eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 موادلازم : دو پاکت کرم کارامل (لوازم قنادیا دارن) یک و نیم ق.غ قهوه فوری (نسکافه) قابل حذف سه لیوان شیر مقداری بیسکویت (اختیاریه و قابل حذف 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🟡 مواد لازم 😉 🔸شکرنصف پیمانه🍦 🔸نشاسته ذرت ۲ق،غ🧄 🔸شیر خشک شیرین نصف پیمانه🍋 🔸شیر ۲ لیوان 🥕 🔸پودر کاکائو ۳ ق،غ🫒 🔸وانیل نوک ق،چ🍞 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسفناج: ۵۰۰ گرم مغزگردو: ۳۰۰ گرم گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم پیاز متوسط: ۳ عدد ترشی انار: ۲ ق غ شکر: ۱ ق غ زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: دو عدد پیاز چرخ یا رنده می کنیم. مغزگردو را سه بار چرخ می کنیم. پیاز با کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن پیازها، مغزگردو و ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، چهار لیوان آب ریخته بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و مواد می پزیم. یک پیاز را بصورت نگینی ریز می کنیم. پیازها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن، گوشت ها را اضافه و تفت می دهیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، نصف زردچوبه، ادویه کاری و فلفل می ریزیم و تفت می دهیم، دو لیوان آب ریخته و با شعله کم گوشت ها را می پزیم. اسفناج ها را با نصف لیوان آب داخل تابه ریخته، بعد از حدود بیست دقیقه و کشیده شدن آب اسفناج ها، کمی روغن می ریزیم و تفت می دهیم. بعد از حدود سه ساعت پخت مغزگردوها، یک لیوان یخ داخل خورشت می ریزیم تا خورشت به روغن بیافته، گوشت پخته شده، اسفناج تفت داده شده، ترشی انار، شکر و نمک ریخته و با شعله کم پخت خورشت ادامه می دهیم. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم خمیر : 200 گرم کره نرم شده 1 استکان روغن مایع(حدود80گرم) 1 قاشق غذاخوری ماست 1 عدد تخم مرغ 1/2 استکان شکر ریز 1 بسته وانیل ترک 5 گرمی( یا 1/8قاشق چایخوری وانیل ایرانی ) 4تا4/5لیوان آرد طرز تهیه: در یک ظرف همه مواد بجز آرد بریزید ومخلوط کنید (لازم به همزن برقی نیست) وبعد آرد را کم کم اضافه کنید و با دست ورز بدین وتا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر را ما بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنیدو قالب دلخواه یا گل ) بزنید وبا نی روی نصف خمیرها رو سوراخ کنید وبرای لایه زیر قرابیه لازم نیست با نی سوراخ کنید. در سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها را با فاصله گذاشته وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه تاقرابیه ها کمی تغییر رنگ بدن (حدود 10 تا 20 دقیقه) .بعد پخت روی قرابیه هایی که سوراخ کردین پودر قند یا شکر بپاشید و بزارید روی قسمت ساده قرابیه که شکلات صبحانه یا مارمالاد گذاشته اید. به همین راحتی 🤗 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
گوشت چرخ کرده 300 گرم سینه مرغ چرخ کرده 300 گرم پیاز رنده شده آب گرفته 2 عدد خامه 2 ق س زعفران دم کرده 2 ق س نمک و فلفل به میزان لازم روغن برای سرخ کردن 1/3 پیمانه گوشت چرخ کرده را به همراه نیمی از پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفران و 1 ق س خامه مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم و گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در دست گرد می کنیم تا مایه گوشتی تمام شود با گوشت مرغ هم به همین صورت این کار را تکرار می کنیم فقط باید سایز قلقلی های گوشت از قلقلی های مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه باشند. به مدت 1 ساعت قلقلی های آماده را در یخچال قرار بدهید تا استراحت کنند بعد از طی این مدت قلقلی ها را بصورت یک در میان به سیخ می کشیم و سیخ های آماده را در روغن ذکر شده سرخ می کنیم در حدی که رنگ بگیرند سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد 10 دقیقه قرار می دهیم تا مغز پخت شوند اگر فر نداشتید ادامه پخت را روی شعله گاز و با حرارت ملایم ادامه دهید پخت زیاده از حد باعث خشکی کباب می شود. _
