هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#فینگر فود
نان هاتون رو به مربع هاي كوچك برش بزنيد..
با پوست كن يا هر وسيله اي كه در اختيار داريد خيارتون رو به ورقه هاي خيلي نازك ببريد..
روي نان هاتون بزاريد..
اضافه هاشو با قيچي ببريد..
با گوجه گيلاسي خرد شده و سبزي تزئين كنيد
ميتونيد زير خيار ها يك لايه ي خيلي نازك پنير بماليد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرپ_بقچه_ای
تخم مرغ....۳عدد
ارد....۱پیمانه
شیر....۲/۳پیمانه
روغن....۳قاشق غذاخوری
آب سرد....۲/۳پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا ارد داخل ظرفی بریزد.تخم مرغ ها رو بهش اضافه کنید.شیر و روغن و یک پنس نمک اضافه می کنیم.مواد را با همزن دستی بزنید.اب را کم کم بریزد.مواد نسبتا رقیقی درست میشه.حدود نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید.کف تابه تفلونی رو چرب کنید.یک ملاقه از مواد داخلش بریزد.یکم تابه رو بچرخونید تا صاف و یکدست بشه.وقتی که حباب زد،زیر و رو می کنیم.همه مواد رو دونه دونه درست می کنیم.داخل بشقاب بزارید .روشو حتما پلاستیک بکشید تا خشک نشه. سپس دونه دونه برداشته مواد دلخواه داخلش بریزد.و به شکل پلیسه جمع کنید و خلال بزنید. من داخل کرپ #سالاد_مرغ_کرفس ریختم، شما هم به سلیقه خودتون هر چی دوست دارید بریزد.
#کیک_هویج_یخچالی
هویج حدود 500 گرم
نشاسه ذرت 3 ق غ
پودر ژلاتین 1 ق غ
شکر 1 پ
گلاب 1/4پ
زعفران دم کرده
بیسکویت پتی بور 1 بسته
هویچ ها را پخته با بلندر پوره کرده روی حرارت گذاشته شکر و نشاسه ذرت را اضافه کرده البته با نصف لیوان اب حل کنید و بعد اضافه کنید. تند تند هم بزنید تا مواد غلیظ شود.پودر ژلاتین را با چند قاشق اب حل کرده احتیاج به بن ماری کردن نیست بریزید داخل مواد روی حرارت.گلاب و زعفران را اضافه کنید اجازه دهید چند قل بزند و مواد کمی سفت شود و اب داخل مواد تبخیر شود.از مواد داخل قالب مورد نظر ریخته لایه به لایه بیسکویت قرار دهید.بگذارید از حرارت بیوفتد و در یخچال چند ساعت استراحت دهید تا خودش را بگیرد.
سپس با خامه تزیین کنید.
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
✍🏼#مسقطی_زعفرانی_قالبی😍
نشاسته گل(همون دون دونا)نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر دو پیمانه
زعفران غلیظ دو قاشق غذاخوری
گلاب نصف لیوان
کره یک ق غ
ابتدا نشاسته رو با شیر و شکر مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا حل بشه بعد روی حرارت ملایم میزاریم و هم میزنیم تا غلیظ بشه زعفرون را اضافه کرده در آخر گلاب و کره رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم مواد را داخل قالبها ریخته(چرب کردن نمیخواد چون مسقطی کره داره) بمدت سه ساعت میزاریم تو یخچال تا ببنده.
پیمانه منظورم لیوان دسته دار فرانسویه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سيب_پلو 🍎
يك پلو خوشمزه كرمانشاهى👌🏻
برنج رو از قبل خیس کردم یه سیب زمينى بزرگ رو به صورت مکعبی خرد کردم ،آب رو جوش آوردم نمک زدم برنج رو ریختم سیبزمینیهارو هم اضافه کردم بعداز چندجوش آبکش کردم ته قابلمه مقداری روغن ریختم تهدیگ رو انداختم لایه لایه اول مخلوط برنج وسیب زمينى بعد شوید تا آخر، روش روغن دادم و بعد هم گذاشتم دم. دوست داشتین بین لایه ها ادویه پلویی هم بزنین من ساده درست میکنم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_نوشابه😍😍
ژله نوشابه رو با دستور روی اون درست کنید و داخل لیوان یا گیلاس بریزید و بزارید یخچال تا کامل بگیره من برا این مقدار دوبسته ژله نوشابه استفاده کردم، بعد یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب گرم و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کنید تا شفاف بشه، بعد نصف اونو تو قالب یخ بریزید و بزارید یخچال، نصف دیگه رو با همزن مخلوط کنید و کف اونو جمع کنید و روی نوشابه بریزید،قالبهارو هم بعد از گرفتن روی نوشابه قرار بدید، به همین راحتی
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_ویترینی #ژله_رنگین_کمان 🍝
برا این ژله خوشکل پاناکوتا درست کردم( با ۴ لیوان شیر و تقریبن ۱ لیوان شکر و۴ق پودر ژلاتین و ۱ بسته خامه صورتی و یکم وانیل )بعد تو ۶ تا ظرف ریختم و بهش رنگ خوراکی اضافه کردم بعد داخل ظرف مستطیلی ریختم و داخل یخچال گذاشتم بعد از بسته شدن قالب زدم و درون قالب بزرگتر چیدم. بعد ی بسته ژله الوئورا را که با ۱ و نیم لیوان اب جوش حل کرده بودم روی قلبا ریختم و گذاشتم یخچال . به همین خوشمزگی 👌
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
يه پيتزاي واقعا خوشمزه در مواقع اضطراري كه خيلي سريع با هر آنچه كه تو يخچال داريد آماده ميشه 👌🏻👌🏻👌🏻 طرز تهيه :
اول نون همبرا رو از وسط نصف ميكنيم با فرچه بشون سس كچاپ ميزنيم ( من از سس تند سير استفاده كردم ) كمي آويشن ميپاشيم بعد مواد دلخواه رو ميچينيم ( من از كالباس و فلفل دلمه قرمز و ذرت استفاده كردم ) ميتونيد كاملا گياهي درستش كنيد يني از گوچه و زيتون و فلفل دلمه و ذرت استفاده كنيد يا هر چيز ديگه اي كه دوست داشتين ، بعد روش رو با پنير پيتزا مي پوشونيم و ميذاريم تو فري كه از قبل گرم كرديم .
طعمش واقعا خيييييلي خوشمزه و عالي بود خصوصا نونا كه خيلي ترد و كرانچي شده بودن
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
اگر در خانه کیک درست میکنید، برای پیشگیری از چسبیدن کیک به ته ظرف👇
بهتر است 2 قاشق شکر را ته ظرف بپاشید.
شکر رطوبت ظرف را جذب میکند و مانع ازچسبیدن کیک به ظرف میشود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#مرغ_آلو 🍗
مرغ رو با نمك،فلفل،زعفران در روغن سرخ كرده
ى پياز رو تفت داده نمك و زردچوبه و رب رو اضافه كرده و دوباره تفت ميدهيم سپس آلو ومرغها و٢ليوان اب رو اضافه كرده و بزاريد بپزه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani