eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
4.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب خونگی در فر😍😋 گوشت چرخ شده : ۵۰۰ گرم پیاز رنده شده: ۱ عدد سیر رنده شده: ۱ پر آرد_سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری روغن : ۱ قاشق غذاخوری شیر : ۱ قاشق غذاخوری آب : ۱ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه ، فلفل سفید ، فلفل قرمز پرک شده، زیره ، آویشن ، ادویه کباب سیخ چوبی طرز تهیه: ابتدا سیخ های چوبی را در آب گذاشته تا خیس و مرطوب شوند. تمام مواد و ادویه جات را در کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند. روی مواد را پوشانده و نیم ساعت استراحت بدهید. کنار دستتان مقداری آب بگذارید و برای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستتان را خیس کنید و طبق فیلم گوشت ها را به سیخ بکشید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و با فرچه کمی روغن یا کره روی کباب ها کشیده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. برای کنار کباب می توانید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. سیب زمینی را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی رزماری یا اورگانو و روغن زیتون مزه دار کنید و در فر بزارید تا کبابی شوند. نوش جان ♥️
يه آبنبات خوشمزه پرتقال 2لیوان شڪر 1لیوان اب شڪلات پوست پرتقال ها رو به صورت پهن به چهار قسمت تقسیم ڪنید و به صورت خلالے ببرید، روش اب اضافه ڪنید براے اینڪه تلخیش بره ده دقیقه بجوشونید و بعد اب ڪش ڪنید این ڪارو سه بار تڪرار ڪنید فقط هر بار با اب سرد بپزید بار اخر ڪه اب ڪش ڪردید با شڪر ،،یک لیوان اب تا زمانیڪه شفاف بشه بپزید بعد اب ڪش ڪنید با شڪر دانه ریز مخلوط ڪنید روے تورے یک ساعت در دماے اتاق استراحت بدین و بعد داخل شڪلات قرار بدید و نوش جان ڪنید نوش جان 💖 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم نیم ڪیلوگوشت چرخڪرده پیازرنده شده یک عدد فلفل دلمه اے قرمز رنده شده یک الے دوعدد نمک . فلفل وادویه دلخواه بمقدارلازم پودرسوخارے دوقاشق غ بادمجان چندعددترجیحاباریک وبلندباشه چندعددسیخ چوبے ڪوتاه یک لیوان سس گوجه فرنگے طبق ویدئو مخلوط میڪنیم وخوب ورز میدهیم به سیخ میڪشیم ودرروغن سرخ میڪنیم ودر ورقه هاے سرخ شده بادمجان میپیچیم داخل تابه میچینیم وسس گوجه راروش میریزیم میزاریم داخل فربادماے 170درجه تاپخته بشه وسسش جمع بشه غذاے ماآماده ست وبینهایت خوشمزه ترازاون چیزیه ڪه فڪرشو میڪنیم پ.ن میتونید بدون فر وداخل تابه رژیمے هم این غذارادرست ڪنید نوش جان 💖 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من قبلنا که میخواستم پفک هندی بخورم یه عالمه روغن تو قابلمه میریختم و پفکارو توش سرخ میکردم. بعد با خودم گفتم من که این همه به پفک هندی علاقه دارم،یه روش سالم و کم هزینه تر برای درست کردنش پیدا کنم.گشتم و از خودِ هندیا روشش رو یاد گرفتم.ویدیو رو کامل ببین که توام یاد بگیری😍 ❌نکات مهم ✅نصف بسته نمک کافیه.(از نمک ها میتونید بعداً دوباره استفاده کنید) ✅از ظرف کوچکتر و گودتر استفاده کنید. ✅نمک باید کاملا داغ باشه(برای این کار ابتدا نمک رو ۱۵دقیقه روی شعله خیلی ملایم بذارید بمونه) ✅برای اینکه پفک ها پفی بشه،نمک باید به همه ی قسمت های پفک برسه.فقط حواستون باشه زود میسوزه. ✅از پفک های شکل دار یا کوچیک استفاده نکنید.همین مدل رو حتما بگیرید.نمک توش گیر میکنه.
