7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجون به این خوشمزگی عمرا اگه خورده باشی😋😍
مواد لازم:
4 بادمجان
3 فلفل دلمه ای قرمز
1 پیاز متوسط
3-4 قطعه فلفل سبز
4-5 سیر
3 گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
روغن نباتی یا کره
پودر فلفل قرمز
نمک
دستور پخت:
ابتدا بادمجان و فلفل دلمه ای قرمز را درون ماهیتابه قرار دهید و با چاقو کمی سوراخ کنید سپس درب قابلمه را ببندید تا کامل پخت شوند ،پوستشان را جدا و کاملا لهشان کنید.
حال در ظرفی دیگر پیاز، روغن ، فلفل سبز ، سیر و رب گوجه فرنگی را ریخته و کاملا سرخ کنید.
سپس گوجه فرنگی خورد شده را اظافه نمایید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید کاملا پخت شود.
حال بادمجان و فلفل دلمه ای پخت شده از مرحله قبل را به همراه نمک و فلفل قرمز به مواد اظافه میکنیم و درب قابلمه را می بندیم اجازه میدهیم 10 الی 20 دقیقه تا کامل پخت شوند
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_برنجی😍😋
خوشمزه فرد اعلا میگردین این خودشه دستورش عالیه👌 _برخلاف نون برنجیای دیگه که بافتشون کمی خشکه این نون برنجی بافت نرم وتردی داره واقعا خوشمزه ست اصن توی دهن اب میشه عاشقش میشین
آرد برنج ...... ۲۵۰ گرم (یک پیمانه + سه چهارم پیمانه
پودر شکر ..... ۹۰ گرم (نیم پیمانه + دو ق غ
گلاب...... یک چهارم پیمانه
کره .......صد گرم
پودر هل ......نصف ق چ
زرده تخم مرغ ..... یک عدد
سفیده تخم مرغ ......نصف یک عدد
توضیحات روی ویدئو هست
فر از یک ربع قبل با دمای ۱۷۵ درجه روشن شده باشه شیرنی رو برای ده تا پانزده دقیقه در فر بذاربد تا زیرش کمی تغییر رنگ بده، بذارید خنک بشه بعد از سینی بردارید
این شیرینی ماندگاریش خیلی زیاده
در ظرف دربسته تا یکه هفته در دمای محیط و یکماه در فریزر ماندگاری داره و بجای کره از روغن جامد یا مارگارین یا روغن حیوانی هم میتونید استفاده کنید.
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_ترش_شمالی
گوشت چرخ شده 300گرم
پیازرنده شده یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
سبزی معطر شمالی(چوچاق،خالواش) درصورت نبودن
جعفری ونعنا 2قاشق غذاخوری
پیازخلالی یک عدد
آبغوره یاآب نارنج دوقاشق غذاخوری
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
رب اناریک قاشق غذاخوری
آب دولیوان
5.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#_۶مدل_چیزکیک
مواد لازم(حدود ۱۰تا مینی چیز کیک):
یک بسته و نیم بیسکوییت ساقه طلایی پودر شده
۱۰۰ گرم کره آب شده
۳۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای
۲۵۰ گرم خامه صورتی(خامه صبحانه)
۴قاشق غذاخوری شکر
نصف بسته پودر ژله آلوورا (یا ۱۰گرم پودر ژلاتین)
یک فنجان آب جوش(برای حل کردن ژله یا ژلاتین)
یک قاشق چایخوری وانیل
برای مدل اول: (چیز کیک انار)
یک چهارم بسته پودر ژله انار
نصف فنجان آب جوش
نصف یک عدد انار دون شده
برای مدل دوم: (چیز کیک کارامل)
۲قاشق غذاخوری سس کارامل
برای مدل سوم: (چیزکیک رنگینکمانی)
یک قطره رنگ خوراکی از هر رنگی که دوست دارین
برای مدل چهارم:(چیزکیک شکلاتی)
۲قاشق غذاخوری کرم کاکائویی
برای مدل پنجم:(چیزکیک بیسکوییت)
نصف پیمانه بیسکوییت پودر شده
برای مدل ششم:
یک چهارم بسته ژله آلوورا
نصف فنجان ...
