12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قیمه_نثار_مجلسی😍😋
پیازیک عدد
گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم
نمک وادویه به میزان لازم
پودرگل محمدی نصف قاشق چایخوری
چوب دارچین یک تکه
گلاب به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
خلال بادام وپسته ازهرکدام ۲قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال ۲قاشق غذاخوری
زعفران وزرشک به میزان لازم
نکته:
پوست نارنجی پرتقال روخلالی برش میدیم داخل آب جوش میریزیم وبعدازچندتاقل زدن داخل آبکش ریخته وبلافاصله داخل آب سردمیریزیم اینوارروتاسه با انجام میدیم تاتلخی پوست پرتقال گرفته بشه
خلالها وزرشک رو یک ربع تانیم ساعت داخل گلاب میزاریم
خلالهاروباکره تفت میدیم
خلال پوست پرتقال وزرشک روبا شکرتفت داده
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_گوشت😍😋😍
براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊
مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم.
پ.ن.میتونید کلم راحذف کنید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب مارپیچی🍢🥩🍖😍😋
.
#کاپ_کیک_ژله_پرتقال 😍😋
مواد لازم :
آرد سفید: 2 پیمانه.
پودر ژله ی پرتقال: 1 بسته.
روغن مایع: 1 پیمانه سرخالی.
شکر: نصف پیمانه.
تخم مرغ: 4 عدد.
آب پرتقال :1 پیمانه سرخالی.
رنده ی پوست پرتقال :1 قاشق مربا خوری .
بیکینگ پودر: 1 و نیم قاشق چایخوری.
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری.
طرز تهیه :
ابتدا دو پیمانه آرد رو با بیکینگ پودر سه بار الک میکنیم بعد پودر ژله ی پرتقال رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم و کنار می گذاریم.
روغن مایع و شکر رو با دور تند همزن پنج دقیقه میزنیم، سپس تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه و مخلوط میکنیم، وانیل رو با تخم مرغ آخری مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم. حالا رنده ی پوست پرتقال و آب پرتقال رو اضافه میکنیم و بعد بتدریج مخلوط آرد و پودر ژله و بیکینگ پودر رو اد میکنیم.
داخل قالب مافین کپسول گذاشته و از مواد پر میکنیم، برای تزئین کاپ کیک ها من به مقداری از مواد پودر کاکائو زدم و داخل قیف یه بار مصرف ریخته و روی اون ها رو طرح انداختم.
یا میتونین مواد رو در قالب چرب شده 23 سانتی متری ریخته در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار بدین
#خورش_آلو_اسفناج 🥘 😋
يه پيازُ نگيني خورد كنيد تا سبك بشه،
گوشت خورشتي رو هم اضافه كنيد تا تغيير رنگ بده وآبش كشيده بشه زردچوبه وفلفل رو هم تفت بدين،
تو يه تابه اسفناج خورد شده رو اضافه كنيد وتفت بدين تا آبش خشك بشه به گوشت وپياز اضافه كنيد،آب بريزين تا جوش بياد وشعله رو كم كنيد،
بعد از دوساعت،نمك،آلو بخاراي خيس خورده وچاشني كه آبليمو ويا آبغوره هست رو اضافه كنيد،
يك ساعت ديگه زمان بدين تا آلو اسفناج كاملاً جابيفته.
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#یوفکای_تنبلونه_و_سه_سوته
مواد لازم
۴۰۰ گ خمیر یوفکا
۵۰۰ گ پنیر کاتیج(کوتیج)
۴ عدد تخم مرغ
۳۰۰ میلی لیتر شیر
۲۵۰ گ پنیر پیتزا
شوید و پیازچه خرد شده
🍂🍁
🕊❤️🕊
⇩معجزه آویشن و نمک طبیعی
یک واحد آویشن و یک سوم واحد نمک دریا را مخلوط کنید.
روزی یک قاشق چایخوری ۱_۲ هفته و روزی یک مرتبه میل کنید و یا برای جلوگیری از گرفتگی عروق قبل از هر غذا کمی از این ترکیب را بچشید.
🔅امام صادق (ع):
آویشن و نمک وقتی مخلوط شوند آب را در بدن به جریان می اندازند، بادها را از قلب خارج می کنند ، بوی دهان را خوش می کنند ، بلغم را می سوزانند، به آلت سفتی می بخشند ، به معده نرمی می بخشند ، انسداد را باز می کنند
📚مکارم ج ۱ ص ۴۱۶