3.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 👩‍🍳 دستورش ۶ لیوان آرد سفید یک ونیم پیمانه شیر ولرم یک دوم پیمانه روغن مایع دو قاشق غذاخوری خمیر مایع دو قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری شکر من پیاز، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه و قارچ
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: روغن: ۴ قاشق‌غذاخوری برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج ۵ عدد بزرگ زرشک ۸ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق‌غذاخوری ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری) نمک شکر ۱ قاشق غذاخوری زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست) یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقه‌ی آخر بریزید. من یادم رفته بود رب بریزم بعد زرشک ریختم ولی شما زرشک رو اخر بریزین. برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 ‌🦐 🍤 مواد لازم: برای 3 نفر برنج دو لیوان نمك به میزان لازم روغن نصف لیوان هویج (رنده شده) نصف لیوان تخم مرغ 3 عدد زعفران نصف قاشق چایخوری ماست (شیرین) یك لیوان سرخالی میگو (پاك شده و تازه) نیم كیلو فلفل سیاه به میزان لازم 🦐میگو موجود خوشمزه ایه و اگر خوب طبخ بشه میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای ماهی باشه .میگو به دلیل عدم استفاده زیاد در ایران معمولا شیوه پخت متنوعی نداره و این نوع طبخ میتونه مزه بسیار خوبی به اون بده. 🥙🥙طرز تهیه: میگو پاك شده را درون آب مرغ یا گوشت یا عصاره آن كه به صورت آماده موجود است به مدت 3 دقیقه بجوشانید.تخم مرغ را خوب بزنید تا نرم و سفید شود .ماست ، هویج ، زعفران و نمك را به تخم مرغ ها اضافه كرده و در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبكشی برسانید و سپس آن را با مخلوط فوق مخلوط كنید.در ظرف مورد نظر مقداری كره بریزید و مقداری از میگو را ته ظرف چیده و بقیه را با برنج مخلوط كنید و روی میگوها بریزید و روی آن را با كفگیر صاف كرده و فشرده كنید و روغن اضافه كنید و آن را دم بیندازید.
🍲 😋 ▫️برنج یک پیمانه ▫️حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ ▫️زیرهٔ سیاه دو ق غ ▫️زرد چوبه و نمک به میزان لازم 🔸برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب می‌شوییم بعد می‌ریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ می‌کنیم و زرد چوبه را در آن تفت می‌دهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک می‌دهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر می‌رود) می‌گذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم می‌شود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه می‌کنیم و غذا حاضر است. ♦️می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه می‌شود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید.
🥗طعم دار کردن جوجه کباب با سس ماست،غذایی خوب برای کسانی که می خواهند وزن کم کنند این سس بی نظیری برای لاغری است پس با ما همراه باشید تا یادبگیرید جوجه کباب را با چه موادی طعم دار کنید. 🥣مواد لازم سس ماست ماست یک دوم فنجان خیار یک دوم پیاز ۱ قاشق سوپ خوری برگ گشنیز ۱ قاشق سوپ خوری 🍖طرز تهیه :🍢 مواد را در بلندر ترکیب کنید تا سس یکدستی تهیه شود. مواد لازم سینه مرغ تکه شده نیم کیلو موسیر ۱ عدد سیر ۲ حبه ریشه زنجبیل رنده شده ۱ قاشق سوپخوری فلفل تند ۱ عدد روغن بادام ۲ قاشق سوپخوری شیر نارگیل ۱ فنجان آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری سس سویا ۱ قاشق سوپخوری زردچوبه ۱ قاشق سوپخوری پیازچه ۱ بوته 🌮طرز تهیه : موسیر، سیر، زنجبیل و فلفل تند را در بلندر ترکیب کنید و سپس به همراه پیازچه به مدت ۵ دقیقه بپزید. بقیه مواد را اضافه کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس نیمی از سس ماست را هم اضافه کرده بگذارید در یخچال بماند. مرغ ها را داخل مواد فرو کرده و به سیخ بکشید و به مدت ۲ دقیقه در فر سرخ کنید. بقیه سس ماست را جداگانه سرو نمایید.
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 ترشی هفت بیجار ✧1✧ 🥄 سلام بچه ها حالتون چطوره بفرمایید اینم ترشی هفت بیجار شمالی این ترشی رسپی هاش با هم فرق میکنه طبق تحقیق من این مدل بیشتر درست میکنند طرزتهیه ش فوق العاده راحته خیلی هم فوری اماده میشه فقط یک ساعت استراحت میخواد مواد لازمش خیلی ه اسونه حتما درست کنید بادمجان قلمی ۵ عدد گوجه نارس ۵ عدد فلفل سبز تند ۲۰۰ گرم تا ۴۰۰ گرم هم میشه اضافه کرد سیر یه بوته سبزی خشک شمال نعنا پونه خالیواش و چوچاق ۲۰ گرم گلپر ۱ ق غ تخم گشنیز ۱ ق غ نمک نصف ق غ زردچوبه ۱ ق م ابغوره یا سرکه به میزان لازم
4.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فصل خوشمزه ترشیجات داره میرسه.اینم یه ترشی گوجه خوشمزه🍅🍅🍅 خانومای این کانال بینظیرن😘 💐خانومانه💐