8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#فلافل_مرغ_پیتزایی👩🍳
مواد لازم :
🍀سینه مرغ پخته نصف یک عدد
🍀سوسیس ۱ عدد کوچک
🍀فلفل دلمه ای ۳ ق .غ
🍀جعفری خرد شده ۲ ق.غ
🍀آرد ۱ ق.غ
🍀سفیده تخم مرغ ۱ عدد
🍀سس کچاپ ۱ ق.غ
🍀نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر یا پیاز به مقدار لازم
🌟
هات داگ و پنیر
پیاز رو به همراه روغن زیتون، پاپریکا و نمک با خوب سرخ کنید،
هات داگ هم سرخ کنید و بعد از اینکه سرخ شد، روغن ماهیتابه رو خالی کنید و توی همون ماهیتابه که داغ هست (اما حرارت خاموش) پنیر ورقهای بندازید تا ذوب بشه، پنیر رو به همراه خردل و پیاز و هات داگ داخل نون بزارید
نوش جون کنید ♥️
🌟
#آبنبات_کاراملی
شکر دولیوان
آب دو ونیم لیوان
گردو خردشده دوقاشق غذاخوری
ابتدایک لیوان ازشکررو میزاریم روی حرارت ملایم تاکاراملی بشه بعدمابقی شکررو میریزیم حالا بهش آب رواضافه میکنیم اجازه میدیم شکرکاملاحل بشه ومطابق فیلم کارامل کف کنه وحباب بزنه تواین مرحله یک مقدارازموادروداخل آب میریزیم اگرمنسجم شد یعنی آبنبات ماآمادس حالا بهش گردورواضافه کرده ازروی حرارت برمیداریم ظرف موردنظر روچرب میکنیم موادروداخل سینی میریزیم واجازه میدیم تاکاملا سردبشه بعدبرش میدیم وکنارچای نوش جان میکنیم
نکته:بعدازاینکه ازروی حرارت برداشتیم چندثانیه هم میزنیم بعدداخل سینی میریزیم
🌟
شیرینی
با این مقدار مواد ۳۳ عدد شیرینی درست کردم
مواد لازم
آرد ۱ ونیم لیوان (از آرد سفید هم میشه استفاده کرد
پودر قند ۱ سوم لیوان
روغن مایع ۱ سوم لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
تخم خرفه یا پودر پسته برای تزئین
.
رفقای گلم طرز تهیه شو کامل داخل فیلم توضیح دادم
✅شعله گاز باید مثل وقتی برنج دم میکنین کم باشه
✅اگه شیرینی زیاد بپزه خشک میشه
✅تابه های نچسب نیازی به چرب شدن ندارن
✅برای تابه رژیمی نوار دور تابه رو دربیارین
✅خمیر نیاز به استراحت نداره
✅حتما بانوک انگشتانتون خمیر رو ورز بدین تا به روغن نیوفته
✅بزارین شیرینی سرد بشه وبعد ازتابه جدا کنین
تا نرم نشه
🌟
.
#ماهی_شکم_پر
#قزل_آلا
.
🔷مواد لازم :
🔹یک عدد ماهی درسته که شکمش خالی شده باشه
ترجیحا قزل آلا (استخونش کمتر و راحتتره
🔹رب انار ملس نصف لیوان
🔹پیاز نگینی شده یک لیوان
🔹سبزی گشنیز و جعفری با هم ۲ لیوان،نسبتشون هم نصف نصف
🔹کره یا روغن مایع برای سرخ کردن سبزی ها
🔹آبلیمو
🔹روغن زیتون
🔹زعفرون دم کرده
🔹مغز گردو ساییده شده به مقدار لازم
🔹سیر ۲ حبه
🔹زردچوبه و نمک به مقدار لازم
فویل
🔹سلیفون
🔹یک عدد پیاز بزرگ
.
♨️طرز تهیه :
اول از همه ماهی رو آغشته به زردچوبه میکنیم بعد و بعد به ترتیب روغن زیتون و آبلیمو بهش میزنیم
یدونه پیاز خلالی شده ی بزرگ رو داخل شکم و روش میزاریم بعد با سلیفون رو ظرف رو میپوشونیم و برای یک ساعت میزاریم یخچال.
حالا توی این فاصله
تابه رو داغ و داخل کره یا روغن میریزیم و بعد پیازهای نگینی شده رو داخل تابه ریخته به همراه نمک و زردچوبه تفت میدیم تا سبک بشه،سبزی هارو بهش اضافه و کنی تفت میدیم یکم رنگ که عوص کرد(فقط یکم)،رب انار و مغز گردو رو هم اضافه و خوب تفت میدیم تا جایی که رنگ سبزی ها تیره(یه حالتی مشکی)بشه بعد زیر گازو خاموش کرده.
ماهی رو از یخچال درمیاریم،پیاز هایی که توی شکمش گذاشته بودیم ورمیداریم و از مواد سبزیجاتمون داخل شکم ماهی رو پر میکنیم(یجوری پر کنین که بعد راحت بشه شکمش رو دوخت).
یه نخ و سوزن تمیز رو ۵ دقیقه داخل سرکه میزاریم تا زد عفونی بشه بعد شکمش رومیدوزیم.
ماهی رو داخل فویل میزاریم ، روی ماهی رو با چاقو چند برش میدیم و روشودوباره زعفرون میریزیم،میزاریم داخل فری که از قبل ۵ دقیقه گرم شده ، ۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ، بعد که تایمش تموم شد فویل رو ورمیداریم روشو دوباره زعفرون میزنیم ومیزاریم دوباره ۱۰ دقیقه داخل فر با همون دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه تا یکم طلایی و برشته بشه.
بعد از پخت نخ ماهی رو اروم از یک طرف بکشین،درمیاد به راحتی. بعد نوش جان کنین.
❌ نکته مهم : همین ماهی با همین طرز تهیه رو دقیقا میتونین داخل تابه درست کنین ، فقط قبلش تابه رو پر از روغن کنین یکم به روغن زعفرون بزنین بعد که حسابی داغ شد ماهی رو بزارین داخلش سرخ بشه بعد به همین روش طرف دیگه ی ماهی🙏🏻