🍂🍁 🍂🍁
🕊❤️🕊
#چشم_بلبلي_پلو_با_مرغ
مواد لازم
لوبيا چشم بلبلي 300 گرم
برنج سه پيمانه
شويد 200 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم
مرغ 500 گرم
فلفل دلمهاي رنگي و پياز از هر كدام يك عدد
هويج دو عدد
زعفران به ميزان لازم
طرز تهيه
لوبيا را با دو پيمانه آب ميپزيم و در اين فاصله برنج را خيس ميكنيم. مرغ را به همراه پياز، نمك، فلفل، زردچوبه، فلفل دلمهاي و هويج ميگذاريم بپزد. بعد از پختن مرغ آن را ريش ريش ميكنيم و در روغن كمي آن را تفت ميدهيم. برنج را آبكش كرده و ته قابلمه نان ميگذاريم و يك لايه برنج سفيد و روي آن را زعفران، روي زعفران لوبيا و بعد شويد ميريزيم و اين كار را تا انتهاي مواد ادامه ميدهيم بعد از دم كشيدن برنج براي كشيدن آن در ظرف مورد نظر يك لايه برنج و يك لايه مرغ خردشده ميريزيم و روي آن را با زعفران تزئين ميكنيم.
نوش جان 💖
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#آش_حلبه 🍲 😋
▫️برنج یک پیمانه
▫️حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ
▫️زیرهٔ سیاه دو ق غ
▫️زرد چوبه و نمک به میزان لازم
🔸برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب میشوییم بعد میریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ میکنیم و زرد چوبه را در آن تفت میدهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک میدهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر میرود) میگذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم میشود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه میکنیم و غذا حاضر است.
♦️می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه میشود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید.
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ماهی_کبابی
موادلازم:
فیله ماهی
پیازسبز
فلفل سبز
فلفل دلمه
لیمو
نارنج
سیر
نمک _فلفل سیاه_پاپریکا
سس مایونر
پیاز قرمز
پیازچه و فلفلها رو برش میدیم ماهی رو بدون استخون کرده و سیخ میگیریم و سیر و پیاز قرمز و سس مایونزولیمو رو رو خوب میکس کرده و به ماهی های سیخ گرفته اضافه نمک و فلفل میزنیم اجازه میدیم یهذربع مزه بگیره و بعد کباب میکنیم
بزارید رنگش،طلایی بشه.
باپلو یا بعنوان خوراک سرو کنید
20.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کباب_کوبیده_مرغ
مواد لازم برای ۶ نفر(۱۲سیخ ۱۳۰ گرمی)
۱-ران و سینه مرغ بدون استخوان ۱ کیلو
۲-زعفران غلیظ ۲ ق.غ
۳-فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک به میزان لازم
۴-جعفری ۲ ق.غ
۵-دنبه ۳۰۰ گرم
۶-پیاز آب گرفته ۳۰۰ گرم
🍂🍁
دراین صبح زیبا🍁
امیدوارم
دریای زندگیتون🍁
پر از امواج زیبای سلامتی
آسمون دلتون خالی
از ابرای غم و ناراحتی🍁
و ساحل عمرتون
پر از ماسه های ریز
مهر و محبت باشد🍁
#صبح_بخیر🌞
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#خوراک_گوشت_قلقلی_پاستا
گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم
پیاز ۲عدد
سیر ۴تا پنج حبه
رب گوجه یک قاشق
گوجه رنده شده ۲عدد
هویج ۲عدد
نخود فرنگی ۱۵۰ گرم
ماکارونی فرمی ۲۰۰گرم
درابتدا یک عدد پیاز را رنده کنید آب آنرا بگیرید وبا گوشت چرخ کرده ( کمی نمک به گوشتتون اضافه کنید طعم بهتری میگیرد)مواد را خوب ورز دهید به اندازه دلخواه از مواد را برداشته کف دست گرد کنید وقتی همه قلقلی ها آماده شدن آنها را برای نیم ساعت در فریزر بگذارید.این کار باعث میشود قلقلی های شما موقع پخت وا نرود.
روغن را درون قابلمه ریخته قلقلی ها را سرخ کنید . یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغنی ک ته قابلمه مانده بریزید تفت دهید سیرها راهم ریخته وتفت دهید به ترتیب ادویه ها ،هویج ،رب گوجه و گوجه ونمک را اضافه کنید واز مرحله مواد را حسابی تفت دهید . در مرحله بعد گوشت قلقلی را به همراه نخود فرنگی اضافه کنید .هم زده ودولیوان آب جوش بریزید نیم ساعت ک پخت ماکارونی را اضافه کنید و اجازه دهید ماکارونی پخته و وخوراک قلقلی کمی غلیظ شود.اگه هنگام پخت حس کردین آب کمه بهش آب جوش اضافه کنید
🍂🍁
🕊❤️🕊
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پاچه_گاو
نمک
فلفل سیاه
دارچین
زردچوبه
برگ بو
پختنش ۱۲ ساعت طول میکشه
🍂🍁
🕊❤️🕊