#مواد_لازم_برای_شیر_هویج :
🌧آب هویج 2 لیوان
🌧شیر 2 لیوان
🌧شکر به مقدار لازم
🌧گلاب 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرهویج :
🥄آب هویج تازه را بگیرید. بعد به آن شیر و گلاب و شکر را اضافه کنید. سپس مخلوط را داخل پارچ آبمیوه گیری بریزید، تا خوب با هم مخلوط شود.
🥤سپس این نوشیدنی بسیار خوشمزه را به صورت خنک مصرف کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
#اسفناج_با_پنیر_پیتزا
برای 6 نفر
هر پرس:135 گرم
کالری هر پرس:202
مواد لارم:
❄️برگ اسفناج.....500 گرم
❄️پیاز.....1 عدد
❄️برنج....2 قاشق غذاخوری
❄️روغن مایع....3 قاشق غذاخوری
❄️پنیر پیتزا.....8 قاشق غذاخوری
❄️فلفل و نمک .....به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥄اسفناج ها را خرد کنید. در ظرفی پیاز را سرخ کنید بعد برنج را اضافه کرده و کمی همراه پیاز تفت دهید. اسفناج های خرد شده را با نمک و فلفل افزوده و در قابلمه را می گذاریم
اسفناج خودش آب می اندازد و نیازی به افزودن آب نیست. وقتی آب اسفناج خشک شد. مواد را داخل ظرف پیرکس ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید سپس برای یک ربع داخل فر قرار دهید.
#مزه_بادمجان_کبابی
مواد لازم:
4 عدد بادمجان
8 عدد فلفل سیوری (معمولا شیرین هستند می تونید فلفل تند استفاده کنید)
6 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای)
2 عدد گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری سس انار (از رب انار ما رقیق تر است)
1 قاشق مربا خوری سرصاف نمک
2 حبه سیر
جعفری
طرز تهیه:
سبزیجات (بادمجان ، فلفل ، گوجه فرنگی) را در فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود 30 دقیقه کبابی کنید. سپس پوست سبزیجات را جدا کنید و به اندازه ای که خیلی ریز نشوند خرد کنید. سیر را رنده کنید و همراه با بقیه مواد به سبزیجات اضافه کنید. در آخر جعفری را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و داخل بشقاب سرو بریزید. کمی خنک شود و بعد سرو کنید. نوش جان
#خوراک_لوبیا_و_مرغ
🌮مواد لازم
🍃لوبیا چیتی ۲ پیمانه
🍃مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده
🍃پیاز دو عدد متوسط
🍃سیب زمینی دو عدد خرد شده
🍃نمک.فلفل .زرد چوبه.
🍃کمی رب
🍃چند تا گوجه گیلاسی
🍗🧅طرز تهیه 🧅🍗
🌶پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود ۳ لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید.
#سبزیجات_در_فر
برای 4 نفر
هر پرس:290 گرم
کالری هر پرس:139
مواد لازم:
➕فلفل سیاه.....1 قاشق چای خوری
➕فلفل قرمز.....1 عدد
➕گوجه......2 عدد
➕کدو.......2 عدد
➕بادمجان......2 عدد
➕سیر......5 حبه
➕روغن زیتون.....3 قاشق غذاخوری
➕آویشن......1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
🔹تمام سبزیجات را حلقه ای خرد کنید . بادمجان را داخل آب نمک به نیم ساعت قرار دهید تا تلخی ان گرفته شود . سپس سبزیجات را درون یک ظرف مناسب ریخته و ترکیب روغن زیتون ،آویشن،فلفل سیاه و نمک را روی آن ها می ریزیم . فر را روشن کرده در دمای 200 درجه به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه می پزیم
#پلوی_شیرین_زعفرانی
🍵مواد لازم
برنج اعلا۲۰۰ گرم
شكر۱۰۰ گرم
زعفران آسیاب شدهیك سوم قاشق چایخوری
شیر۳۰۰ سیسی
كره آب كرده۳ قاشق غذاخوری
میخك۳ عدد
هل نكوبیده۳ عدد
كشمش درشت۳۰ گرم
پودر پسته مقداری برای تزیین
🥣طرز تهیه
ابتدا برنج را یك ساعت قبل از پخت در آب خیس كرده و در یك قابلمه با شیر، شكر، زعفران، میخك، هل و كشمش میپزیم.
بعد از این كه برنج پخت، كره آب كرده را با آن مخلوط كرده و در كاسهای ریخته، روی آن را با پودر پسته تزیین میكنیم.
#کوفته_گل_کلم
برای 4 نفر
هر پرس :125 گرم
کالری هر پرس :217
مواد لازم :
➕گل کلم...... 600 گرم
➕پنیر پیتزا...... 70 گرم
➕آرد گندم...... نصف لیوان
➕تخم مرغ..... 2 عدد
➕روغن مایع..... 2 قاشق غذاخوری
➕نمک و فلفل.... به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥄گلم کلم را خوب شسته و با دست به قطعات ریزخرد کنید. سپس داخل قابلمه ریخته و رویش آب جوش بریزید و اجازه دهید بپزد تا جایی که کاملا نرم شود سپس داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. بعد با گوشت کوب له می کنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم داخل ماهیتابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم
#دسر_ژله_کاسترد
مواد لازم:
شیر ۲لیوان
کاسترد ۲قاشق غذاخوری
شکر ۲قاشق غذاخوری سر پر
پودر ژله (ترجیحا میوههای قرمز رنگ) ۱ بسته
ابتدا پودرژله را درون کاسه ای ریخته دو لیوان اب جوش ریخته هممیزنیمتا کاملا ذرات ژله حل بشه بعد درون ظرف های سرو ریخته درون یخچال میگذاریم تا کاملا ببنده
یک قابلمه کوچک برداشته و کاسترد،شیر ،شکررابریزید. آنها را به خوبی هم بزنید تا کاسترد کاملا درون شیر حل شود.
