیل «سامبی»
🔸مواد لازم
۴ لیوان شیر نارگیل
یک لیوان نارگیل خرد شده تازه یا خشک شده (بدون شکر)
یک دوم پیمانه شکر قهوهای
یک دوم قاشق چایخوری نمک کوشر
یک عدد غلاف وانیل
۲ لیوان برنج سفید پخته شده
۲ قاشق غذاخور آب لیموی تازه
🔸طرز تهیه:
مرحله اول:
شیر نارگیل، نارگیل، شکر، نمک و غلاف وانیل بههمراه دانههای آن را در یک شیرجوش بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا به جوش آید. گاهی آنها را هم بزیند تا حجم مواد کم شود. این مرحله حدود ۵ دقیقه به طول میانجامد.
مرحله دوم:
برنج را در شیرجوش بریزید و مواد را هم بزنید و برای ۵ دقیقه بپزید تا دانههای برنج له شوند و دسر شما غلیظ شود. سامبی را از روی حرارت بردارید و آب لیموی تازه را در آن بریزید.
#واويشكا_مرغ 🍲 😋
▫️مرغ خرد شده ٥٠٠ گرم
▫️پياز دو عدد
▫️رب ١ ق
▫️زعفرون غليظ به ميزان لازم
▫️گوجه ٣ عدد
▫️ابغوره ١.٤ ليوان
🔸پيازو رنده ميكنيم و سرخ ميكنيم كمي كه طلايي شد گوجه رنده شده رو اضافه كرده و اجازه ميديم
كمي ابش خشك بشه
ربو اضافه كرده كمي تفت ميديم
مرغ مكعب خرد شده +زعفرونو اضافه كرده حرارتو كم ميكنيم تا مرغ بپزه
و خورشت جا بيوفته
در اخر ابغوره اضافه كرده و ده دقيقه بعد خاموش ميكنيم
#سمسمیه_کنجدی
دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید.
2 قاشق ارده
2 قاشق دوشاب (شیره خرما )
3 قاشق عسل
مواد رو با دست همه با هم قاطی کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#دسرلیوانی_مجلسی
مواد لازم:
۱ بسته پودر ژله انگور
۱ لیوان آب جوش
۱ لیوان شیر هم دما با مایه ژله
برای قسمت سفید:
۲.۵ لیوان شیر
نصف لیوان شکر
۱ ق غ نشاسته ی ذرت
۱ ق چ پودر ژلاتین
۱ ق چ وانیل
۱ ق غ خامه صبح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#موجور_قالبی
2 عدد کدو سبز
1 عددهویج
2 عدد تخم مرغ
پیازچه تازه
نمک
فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز
2 قاشق غذاخوری آرد
مواد میانی:
پنیر کاشار یا هر پنیر دیگه ای که کش بیاد
کدو سبز و هویج را پوست بگیریدو رنده ریز کنید ، آب اضافی آن را گرفته و دور بریزیدتخم مرغ ، پیازچه ، ادویه ، نمک و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنیدکاغذ روغنی را در یک ظرف کوچکی که میخواهید در فر قرار بدهید گذاشته وآن را کمی با روغن زیتون چرب کنید .نیمی از مواد موجوررا پهن کنید داخل قالب و پنیر کاشار را روی آن قرار دهید و مابقی مواد موجور را روی آن ریخته و کامل روی پنیر را بپوشانید. روی مواد را با کمی روغن زیتون چرب کنید و آن را در فر که با 170 درجه گرم شده قرار دهید.و تا هنگامی که زیر و رو کامل سرخ شود بپزید
🍂🍁
🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی
🎬 #سیب_زمینی_تنوری 🥔🥫😋👆
🍴فـــــود شیــــک 🍴
نوش جان😋😋
🆔