eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🧆گراتن عدس😍 مواد لازم : عدس پخته ۲ پیمانه پیاز ۱ عدد سیر خرد شده ۲ حبه رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ۴ عدد لیموترش ۱ عدد نمک، فلفل و ادویه دلخواه جعفری خردشده ۲۰ شاخه سیب زمینی ۲ عدد پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری(پنیر بیشتر=کش اومدن بیشتر 😁) پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری 🥯طرز تهیه : سیر و پیاز خرد شده رو سرخ می کنیم (باروغن کم)، گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه میکنیم، بعد از اینکه یکم پخت رب گوجه و بعدش عدس پخته و آبلیمو رو اضافه می کنیم. ادویه ها رو به اندازه اضافه می کنیم. وقتی که آب گوجه فرنگی کشیده شد، جعفری خرد شده رو میریزیم و از روی حرارت برمیداریم و توی ظرف سرو (مناسب فر باشه) میریزیم. سیب زمینی ها رو ورقه کرده و با کمی روغن یکم سرخ میکنیم یا اگه میخواین سالم‌تر باشه حدود هشت دقیقه تو آب جوش بپزین و روی مواد بچینید. پنیرها رو توی یه ظرف با پودر سوخاری مخلوط میکنیم و روی مواد میریزیم و توی فر با دمای 180 درجه سانتیگراد میذاریم تا روش طلایی و برشته بشه.
. سلام دوستان،روزتون بخیر؛ امروزو با این غذای ساده و خوشمزه شروع میکنم،امیدوارم در کنار عزیزانتون ازش لذت ببرید❤️ برای این املت خوشمزه سیب زمینی رو پوست بگیرید و نازک حلقه حلقه کنید (یا اینکه خوب تمیز بشورید و با پوست حلقه حلقه کنید). کمی روغن در تابه بریزید(تابه نچسب باشه)، یک ردیف سیب زمینی کف تابه بچینید و بعد دو طرفشونو سرخ کنید (نیاز به روغن زیاد نیست). حالا به ازای هر تخم مرغ،یک ق شیر لازم دارید. تخم مرغها+شیر+نمک و فلفل رو با چنگال مخلوط کنید و روی سیب زمینی بریزید و در تابه رو بذارید تا بپزه.بعد برش گردونید تا اونطرفش هم یکم برشته بشه(مثل کوکو). میتونید بصورت دلخواه،کمی پنیر پیتزا یا چدار هم روش بریزید.نوش جانتون؛
🧁مواد لازم: 🎈تخم مرغ-۲ عدد 🎈شیره انگور-۱/۲ پیمانه 🎈آرد سبوس دار-۲ پیمانه 🎈کره ذوب شده-۶۰ گرم 🎈بیکینگ پودر-۲ قاشق چای خوری وانیل-۱ قاشق چای خوری 🎈پودر دارچین-۰ به مقدار لازم 🎈پودر هل-۰ به مقدار لازم 📝تخم مرغ و شیره انگور را با همزن ۵دقیقه خوب بهم میزنیم کره ی ذوب شده را نیز اضافه کرده بهم زدن ادامه میدهیم . آرد ، پکینگ پودر بقیه مواد خشک را الک کرده به مواد اضافه میکنیم تا وقتی مخلوط شد بهم میزنیم . .داخل فر از قبل گرم شده ۱۶۰درجه مدت۱۵-۲۰ دقیقه با کنترل میگذاریم. مایع آماده رو توی کپسول به اندازه یک قاشق غذا خوری میریزی نکته زمان پخت:۲۰ دقیقه⏰ تعداد:۴ نفر🔍
📝مواد لازم: 🍡شیر یک کیلو یا ۴ پیمانه (۴ لیوان دسته دار فرانسوی) 🍡۲ قاشق غذاخوری آرد(آرد قنادی) 🍡۱.۵ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 🍡۶ قاشق غذاخوری شکر 🍡۵ گرم وانیل 🍡پودر گردو یا نارگیل به اندازه کافی 🍡شکلات ذوب شده به اندازه کافی 🍧طرز تهیه: برای درست کردن این دسر ابتدا شیر،آرد، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای می ریزیم و تا زمانی که غلیظ شود ( مثل فرنی) هم زده و می جوشانیم. پس از اینکه به غلظت مورد نظر رسید، گاز را خاموش کرده و وانیل را اضافه می نماییم. سپس قالب های لیوانی را خیس می کنیم و مایه دسر را توی آن می ریزیم. پس از اینکه بخار گرم آن خارج شد روی آن را با نایلون فریزر می پوشانیم و چند ساعتی داخل یخچال استراحت می دهیم. بعد دسر های آماده شده را از لیوان جدا کرده و با فاصله یک سانتی برش می دهیم. . بعد داخل پودر گردو یا نارگیل می غلطانیم. در آخر روی هر کدام کمی شکلات می ریزیم و به دلخواه تزئین و سرو می کنیم.
