#خوراک_گوشت_چرخ_کرده 🍛 😋
▫️گوشت چرخکرده: 200 گرم
▫️پیاز خردشده: یک شماره کوچک
▫️فلفل دلمهاي: 3برش
▫️ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
▫️سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری
▫️سیبزمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک
▫️دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری
🔸گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه میریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویهجات رابه ان اضافه میکنیم. و خوب تفت میدهیم. سیبزمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیبزمینی و فلفل دلمهاي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخکرده خود اضافه می کنیم
#آب_هویج_بستنی
مواد لازم
اب هویج۲/۵ پیمانه
پودر ژلاتین ۲قاشق غذا خوری
بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم
شکر ۱/۳پیمانه
ابسرد ۱/۲پیمانه
ابتدا پودر ژلاتین رو به روش بن ماری حل میکنیم بعد بستنی رو بااب هویج مخلوط میکنیموبا هم زن خوب میزنیم سپس شکر رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم بعد ژلاتین روکه با اب بن ماری کرده بودیم اضافه میکنیم ودر اخردرقالب مورد نظر میریزیم و۵ ساعت میره تو یخچال تا اماده شه
نوش جان 💖
🥕🥂🥕🥂🥕🥂🥕
15.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کدوسبزشکم_پر(غذای لبنانی)
مواد لازم:
کدو سبز
400 گرم گوشت چرخ شده
1 پیاز
نمک،فلفل سیاه، فلفل قرمز، نعناع خشک
1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
سیر رنده شده
رب انار
1_2 لیوان آب داغ
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا مانند ویدیو داخل کدو سبز را خالی کنید،سپس روغن را در تابه گرم کنید و پیاز و گوشت چرخ شده را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد بعد نمک و ادویه برنید و از روی حرارت بردارید و شکم کدو سبز را با مواد گوستی پر کنید و در روغن سرخ کنید و کف ظرف پخت بچینید،در یک کاسه رب گوجه فرنگی، سیر ، رب انار، ادویه ها و آب را با هم مخلوط کنید و روی کدو عا بریزید و ظرف را در فر از قبل گرم شده بادمای 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید و با برنج سرو کنید،
🍂🍁 🍂🍁
🕊❤️🕊
#سالاد_الویه_رژیمی
تخم مرغ و سیب زمینی آب پز را رنده کنید.
گوشت مرغ را نیز که از قبل با کمی نمک و پیاز آب پز کرده اید ریش ریش کنید.
نخود فرنگي را آب پز كنيد.
خیار شور را هم رنده کنید و همراه نخود فرنگی به مخلوط بیفزایید.
در آخر ماست و فلفل و نمک و روغن زیتون را خوب به هم بزنید تا یکدست شود و به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید
نوش جان 💖
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#_قرابیه_پودینگی
🔻مواد لازم : 📝
▫️ماگارین ویا کره ۱۲۵ گرم
▫️روغن مایع ۴۰ گرم
▫️پودر پودینگ توت فرنگی ۱ پاکت
▫️پودر قند ۲۵ گرم
▫️نشاسته گندم یا ذرت ۱ لیوان
▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد
▫️بکینگ پودر ۱ ق م
▫️آرد ۲ استکان
✍ ابتدا همه مواد بالا رو به جز آرد داخل ظرفی ریخته و هم زده بعد آرد رو کم کم اضافه کرده ورز میدیم آرد را به اندازه ای ریخته تا خمیر سفت نشه از خمیر به اندازه گردو برمیداریم و گرد کرده و شکل میدیم و داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و قرابیه ها رو می چینیم و در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه می پزیم ولی رنگش عوض نشه و صورتی بمونه و بعد از در آوردن از فر دست نزنید تا سرد بشه و خودشو بگیره
#ترشی_پیاز_شکم_پر 🧅 😋
🔸انتهای پیازها را جدا کرده، یک برش عمیق در وسط آن از سر تا انتها ایجاد کرده و درون سرکه به مدت یک هفته بگذارید تا نرم شوند. لوبیا سبزها را خرد کرده و به همراه کمی نمک و سرکه روی حرارت بگذارید تا نرم شوند.
پیازها را از سرکه در آورده و داخل آن را خالی کنید. در ظرفی هویج، ساقه کرفس، فلفل دلمهای رنگی ، لوبیا سبز، نمک، فلفل و سیر خرد شده را مخلوط کرده و مقداری از مواد را داخل پیاز ریخته و روی آن را با ساقه های پیازچه پر کنید تا مواد بیرون نریزد. ظرفی که قرار است ترشی را درون آن درست کنید برداشته، پیازها را داخل آن بچینید و با سرکه پرکنید و نمک و فلفل را روی همه مواد بپاشید. سپس در ظرف را گذاشته و پس از یک هفته میتوانید استفاده