eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥒🥒🥒🌶 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
2.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 👌 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
طرز تهیه : _ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست _لوبیا سبز ۴۵۰ گرم _۳ قاشق غذاخوری کره _۴ حبه سیر خرد شده _۱ قاشق چای خوری پاپریکا _۱ قاشق چای خوری پودر پیاز _نمک و فلفل _نصف یک لیمو _1/2 فنجان آب مرغ _1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه) _جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه کرده کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید و نوش جان کنید 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
دنیا متعلق به آدمایی هست که صبح ها با یک عالمه آرزوهای قشنگ بیدار میشن امروز از آن توست پس با اراده ات معجزه کن سلام‌ صبحتون بخیر 💓 ♥️
تا "خدا" هست هیچ لحظه ای آنقدر سخت نمی شود که نشود تحملش کرد .. ! شدنی ها را انجام بده ... و تمام نشدنی ها را به "خدا " بسپار ... روزتون خدایی😍 ♥️
شیرکاکائو ؛ برای صبحانه کودک ممنوع❗️ شیر کاکائو تمام کلسیم و فواید شیر را از بین میبرد و باعث کاهش یادگیری، افزایش پرخاشگری، افزایش خرابی دندان به علت قند بالا و بروز چاقی میشود 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
سلام سلام اومدم با یک‌غذای محلی و خوشمزه رشته پلو با گوشت مواد لازم: گوشت گوساله یا گوسفند:۲۰ تکه متوسط هل:۱ عدد پیاز خلالی؛۲ عدد چوب دارچین:۲ عدد کوچک سیر:۲ حبه خرد شده زعفران:۱ ق چای خوری کشمش:نصف استکان زرشک:نصف استکان نمک و زرد چوبه:ب مقدار لازم برنج:۲ لیوان رشته پلویی:۲ لیوان(من زیاد دوست دارم و زیاد میریزم😊😅) خلال پسته:۱ ق.غ(قابل حذف) (توجه ؛ب جای هل و چوب دارچین از پودرشم میشه استفاده کرد:هر کدام نصف ق چ) بازم چون سرما خوردم🤧😅گوشت و بدون روغن و سرخ کردن،درست کردم ک طعمش عالی بود.امتحان کنید حتما😊😉 ابتدا پیاز و سیر رو خرد میکنیم و ب همراه ادویه ها و ۴ لیوان آب ب مدت ۴ ساعت با شعله ملاین میپزیم.وقتی اب گوشت ب یک لیوان رسید،زعفران را اضافه و شعله را خاموش کنید. دو لیوان برنج را آبکشی کنید؛۲ دقیقه ب ابکشی رشته هارا داخل آب برنج بریزید و هم بزنید بعد از ۲ تا ۳ دقبقه ک رشته ها نیمه نرم شد؛برنج را ابکش و دم کنید. در تابه کشمش و زرشک و پسته را سرخ کنید. من در اخر برنج رو کشیدم و گوشتهارا جدا گانه روی مواد ب همراه زرشک و کشمش و پسته و برنج زعفرانی سرو کردم. شما میتونید این مواد رو لاب لای رشته پلو نیز بریزید. نوش 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
4.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 2 عدد کدو سبز 1 عددهویج 2 عدد تخم مرغ پیازچه تازه نمک فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری آرد مواد میانی: پنیر کاشار یا هر پنیر دیگه ای که کش بیاد کدو سبز و هویج را پوست بگیرید‌و رنده ریز کنید ، آب اضافی آن را گرفته و دور بریزیدتخم مرغ ، پیازچه ، ادویه ، نمک و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنیدکاغذ روغنی را در یک ظرف کوچکی که میخواهید در فر قرار بدهید گذاشته وآن را کمی با روغن زیتون چرب کنید .نیمی از مواد موجوررا پهن کنید داخل قالب و پنیر کاشار را روی آن قرار دهید و مابقی مواد موجور را روی آن ریخته و کامل روی پنیر را بپوشانید. روی مواد را با کمی روغن زیتون چرب کنید و آن را در فر که با 170 درجه گرم شده قرار دهید.و تا هنگامی که زیر و رو کامل سرخ شود بپزید 🍂🍁 🕊❤️🕊 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
روغن حیوانی بخورید !👌🏻 ▫️روغن حیوانی دارای فواید و خواص فراونی چون: تقویت سیستم ایمنی، خواص ضدسرطانی، درمان سوختگی، تقویت چشم و مفید برای پوست می‌باشد + روغن حیوانی هیچ گاه در رگ‌ها رسوب نمی‌کند. آن چیز که رگ‌های قلب را می‌بندد، روغن‌های صنعتی است که امروزه در بازار فراوان است 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
💙🍄🥘 6 تکه ران مرغ فیله شده(بدون پوست و استخوان) 1 قاشق چایخوری آویشن خشک 1/2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 5 نوار بیکن خرد شده 250 گرم قارچ 1/3 لیوان سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری کره 4 حبه سیر خرد شده یا رنده شده 1/3 لیوان آب مرغ(آب جوش و استاک مرغ) 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده برای تزیین فلفل سیاه پودر پیاز 📝 ابتدا تکه های مرغ را با آویشن،نمک،فلفل،پودر پیاز(یا پیاز خرد شده)و (هر ادویه دلخواه دیگر) مرینیت کنید، چند دقیقه استراحت دهید تا مزه دار شوند، و در یک ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید هر دو طرف ران مرغ را، برای هر طرف 3_4 دقیقه تا زمانی که روی مرغ طلایی شود، کافی است مرغ ها را از تابه در آورده و در همان ماهیتابه بیکن های خرد شده را سرخ کنید و در یک ظرف کنار بگذارید(اگر از بیکن استفاده نمیکنید میتوانید پیاز خرد شده جایگزین کنید) سپس کره را اضافه کنید و قارچ خرد شده را تفت دهید،نمک بزنید و سیر را اضافه کنید تفت دهید تا عطر سیر بلند شود ،سپس سرکه بالزامیک و آب مرغ را اضافه کرده،هم بزنید و اجازه دهید به جوش بیاید،و بعد مرغ و بیکن سرخ شده را به ماهیتابه برگردانید و روی حرارت ملایم بماند تا هم سس غلیظ شود و هم فیله های مرغ کامل پخته شود،سپس با جعفری خرده شده تزیین و سرو کنید، نوش جان 💖 ❁🍟🥦🍔 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