🍭🍭🍭🍬🍬🍬 🔸مواد لازم : 🧈کره ذوب شده ۱۸۵ گرم 🥄آرد ۳۰۰ گرم 🍚شکر ۱۵۰ گرم 🥠پسته خرد شده ۱۵۰ گرم 👈مواد رویه: 🍮شیر عسلی ۳۹۰ گرم 🍭کره ۶۰ گرم 🍭عسل ۲ قاشق سوپخوری 🍘طرز تهیه: قالب مستطیل ۲۰ *۳۰ را با کاغذ بپوشانید .فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شود…آرد؛کره و شکر داخل غذاساز بریزید تا مواد شکل خرده نان شود…کف قالب پرس کنید.۲۵ دقیقه در فر بپزید…کنار بگذارید تا خنک شود….مواد رویه را روی آن بریزید وبعد پسته های خرد شده را بریزید..بعد از فرم گیری برش دهید طرز تهیه رویه: همه مواد را در ظرف ریخته روی حرارت قرار دهید تا ۱۵ دقیقه بجوشد و تغییر رنگ داده و غلیظ شود……….روی لایه اول پخته وخنک بریزید.
مواد لازم: ▫️شیر دو سوم لیوان(شیر ولرم) ▫️آب ولرم دو سوم لیوان ▫️یک قاشق غذاخوری خمیر مایه ▫️یک قاشق چایخوری نمک ▫️شکر دو قاشق غذاخوری ▫️روغن مایع دو قاشق غذاخوری سر خالی ▫️یک تخم مرغ کوچک ▫️آرد حدود چهار لیوان طرز تهیه: شیر و آب رو مخلوط کنید شکر رو هم باهاش مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو باهاش مخلوط کنید روشو بپوشانید و پنج دقیقه صبر کنید تا عمل بیادبقیه ی مواد به غیر از آرد رو مخلوط کنید خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و بعد شروع کنید به اضافه کردن آرد تا خمیر لطیفی بدست بیاد.رو سطح کار ورز بدین بعد داخل یه ظرف رو چرب کنید و خمیر رو بمدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه داخلش قرار بدین تا استراحت کنه.بعد از خمیر چونه های دلخواه بگیرید من روی خمیر رو با کمی عسل که با آب گرم بازش کرده بودم رومال کردم و پر کنجد کردم.بیست دقیقه دیگه به خمیر استراحت بدین بعد داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید تا بپزه حدود بیست دقیقه و گریل رو هم دو سه دقیقه روشن کنید تا طلایی تر بشه...بلافاصه که از فر دراووردین .روی نونها رو با کره آب شده رومال کنید.
🍺🍺 ✅مواد لازم (برای ۲ نفر) 🔸شیر کم چربی: ۱ فنجان 🔸عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری (اگر سیروپ وانیل یا شربت وانیل دارید ۴ قاشق غذاخوری) 🔸قهوه اسپرسو: ۲ شات ☕️طرز تهیه شیر را تا دمای ۶۰ تا هفتاد درجه سانتی‌گراد گرم کنید و با همزن دستی سیمی بزنید تا کف کند. در این فاصله ۲ عدد ماگ آماده کنید و در هر کدام به مقدار مساوی عصاره وانیل یا سیروپ وانیل را تقسیم کنید و بریزید. قهوه اسپرسو را دم کنید. برای دو شات قهوه اسپرسو به ۴۲ گرم قهوه با آسیاب متوسط نیاز دارید. قهوه را به روش اسپرسو که در بالا گفتیم با موکاپات دم کنید و در هر ماگ به مقدار مساوی یک شات اسپرسو بریزید. سپس شیر کف کرده را با قاشق روی اسپرسو بریزید و به صورت داغ میل کنید.
یک صبحانه ی مخصوص خوشمزه 🥚مواد لازم ۴ شاخه پیازچه به میزان لازم روغن زیتون ۴۰۰ گرم اسفناج قدری جوز هندی به میزان لازم نمک و فلفل ۱ عدد لیمو ۲ عدد بزرگ زرده تخم مرغ ۱ قاشق چای خوری سس خردل ۱۰۰ گرم کره قدری سرکه سفید ۸ عدد کوچک تخم مرغ ۴ برش نان تست ۱۰ گرم ژامبون 🍳🍳طرز تهیه ۱- پیازچه ها را تمیز کرده و بشویید. آن ها را ریز خرد کنید. ۲- می توانید از بیبی اسفناج هم استفاده کنید. اگر برگ های اسفناج بزرگ هستند، آن ها را خرد کنید. ۳- کره را آب کنید. ۴- برش های نان را نصف کنید و آن ها را به روش دلخواهتان برشته کنید. اگر دسترسی دارید از ۴ عدد مافین انگلیسی استفاده کنید، آن ها را نصف کرده و در فر گرم کنید. پیازچه ها را به همراه کمی روغن زیتون در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به پایین بریزید. اسفناج، کمی جوز هندی و قدری نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید.تخم مرغ بندیکت بگذارید تا آن ها خوب پخته شده و آب اضافیشان گرفته شود. قدری آب لیمو روی آن ها بچکانید و آن ها را گرم نگه دارید.
🔶مواد لازم 🔸روغن کنجد دو قاشق غذاخوری 🔸تخم مرغ سه عدد 🔸آرد گندم شش قاشق غذاخوری 🔸آرد برنج سه قاشق غذاخوری 🔸پیاز قرمز نصف لیوان 🔸کدو سبز یک لیوان 🔸فلفل دلمه‌ای قرمز یک لیوان 🔸هویج یک لیوان 🔸پیازچه دو لیوان 🥞طرز تهیه : برای شروع پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های ریزی کنید بعد فلفل دلمه‌ای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش بزنید . پیاز را نیز خلالی کنید و همه را با هم قاطی کنید. آردها و نمک را به این مخلوط اضاف کنید . زرده را هم از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامه‌ای سفت شود . زرده را هم به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را اضافه کنید و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابه‌ای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.