eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍡پودر ژله انار 2 بسته 🍡انار دان شده 1 پیمانه 🍡خامه یا بستنی برای تزیین 🍭1 بسته پودر ژله را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا مایع ژله یکدست و شفاف شود سپس داخل قالب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ژله کمی خودش را بگیرد سپس قالب را از یخچال خارج کنید و دانه های انار را روی ژله بریزید.در مرحله بعدی بسته دوم ژله را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا مایه ژله یکدست و شفاف شود سپس روی مخلوط ژله و انار بریزید ، قالب را داخل یخچال قرار دهید تا ژله کامل بسته شود ، برای جدا کردن ژله قالب را چند دقیقه در ظرف آب جوش قرار دهید تا ژله خودش رار ها کند سپس در ظرف برگردانید و با دانه های انار ، خامه یا بستنی تزیین و سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای دیزاین روش هم درست کنید که دردسرای فرم دادن خامه قنادی رو نداره.🤩 برای داخل و ای و... هم خیلی مناسبه و خیلی خوشمزس‌‌...اصلا هم مزه و یا بوی تخم مرغ نمیده.🤩 ⁦✳️⁩چیا میخواد: زرده تخم مرغ:دوعدد شکر:نصف پیمانه(100گرم) وانیل:نصف ق چ نشاسته ذرت:3 ق غ(30گرم) شیر:یک پیمانه کره:1ق غ برای شکلاتی: پودر کاکائو:1 ق غ شکلات تخته ای:50 گرم
دختری که بلد نباشه  ۱۰۰مدل ببنده که دختر نیست🙊😅😝 آموزش 50 مدل  😍 ترفند سرکردن 😱 تکنیکهای اینجااس👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فوق العاده خوشمزه خرما 400 گرم آرد شیرینی ۱ لیوان آرد نخودچی نصف لیوان کره 200 گرم روغن جامد ۲۰ گرم پودرقند نصف لیوان گردو برای داخل خرما بمیزان لازم دارچین و پودر هل بمیزان لازم خرماهارو پوست بکنین داخلش رو گردو بذارین.ارد رو حدود ۲۰ دقیقه تفت بدین تا نسکافه ای رنگ بشه کره و روغن رو بریزین اب ک شد از روی حرارت بردارین. بعد از اینک یکم خنک شد پودر قند ،هل و دارچین رو اضافه کنین و یکدست کنین. کف ظرف مورد نظر رو سلفون یا کاغذروغنی بندازین سپس ی لایه حلوا بریزین بعد خرماهارو روش قرار بدین و دوباره حلوا.باقاشق صاف کنین و بذارین یخچال برای دوساعت بعد از قالب در اوردم وبرش زدم ونوش جان
🍘 📝مواد لازم: موز رسیده 2 عدد جو پرک 1 پیمانه🥣 کشمش یا گردو (یا هر دو) 1/4 پیمانه🥣 دارچین (دلخواه) 1/2 قاشق چایخوری🥄 🍭طرز تهیه: 1- اول از همه فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی فر رو هم چرب کنید یا کاغذ روغنی بکشید. 2- موزها رو پوست بکنید و داخل کاسه ای بریزید. خوب موز ها رو بکوبید و له کنید. بعد جو پرک، کشمش و گردو و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید. 3- هر دو قاشق از خمیر رو به شکل دایره ای داخل سینی بریزید و با پشت قاشق پهن کنید. 4- دوازده دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
📝مواد لازم: 🍭شكر 1/3 پيمانه 🍬بيسكوييت پتي بور 2 و 1/2 بسته 🍭شير 1 پيمانه سرخالي 🍬كره 150 گرم 🍭پودركاكائو 3 قاشق غذاخوری 🍬گردو خردشده يا خلال پسته يا 🍭خلال بادام 1/2 پيمانه(اختياري) 🍰طرز تهیه🍰 1- پودر كاكائو و شكر را با هم مخلوط كنيد تا گلوله اي از پودر كاكائو باقي نماند. كره و شير را به آن اضافه كنيد. روی حرارت ملایم بگذارید تا كره ذوب شود. 2- بعد شعله را خاموش كنيد و بگذاريد كاملا خنك شود. سپس مغزيجات را اضافه كنيد. 3- بيسكوييتها را خرد و به چهار قسمت تقسيم كنيد. مواد که خنك شد بیسکویت را به آن اضافه كنيد. 4- يک كيسه فريزر را باز كنيد،مواد را وسط آن بريزيد و رول كنيد. دو سر نايلون را ببنديد تا فشرده شود. میتوانید یک لايه سلفون هم دورش بپيچيد و با دست آن را شبيه مثلث كنيد. 5- سه ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود سپس با چاقوي اره اي برش بزنيد و نوش جان کنید 🎈نکته: برای ایجاد شکل مثلثی میتوانید از قالب ژله ناودانی هم استفاده کنید.
