eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی رو با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید. داخل تابه گریل اونو سرخ کنید سبزیجات رو هم داخل همون تابه سرخ کنید روغن لازم نداره همون مقداری که به ماهی زدین کافیه. دوستان ماهی سالمون ادویه لازم نداره اما اگه با ماهی های دیگه خواستین درست کنین و دوست دارین مزه دار باشه از پودر تخم گشنیز، ادویه ماهی، پودر زنجبیل، سیر و پیاز، فلفل، زیره یا هر ادویه دلخواه میتونید استفاده کنید 👩🏻‍🍳
بادمجان را هرگز سرخ نکنید❗️ خوردن به صورت خام و پخته موجب تقویت استخوان، کاهش استرس کنترل دیابت وسلامت قلب میشود 👈 اما سرخ کرده آن به دلیل جذب بالای چربی موجب نابودی قلب میشود
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 مواد لازم: ۵۰ گرم بیسکویت ۳۹۵ گرم شیر عسل ۵۰ گرم پودر کاکائو ۴۰ گرم
🥩 😋 ▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه ▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه ▫️سیر رنده شده: دوحبه ▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد ▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری ▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم 🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد. در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود. تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم
مواد لازم: گوجه فرنگی سفت (بدون پوست و چرخ شده) 10 عدد گل کلم (بلانچ و گل شده) 150 گرم هویج (نگینی خردشده) 2 عدد سیر (بدون پوست و خردشده) 1 بوته سیاه دانه 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل قرمز (پودرشده) به مقدار لازم سرکه 160 میلی لیتر طرز تهیه: گوجه فرنگی را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شود و به غلظت مناسب برسد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و عصاره گوجه فرنگی را به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً خنک شود. در این فاصله، گل کلم، هویج، سیر، سیاه دانه، نمک و فلفل قرمز را در ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس آن را در ظرف شیشه ای استریل شده مخصوص ترشی بریزید و سرکه و عصاره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید، طوریکه روی سبزیجات را کاملاً بپوشانند. درِ ظرف را محکم ببندید و به مدت یک ماه در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. پس از این مدت، ترشی گل کلم آماده سرو است.
ریحان معده و دستگاه گوارش مفید است👇 در طب سنتی از ریحان برای درمان بی اشتهایی، گرفتگی و ریفلاکس معده و حتی کشتن انگل های دستگاه گوارش استفاده می شود. همچنین ریحان می تواند به بهبود هضم غذا، درمان معده درد و سلامت دستگاه گوارش کمک کند.
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام یه خورش خوشمزه و دوست داشتنی ، حتی می تونید گوشت هم نریزید و بدون گوشت هم درست کنید و خوراک کدوسبز خوشمزه داشته باشید ، الانم که فصل کدوسبز و همچنین غوره است ، اگر هم غوره ندارید می تونید آب لیمو و آبغوره بریزید . خلاصه که من خیلی دوست دارم 😋😍☺️ . برای ۳ تا ۴ نفر گوشت ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم کدو سبز ۳ تا ۴ عدد گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد پیاز ۱ عدد غوره مقداری یا آب لیمو رب گوجه فرنگی ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم ، کمی سبک شد گوشت خرد شده رو اضافه کردم، زردچوبه و فلفل سیاه هم اضافه کردم و تفت دادم . رب گوجه رو هم اضافه و تفت دادم و مقداری آب ریختم و درش رو گذاشتم بپزه . کدوها رو پوست کندم و به دو نیم تقسیم کردم و داخل تابه سرخ کردم . وقتی گوشت تقریبا پخته بود کدوها رو بهش اضافه کردم . گوجه هم نصف کردم و داخل خورش قرار دادم .درش رو گداستم تا بپزه . اواخر کار غوره و نمک اضافه کردم . خورش که جا افتاد ، آماده است .
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخم مرغ دوعدد یک هشتم یه کلم برگ متوسط یک هویج متوسط رنده شده نمک وفلفل سیاه وقرمز پنیر ورقه ای نان تست سس کچاپ یا سس مورد نظر خودتان کلم را بدون روغن کمی تفت داده تا ابش بخار بشه بعد کمی روغن وهویج را اضافه و نمک وفلفل سیاه اضافه وکمی تفت داده از روی حرارت برداربد تا سرد بشه بعد تخم مرغ را اضافه با کمی فلفل قرمز ومخلوط کنید تابه نچسب را کمی چرب و مایه تخم مرغ را بریزید وبهش شکل مستطیل بدین کمی خودشو گرفت تقسیم کنید ویک طرف که طلایی شد برگردونید طرف دیگش هم طلایی بشه یک طرف نان تست را با کمی روغن یا کره برشته کنید از همون سمت برشته اول پنیر بعد تخم مرغ وبعد سس دلخواه ومجددا از سمت برشته نان را بذاربد وتوی تابه با کمی روغن یا کره یا دستگاه اسنک ساز برشته کتید من توی تابه درست کردم چون ممکنه همه دستگاه اسنک ساز نداشته باشن وتا گرمه سرو کنید خیلی خوشمزه وعالیه
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱ کیلو سیب زمینی ۲ عدد زرده تخم مرغ ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه نمک و فلفل ۱۰۰ گرم پارمسان برای سوخاری: پودر سوخاری ۲ عدد تخم مرغ
از گوجه فرنگی به عنوان تزيين در كنار غذا تون استفاده كنيد يک به علاوه ای شكل روی گوجه با چاقو ببريدفقط حتما مراقب باشيد تا انتها برش نزنيد بعد يک برش وسط به علاوه بزنيد كاهو ها رو ريز خرد كند و وسط گوجه بزيزيد سس مورد علاقتون رو روش ريخته و سرو كنيد