eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 🔸براي كباب سيخي از گوشت گوساله استفاده ميكنم و يه كمي چربي هم داشته باشه تا كباب خشك نشه 500گرم گوشت چرخ كرده رو با دوعدد پياز كه رنده ريز شده مخلوط كردم نمك فلفل قرمز ( يا فلفل سياه) و و زيره و يك حبه سير ( درصورت تمايل) زدم وكاملا ورز دادم گوشت رو به سيخ ميزنم بعد توي تابه كمي روغن ريختم وكبابها رو توي تابه چيدم و روي حرارت متوسط گذاشتم سيخ هاي كباب را بر گردوندم تا روي ديگر آن هم سرخ شود
😋 🔸سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون با‌چند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن. با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزه‌دار کنید و یک ساعت استراحت بدید. آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید . برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید
🥯 😋 🔸ابتدا 125 گرم پودر قند و 1/2ق چ هل و 125 گرم روغن كاملا جامد و 1/4ق چ زنجبيل و 1عدد زرده را به مدت 5دقيقه با دور تند همزن ميزنيم وبعد آرد نخودچي 125گرم و آرد 125گرم رو الك كرده وكم كم اضافه ميكنيم واگر خمير منسجم نبود 2 الي 3بار چرخ ميكنيم من خودم دوبار چرخ كردم بعد خمير رو داخل كيسه فريزر به مدت 1ساعت در دماي آشپزخانه استراحت ميديم بعد فر رو با دماي 160 درجه روشن ميكنيم وخمير رو با وزن كردم وبه اندازه 12گرم داخل دستم گرد كردم ودر سيني چيدم احتياجي به كاغذ روغني نيست بقيه خمير رو هم به همين شكل به مدت 20 دقيقه در فر گذاشتم زير شيريني ها نبايد تغيير رنگ بده بعد از پخت تا يك ساعت بهش دست نميزنيم تا خنك بشه بعد در شكلات آب شده زدم ودر ترافل غلطوندم
😍 ♨️ سه تا دونه سیب زمینی متوسط رو پختم و یه دونه پیاز رنده ریز آبشو کاملا گرفتم با یه دونه تخم مرغ و مقداری گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و کمی زعفرون حسابی مخلوط و ورز دادمش. اگه دوس داشتین می تونین از ادویه کتلت الیت استفاده کنین و یه قاشق آردنخودچی هم بزنین بهش. 🔴 نکتش فقط اینه وقتی سیب زمینی رو پختین بزارین تو یخچال کاملا خنک شه و بعد برین سراغ ادامه کار چون اگه گرم باشه وا میره. 🌹من بهش کمی سبزیجات معطر فریز شده هم اضافه کردم البته از همونایی که برای شکم پر استفاده می کنم‌. ❁
یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم. بعد دو ق.غ رب اضافه کردم و تفت دادم. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم. موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید. 🍔
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کته برنج ۱ لیوان آب ۱/۵ لیوان نمک ۱ ق چ . سبزیجات: روغن زیتون(یا معمولی) ۲ الی ۳ ق غ پیاز: ۲ عدد فلفل دلمه ۱ عدد (رنگش مهم نیست) کدو سبز ۱ عدد کلم بروکلی اندازه فیلم گوجه گیلاسی ۸ الی ۱۰ عدد سویا سس ۱ ق غ (یا بالزامیک) پودر سیر ۱ ق چ فلفل سیاه یک‌سوم ق چ نمک ۱ ق چ آب نصف لیمو . برنج و آب و نمک رو بپزید و هر وقت آبش رفت درش رو ببندید، حرارت رو کم کنید تا دم بکشه، پخت سبزیجات رو به‌ترتیب از پیاز با فاصله زمانی هر ۲ دقیقه شروع کنید، و بعد از گوجه گیلاسی چاشنی و ادویه رو بزنید. در نهایت برنج دم کشیده رو با سبزیجات مخلوط کنید و حالش رو ببرید. 🍔
135K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اول یه پیاز درشت رو خلالی کنید کمی تفت بدید برگ بو چوب دارچین و یک حبه سیر اضافه کنید. گوشت هارو روش بذارید و فلفل قرمز زردچوبه و ادویه کاری بزنید.کمی تفت بدید آب یک تا دو لیوان بریزید و بذارید بپزه و کم آب بشه.نیم ساعت آخر بهش نمک بزنید و بذارید خوب کم آب بشه. برنج رو در آب جوش بریزید پنج دقیقه آخر باقالی اضافه کنید و بعد آبکش کنید.در قابلمه یک لایه برنج و یک لایه شوید تازه یا خشک بریزید .