🍗🥘🍗🥘🍗 مواد لازم دونفر نصف‌مرغ‌🍗 5 حبه سیر 🧄 نصف لیوان آب جوش 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش🍋 نمک و‌فلفل قرمز و‌پودرسیر‌وزردچوبه و دوقاشق غذاخوری روغن 3 قاشق زعفرون دم کرده برای سس زرشک(1پیمانه زرشک رو با نصف لیوان آب جوش و 1قاشق چای خوری شکر در مخلوط کن ریخته) ❄️مراحل مرغمون رو با ادویه های گفته شده مزه دار کردیم میزاریم درون فر با دمای ۱۸۰درجه بعد از اینکه مرغمون خوب‌پخته شد سس زرشکی ک آماده کردیم‌را روی مرغ میریزیم و‌دوباره درون فر قرار میدیم به مدت ۲۰دقیقه حتما مرغ با پوست باشه چون روغن میندازه و خیلی خوشمزه میشه بدون پوست مرغمون خشک میشه نوش جان
🥣سه چهارم فنجان سس سیب (ترکیبی دلخواه از سیب و آب و دارچین و در صورت تمایل شکر که باهم جوشانده و یک دست کرده باشید) 1 قاشق غذاخوری عسل 1 قاشق چایخوری دارچین 1 فنجان شیر 1 سیب 1 چهارم فنجان دانه چیا یا تخم شربتی 🍭🍭🍭🍭🍭🍭 🍨 : پودینگ چیا :(دانه چیا، عسل، دارچین و شیر را به خوبی ترکیب کنید. برای 30 دقیقه کنار بگذارید تا غلیظ شود) . نیمی از سس سیب را درون فنجان بریزید. سس سیب باقی مانده را به مخلوط پودینگ چیا اضافه کنید و سپس پودینگ چیا را به فنجان خود اضافه کنید. سیب را به صورت مکعب برش زده و بر روی مخلوط برای تزیین بریزید و با دارچین و سلیقه خود تزیین نمایید.
_شکلاتی🍫 🥄مواد لازم: 🍭جو پرک ۴۰۰ گرم 🍭کره ۲۰۰ 🍭شکر۱۵۰گرم 🍭عسل۴ قاشق غذاخوری 🍭فندق۱۰۰ گرم 🍭شکلات تخته ای۵۰ گرم 🍭روغن مایع۱ قاشق چایخوری 🥣طرز تهیه قابلمه ­ای انتخاب کرده و کره، شکر و عسل را درون آن بریزید سپس بر روی شعله متوسط گاز بگذارید و مرتب هم بزنید تا مواد به طور کامل حل شوند. حال جو پرک را افزوده و به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند و از روی حرارت بردارید. قالب مستطیلی شکلی را بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. و ترکیبی را که آماده کرده اید بر روی آن بریزید. مقدار فندقی را که ریز کرده اید به مواد بیفزایید. برای اینکه مواد به خوبی به هم بچسبند با قاشق آن­ها را فشار دهید. فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و قالب را درون فر بگذارید، تا مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه رنگ اسلایس ­ها طلایی شوند. اسلایس ­ها را از فر بیرون آورید و صبر کنید تا کمی حرارت آن کاهش یابد. حال می­توانید آن­ها را ببرید.روی اسلایس ­ها را سس شکلات بریزید.
🍘 🍴مواد لازم:🥣🥣 🐥خرما بدون هسته 1 کیلو گرم؛ 🐥گلاب یک سوم پیمانه؛ 🐥هل ساییده شده 1 ق چ؛ 🐥پودر بادام یا پسته یک سوم پیمانه؛ 🐥بیسکویت ساده خرد شده یک پیمانه؛ 🐥پودر کاکائو یک چهارم پیمانه؛ 🥧طرز تهیه:🍡 خرما های بدون هسته را داخل یک قابلمه متوسط حدود 3 تا 5 دقیقه حرارت دهید تا کاملا نرم شوند. خرماهای نرم شده را ورز دهید تا کاملا از هم باز شوند.حالا بیسکویت پودر شده، گلاب، هل و پودر کاکائو را اضافه کرده و این مواد را کاملا با هم ترکیب کنید. من کمی پودر دارچین و یک استکان گردوی خرد شده هم اضافه کردم. مقداری از پودر بیسکویت را کف ظرف بپاشید تا مواد به ظرف نچسبد مایع خرما را روی آن قرار داده و فشار دهید. پودر پسته و بادام یا گردو را روی آن بریزید. دسر را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا شکل بگیرید. سایر نکات: به جای پودر کاکائو می توانید 100 گرم شکلات تلخ رنده شده استفاده کنید. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته انداز مرغ 🍗🍗 واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بع آب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیه برنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روشون برنج بریزید کمی با پشت کفگیر فشرده کنید ودم کنی واگر دوست داشتید قالبی برگردونید ‎‌‌‌‌‌‌