🍛 😋 🔸برای این پلوی خیلی خوشمزه و رنگا رنگ من 300گرم میگو را با فلفل سیاه و رنده پوست لیمو و کمی زردچوبه مخلوط کردم وتوی روغن زیتون بمدت پنج دقیقه تفت دادم وبر داشتم . حدود چهار تا پیاز را خلالی کردم وتوی تابه مقداری روغن ریختم و پیازها را درحد پیاز داغ شدن سرخ کردم و کنار گذاشتم . فلفل دلمه زرد و قرمز و سبز از هر کدوم یه دونه متوسط را خلالی کردم . توی تابه روغن زیتون ریختم و حدو د سه تا حبه سیر را خلالی و تفت دادم کمی که طلایی شد فلفل دلمه ها را اضافه وتفت دادم در حدی که نرم بشه بعد زردچوبه و فلفل و ادویه مخلوط که عطاریها دارن و نمک اضافه کردم و مخلوط کردم بعد حدود یک ق غ شوید خشک و رنده پوست یه لیموی بزرگ وابش را اضافه ومخلوط کنید در اخر پیاز داغ ومیگو رد اضافه و کمی زعفران و دوسه دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و برنج را ابکش کردم ومواد را لای برنج گذاشتم ودم کردم ودر موقع سرو کمی از برنج را زعفرانی کردم 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🫔 😋 ▫️نصف سینه مرغ ▫️پیاز یک عدد ▫️آرد نخودچی ۵ق غ ▫️آرد سفید ۲ق غ ▫️آب نصف لیوان ▫️شوید وجعفری ۳ ق غ ▫️پاپریکا زردچوبه وآویشن نمک بمیزان لازم ▫️فلفل سبز تندخوردشده ۲عدد(من نزدم) 🔸مرغ رو به اندازه های دلخواه برش بزنین و داخل پیاز ادویه ها،آردها شوید و جعفری و درآخرآب بغلتونین(کلیه موادبالا) تا تمامی مواد به مرغ بچسبه و برای یک الی دوساعت مرغ رو بذارین یخچال تا مزه دار بشه.بعد داخل روغن داغ با حرارت ملایم مرغهارو با موادی که بهش چسبیده سرخ کنین 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🍲 😋 🔸اگه يه روز عين من ساعت ١١صبح يهو هوس قورمه سبزي كرديد و يقين دارين كه با گوشت قرمز غذاتون حاضر نميشه يه سر ببرين تو فريزر و يه بسته مرغ بردارين و با يه پيمانه لوبيا چشم بلبلي سبز و تازه ،يه بسته سبزي سرخ شده قورمه با نمك و زرچوبه تو قابلمه تفت بديد و درش رو بزاريد تا يه كم به خورد هم برن بعدش يك ق سر پر رب گوجه اضافه و و چند تا ليمو اماني مقداري آب و درش رو بزاريد تا خوب بپزه و جا بيفته اين قورمه سبزي چون با مرغ درست ميشه دو ساعت بيشتر زمان نميبره ،گوجه سرخ شده به قورمه اضافه كردم😊ما اين مدلي دوست ميداريم😉برنج هم تو پلوپز درست كردم و مقداري زعفرون دم شده با روغن بهش اضافه كردم تا اين برنج خوشگل و تحويلم داد 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🧆 😋 🔸برای درست کردن این غذا ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و سپس زردچوبه رو اضافه میکنیم و سه عدد گوجه رو رنده میکنیم و میریزیم داخل قابلمه تا آبش جمع بشه و از خامی دربیاد من کمی رب هم میزنم برنج خوشرنگتر بشه بعد که خوب تفت خورد یک عدد سیب زمینی متوسط رو نگینی خورد میکنبم و داخل قابلمه تفت میدیم بعد دو پیمانه برنج اضافه میکنیم و نمک میزنیم و آب میریزیم تا برنج و سیب زمینی بپزه من دویست گرم گوشت چرخکرده رو با یه عدد پیاز متوسط و نمک مخلوط میکنیم و قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم وقتی برنج بی آب شد قاطی برنج میکنیم و دم میکنیم 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ کوکو‌ سیب‌زمینی😍😋 یکی از پر طرفدارترین کوکو‌ها! کوکوی سیب‌زمینی هست. هم ساده هم خوشمزه. کامل کننده سفره. هم میتونید با نون به صورت ساندویچ و هم با برنج میل کنید مایه کوکو: ۲ عدد سیب‌زمینی خام رو رنده کنید ۳ حبه سیر خُرد شده فلفل‌سیاه نمک گردو(اختیاری): ۵-۶ عدد شوید تازه (نصف لیوان) ۳ عدد تخم مرغ موارد رو خوب مخلوط کنید. و توی ماهیتابه با حرارت متوسط خوب اونهارو سرخ کنید. (هر طرف ۲-۳ دقیقه) اونهارو خارج کنید. گوجه گیلاسی بریزید، روغن زیتون، نمک، فلفل‌سیاه و لیمو تازه بزنید. حرارت رو کم کنید و خوب بکوبید. کوکوهارو بچینید، اگه دوست داشتید پنیر چدار بذارید و با همراه نون ساندویچ درست کنید و میل کنید. نوش جونتون 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