سپس قابلمه را بر روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید.
ترکیب فوق را به وسیله قاشق یا همزن دستی به صورت آهسته و پیوسته هم بزنید تا زمانی که شیر به جوش آیدو غلیظ شود
گاز زا خاموش کرده میگذاریم کاسترد کاملا سرد بشه بعد ژله ها رو از یخچال در اورده کاسترد سرد شده رو با همزن خوب میزنیم تا یکدست بشه بعد به ارومی روی ژله ها میریزیم و میزاریم یخچال ۱الی ۲ساعت
#لوکوم_پرتقال
مواد لازم:
آب پرتقال : ۳ لیوان
شکر : ۱ استکان (استکان کمر باریک ترک، ۷۰ گرم)
نشاسته ذرت : ۱ استکان (۴۰ گرم)
برای روی لوکوم:
پودر نارگیل
طرز تهیه:
آب پرتقال را بگیرید و از صافی رد کنید. آب پرتقال، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. روی اجاق بزارید و تا وقتی که به نقطه جوش برسد مدام هم بزنید و بپزید. وقتی شروع به جوشیدن کرد یک الی دو دقیقه دیگر بپزید و از روی اجاق بردارید. مواد پخته شده را داخل لیوان یا قالب هایی که با آب کاملا خیس کردید و آب آن را بیرون ریختید بریزید.وقتی به دمای اتاق رسید داخل یخچال بزارید و چند ساعت صبر کنید سرد شود،بعد از اینکه کاملا سرد شد ابتدا کناره های لیوان یا قالب را جدا کنید و سپس برگردانید و خارج کنید و در پودر نارگیل بغلتانید و تمام
#شربت_شاتوت
❗️شاتوت 1 كیلوگرم
❗️آب 1 لیوان
❗️شكر 2 لیوان
🔹شربت شاتوت به همراه آب سرد، نوشیدنی خنك و بسیار دلچسب در روزهای گرم تابستان است. حتی توصیه می شود به جای نوشیدنی های بازار كه مواد نگهدارنده دارند و در دراز مدت به بدن انسان آسیب می رسانند، از شربت های سالم خانگی مانند شربت شاتوت كه در این جا دستور تهیه آن آورده شده است، استفاده كنید. آب و شكر را مخلوط كرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. شاتوت را در كیسه توری قرار دهید و این كیسه را در آب شكر بگذارید. هر چند دقیقه با كفگیر چوبی روی كیسه بزنید تا شیره شاتوت خارج شود.
هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر كنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممكن عصاره شاتوت وارد شربت شد، كیسه محتوی شاتوت را خارج كنید. این تفاله شاتوت را دور نریزید بلكه می توانید با بستنی میل كنید و حتی شاتوت خالی و یا به جای قند با چایی نیز خورده می شود.
#کتلت_قارچ🍘
🥚مواد لازم
قارچ 500 گرم
تخم مرغ 4 عدد
آرد نان سفيد مقداري
نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن به مقدار کم
🌮طرز تهیه
قارچ هارا چرخ کنيد يا ريز خرد کنيد. تخم مرغ ها را به قارچ ها اضافه کنيد. مقداري آرد الک شده روي آن بريزيد و خوب به هم بزنيد. نمک و فلفل هم به ميزان لازم به آن اضافه کنيد.سپس روغن را در ظرفي روي حرارت گرم نموده و مواد مخلوط شده را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بريزيد. درب ظرف را گذاشته و پس از مدتي که کتلت ها سرخ شد، آنها را برگردانيد تا طرف ديگر آنها نيز سرخ شود.
#دسر_زعفرونی 🍮 😋
▫️شير 3ليوان
▫️شكر 1ليوان
▫️خامه صبحانه 1 بسته صورتی
▫️پودر ژلاتين 3 ق غذاخوري
▫️آبسرد نصف ليوان
▫️زعفرون دمكرده به مقدار نياز
▫️گلاب 2 ق غذاخوري
🔸شيرو شكر رو بزاريد روي حرارت در حدي كه شكرها حل بشه ،بعد زعفرون رو (به اندازه اي كه به رنگ دلخواه برسه)اضافه كنيد
گلاب رو هم اضافه و بزاريد تا خنك بشن.ژلاتين و آبسرد رو هم بزاريد روي بخار كتري تا حل و شفاف بشن
.بعد به مايه شير اضافه كنيد.
و در اخر خامه ...
بهتره يك ملاقه از مايه دسرو جداگانه با خامه (باهم)مخلوط كنيد و بعد به كل مواد اضافه كنيد.
و داخل قالب مورد نظرتون بريزيد و بزاريد توي يخچال تا ببنده وبه دلخواه تزئین میکنیم