eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍧 🍌موز رسیده 3 عدد 🍌جو پرک 1 پیمانه 🍌کره بادام زمینی 1/4 پیمانه 🍌پودر بادام 1 پیمانه 🍌برای رویه 🍌شکلات تلخ 150 گرم 🍌روغن یا کره 1 ق چ 🍌پودر پسته 🍽 موزها را له کرده جو پرک و پودر بادام و کره بادام زمینی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. با اسکوپ از مواد برداشته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید کوکی ها را در فر از قبل گرم شد با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید تا زمانی که دور آن طلایی شود کوکی ها را وارونه کرده و دوباره ده دقیقه در فر بپزید. شکلات ها را به همراه روغن یا کره در مایکروفر یا روی بخار آب ذوب کنید کوکی ها را تا نیمه در شکلات آب شده زده روی آن پودر پسته بپاشید
🍘 😋 🔸چهار تا سيب زميني متوسط آبپز شده رو رنده كنيد.يدونه تخم مرغ+نصف ق مرباخوري پودر سير+يك و نيم ق غ شويد خشك+نمك و زردچوبه اضافه و مخلوط كنيد.حالا دستتون رو كمي مرطوب كنيد ،به مواد در دستتون شكل بديد و در كمي روغن سرخ كنيد. اين غذا با نون سرو ميشه و با سبزي خوردن عاليه
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش سوپ ماش رژیمی🍓 😋 دو پيمانه ماش ٢ ق غ رب گوجه ٢ عدد پياز متوسط ٤ حبه سير نمك و فلفل به مقدار دلخواه زيره، زردچوبه و پودر كارى هر كدام ١ ق چ
مواد لازم: ❌پنیر خامه ای : 1 بسته ❌پنیر چدار : 1 فنجان ❌خامه ترش : 1 فنجان ❌زیتون خرد شده : 1 فنجان ❌فلفل دلمه ای خرد شده : 1 فنجان ❌پیازچه خرد شده : 1/2 فنجان ❌پودر سیر : مقداری ❌نمک : مقداری ❌نان لواش نازک : به تعداد لازم طرز تهیه تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید. 🧀پنیر چدا و خامه ترش را اضافه کنید.یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید.از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید. 🧈رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید
🥘 . 🌀مرغ با این روش خیلی خوشطعم میشه.بنظرم خوبه که یکبار امتحانش کنید. 🔆هم میتونید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید و هم از آبمیوه های پاکتی .فقط اینکه بعضی مواقع که از آب پرتقال طبیعی استفاده میکنیم ممکنه بعد از پخت کمی طعم تلخی داشته باشه.برای اینکه سس غذا خوشمزه تر و براقتر و کاراملی بشه میتونید یک ق عسل هم بهش اضافه کنید که البته یکمی شیرینش میکنه. . 🌈طرز تهیه:تکه های مرغ رو نمک و کمی فلفل بزنید و لابلاش پیاز بذارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید. بعد پیازهارو جدا کنید و دور بریزید. 🥘مرغها رو در ترکیبی از کره و روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشن. در این روش نیازی به پیاز سرخ شده نیست ولی اگه بخواید میتونید یکی دو ق بریزید. 🔘بعد برای چهار تکه مرغ ، یک و نیم تا دو لیوان آب پرتقال بریزید و بذارید با حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزه و سس غلیظ بشه
برنج را ابکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع ,نصف فنجان اب سرد و نصف فنجان هم زعفران اب کرده پر رنگ بریزید و بعد برنج ابکش شده را روی ان بریزید. دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بکذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ جا بیفتد
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🌮🥔 سیب زمینی ۳ عدد شیر ۱ لیوان برای پخت سیب زمینی پیاز ۲ عدد (پیازداغ بشه) جعفری نصف لیوان قارچ بلانچ شده نصف لیوان پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم پنیر کاشار ۲۰۰ گرم نمک فلفل سیاه و پولبیبر هرکدام ۱ ق م خمیریوفکا ۱ بسته ۱ تخم مرغ + نصف لیوان شیر+۳ق غ روغن کنجد کمی
🥟 😋 ▫️پودر یا تفاله نارگیل تازه 250 گرم ▫️شکر 250 گرم ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️زرده تخم مرغ 1 عدد ▫️کمی پودر پسته 🔸مواد را مخلوط می کنیم، از خمیر حاصل، گلوله هایی اندازه یک گردو درست می کنیم و کمی پودر پسته رویشان می ریزیم و در ده دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد، می پزیم
🍪🍪 كافيه دوعدد تخم مرغ روبا پنج ق غ خوري شكر باهمزن بزنيد بعد بهش چهار ق غ خوري روغن مايع وبعد يک ق غ هوري بكينگ پودر ونصف ق م خوري وانيل اضافه كنيد ودر ادامه هم دو ق غ خوري پودر كاكائو و دو ليوان آرد الک شده رو كم كم اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد تا مواد پنكيک اماده بشه بعد تابه نچسبي رو داغ كنيد با كمک يك ملاقه كوچک ازمواد برداشته و پنكيكها رو آماده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ مواد لازم آرد دو پیمانه تخم مرغ چهار عدد ماست یک پیمانه شکر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر یک ق غ وانیل نوک ق چ پودر کاکائو سه ق غ آرد اضافه سه ق غ آردو بکینگ پودر رو باهم مخلوط و سه بار الک کنید. تخم مرغ وانیل و شکر رو داخل یه ظرف بریزید و هشت دقیقه هم بزنید با همزن تاحجیم و کشدار بشه... روغن مایع اضافه و هم بزنید ماست رو اضافه و خوب هم بزنید آردو تو چند مرحله به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید خب مواد رو به دو قسمت تقسیم و به یه قسمت پودر کاکائو و به قسمت دیگه آرد اضافی رو اضافه کنید و هم بزنید ابتدا مواد ساده رو داخل قالبی که با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردید بریزید و بعد مواد کاکائویی رو روی مواد ساده بریزید و با سیخ چوبی مواد کاکائویی رو هم بزیید خیلی کم خب قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۵تا ۶۰ دقیقه بزارید...تا پایان پخت کیک در فر و باز نکنید آخرای زمان پخت با سیخ چوبی تست کنید اگه مواد به سیخ نچسبید و تمیز دراومد کیک پخته و آمادست بعداز خنک شدن از قالب بیرون بیارید