(لقمه های پنیری سرخ شده) 🥯 😋 ▫️ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ ▫️تخم مرغ 1عدد ▫️اب ولرم نصف لیوان ▫️خمیر مایه 2 ق چ ▫️شیرخشک 3 ق غ ▫️پنیر خامه ای 3 ق غ ▫️‌شکر 1 ق غ 🔸همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم
🥪ساندویچ بلوچیز و گردو یک پیش غذای لذیذ و پرخاصیت 🧀مواد لازم: ۱ عدد باگت فرانسوی، برش خرده به ابعاد ۳ سانت ¼ فنجان کره‌ی آب شده ۱۳۰ گرم پنیر بلوچیز، خردشده ¼ فنجان کره، نرم شده نمک و فلفل جهت مزه‌دار کردن ½ فنجان گردو، خردشده ½ فنجان جعفری تازه، خردشده 🔶طرز تهیه: فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت گرم نمائید.یک طرف نان‌های برش خرده را به کره‌ی آب شده آغشته نمائید و روی کاغذ مخصوص فر بچینید.آن سمت از نان‌ها که به کره آغشته شده باید در بالا قرار گیرند.نان‌ها را درون فر بگذارید تا به مدت ۷ دقیقه بپزند و کمی تست شوند.در کاسه‌ای کوچک، بلوچیز ، کره‌ی نرم، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.این مخلوط را روی نان‌های تست شده پخش کنید، سپس گردوهای خردشده را روی آنها بپاشید. 👨‍🍳
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزی سنگی قهوه خانه ای مواد لازم برای 4 نفر: گوشت برای هرنفر حدود 100گرم چربی گوسفندی ب دلخواه نخود(از شب قبل بخیسونید) ... نصف پیمانه لوبیا سفید و کمی قرمز ... نصف پیمانه پیاز... یک عدد سیب زمینی... یک عدد متوسط برای هرنفر گوجه... نصف یک گوجه متوسط برای هرنفر نمک، فلفل، زردچوبه، کاری آب جوش طرز تهیه: ابتدا گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد...اگر از چربی گوسفند یا دنبه استفاده میکنید نیازی ب روغن نیست... من بخاطر اینکه بوی چربی رو خیلی دوس نداشتیم خیلی کم استفاده کردم و یه مقدار روغن ریختم برای تفت دادن گوشت... بعد از اینکه گوشت رنگش عوض شد( نیازی ب سرخ کردن گوشت نیست)... پیاز رو خلالی درشت خرد کنید و بهمراه ادویه ها بجز نمک ب گوشت اضاف کنید و اجازه بدید یه مقدار پیاز نرم بشه... بعد از اون حدود 2ق سر پر رب گوجه اضاف کنید... و بگذارید رب کاملا سرخ بشه تا خوشرنگ شه... دیگ سنگیتون رو از گوشت پر کنید و روش ب اندازه کافی آب جوش بریزید و دیگ را روی اجاق با شعله کم قرار دهید...یه مقدار ک حرارت دیگ زیاد شد بهش حبوباتی ک از شب قبل خیسونده شده و حداقل 2بار آبش عوض شده رو اضاف کنید... حدود 2ساعت و نیم برای پخت کامل گوشت و حبوبات زمان نیازه... 20دقیقه مانده ب انتهای پخت سیب زمینی ها را اضافه کنید(اگه بخوایید مثه بیرونیا شه سیب زمینی با پوست بذارید(حسابی پوستشو با برس مخصوص بشورید))... 10دقیقه مانده ب انتهای پخت گوجه نصف شده و چربی گوسفندی را در بیارید و له کنید و ب آبگوشتتون اضاف کنید...نوش
🍚 😋 🔸۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق. غ زعفران دم کرده مخلوط کرده (اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید) و دو کفگیر برنج ابکش شده و سرد شده را اضافه کرده و باهم مخلوط میکنیم و کف قابلمه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و برنج و شوید مخلوط شده را رو روش میریزیم و کمی روغن روش میریزیم وبمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکش
یکبار😳 فقط یکبااااار مرغ رو اینجوری درست کن موادلازم برای دونفر: ران مرغ دو عدد پیاز متوسط یک عدد زردچوبه و نمک به مقدار لازم زعفران دم کرده نصف استکان فلفل دلمه ای خورد شده هویج خورد شده سیر دو تا سه حبه سیر چوب دارچین دوتا تکه کوچک آبغوره دوقاشق غ خوری رب خونگی یک قاشق و نصف آبجوش دولیوان