eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸طراوت و پاڪی ﺻﺒﺢ 🌷ﺩﺭهوای ﺯﻣﯿﻦ پراڪنده ﺍﺳﺖ 🌸خدایا 🌷عزیزانــم را 🌸ﺳﺮﺷـار ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﺍﻭﺕ ڪن 🌷و قلبشان را با نـور خـود 🌸روشـن و روزشـان را 🌷سرشـار از شـادی ونشاط گردان 🌸ســـــلام 🌷صبحتون بـخیر و شـادی
🍎1 کیلوگرم سیب خرد شده 🥛آب 🍸مواد لازم را جمع آوری کنید. 🍸سیب ها را در ظرف بزرگ بریزید . آب کافی اضافه کنید تا کاملاً سیب ها را نپوشانید. به جوش بیاورید. 🍸تا زمانی که سیب ها در حال پوسیدن نباشند اجازه دهید بجوشد ، ممکن است تا یک ساعت طول بکشد. 🍯توسط یک پارچه توری مواد را صاف کنید ، مایع کمی ضخیم که از بین می رود و باقی مانده مواد نیز پکتین سیب شماست. 🍯میتوانید با نان تست یا هرچیز دیگه ای سرو کنید.
🍝مواد لازم براي دو نفر:گوشت چرخكرده دويست گرم،قارچ ورقه شده دو ليوان پر،پاستا(ماكاروني شكلدار) آبكش شده دو تا سه ليوان،خامه صبحانه يك ق غذاخوري،پنير پيتزا دو تا سه ق غذاخوري،نمك،فلفل سياه،آويشن ،جوز هندي(نداريد حذف كنيد) 🧆طرز تهيه:دو ق پياز ريز خرد شده و يك حبه سير رنده شده رو در كمي روغن تفت بديد همين كه بوي سير بلند شد،گوشت رو بريزيد و با شعله ملايم ده دقيقه تفت بديد تا بپزه و سرخ بشه،نمك و فلفل و ادويه ها رو هم اضافه كنيد بعد قارچ رو بريزيد.يكم كه تفت داديد و قارچ آب انداخت ،خامه و پنير رو بريزيد و وقتي خوب مخلوط شد پاستا رو اضافه كنيد و هم بزنيد. ✍️درِ تابه رو بزاريد تا ملايم بپزه و آب قارچ جذب بشه،حدودا ده دقيقه. ❌موقع سرو كمي جعفري و فلفل سياه تازه آسياب شده روش بريزيد.
یونانی با سیاه‌دانه بخورید 🔸یکی از روش‌هایی که به کمک آن می‌توانید مصرف سیاه‌دانه را به برنامه غذایی روزانه‌تان اضافه کنید تهیه املت یونانی با سیاه‌دانه است. 📝 برای تهیه این املت که می‌توانید در وعده صبحانه آن را میل کنید به ۲ عدد تخم‌مرغ، یک عدد گوجه‌فرنگی، کمی پنیر سفید فتا، یک حبه سیر، ۲ قاشق سیاه‌دانه و اندکی فلفل نیاز دارید. 📌برای تهیه این املت کافی است به اندازه نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه بریزید 📌و گوجه خرد شده و سیر را در آن تفت دهید. 📌سپس تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید 📌 و در آخرین مرحله پخت پنیر رنده شده فتا، فلفل و سیاه دانه را روی تخم‌مرغ بریزید. 🔰 به این ترتیب به سادگی می‌توانید سیاه‌دانه را به برنامه غذایی روزانه‌تان اضافه کنید و از خواص درمانی و تسکین دهنده آن بهره ببرید.
🍝مواد لازم براي دو نفر:گوشت چرخكرده دويست گرم،قارچ ورقه شده دو ليوان پر،پاستا(ماكاروني شكلدار) آبكش شده دو تا سه ليوان،خامه صبحانه يك ق غذاخوري،پنير پيتزا دو تا سه ق غذاخوري،نمك،فلفل سياه،آويشن ،جوز هندي(نداريد حذف كنيد) 🧆طرز تهيه:دو ق پياز ريز خرد شده و يك حبه سير رنده شده رو در كمي روغن تفت بديد همين كه بوي سير بلند شد،گوشت رو بريزيد و با شعله ملايم ده دقيقه تفت بديد تا بپزه و سرخ بشه،نمك و فلفل و ادويه ها رو هم اضافه كنيد بعد قارچ رو بريزيد.يكم كه تفت داديد و قارچ آب انداخت ،خامه و پنير رو بريزيد و وقتي خوب مخلوط شد پاستا رو اضافه كنيد و هم بزنيد. ✍️درِ تابه رو بزاريد تا ملايم بپزه و آب قارچ جذب بشه،حدودا ده دقيقه. ❌موقع سرو كمي جعفري و فلفل سياه تازه آسياب شده روش بريزيد.
➕400 گرم پنیر خامه ای ➕250 گرم شکلات تلخ ➕100 گرم شکلات فندقی ➕100 گرم کره ➕١/٢ لیوان شکر ➕10 دانه فندق ➕8 عدد بیسکویت شکلاتی ➕٢ عدد تخم مرغ ❌فر را با دمای ۵٠ ٣ درجه فارنهایت ویا 175 درجه سانتی گرادروشن کنید.❌ طرز تهیه: 🍰بیسکویت شکلاتی را با یک قالب کره آب شده مخلوط کنید تا به شکل خمیری یکدست دربیاید.قالب کیک مورد نظرتان را چرب کرده و ترکیب را در کف قالب به ارتفاع 2 سانت بریزید.روی آن را صاف کنید. بعد در قالب رابسته و آن را به مدت نیمساعت دریخچال قرار دهید. پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب بزنید. بعدضمن زدن مواد، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید. شکلات تلخ را آب کرده و به همراه شکلات فندقی به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید. 🥣در مرحله آخر دانه فندق را از وسط نصف کنید و داخل مایه بریزید و آنها را باهم مخلوط کنید.قالب را از یخچال خارج کرده و مایه شکلات را روی بیسکویت ها بریزید.قالب را درفربه مدت ۴۵ دقیقه قراردهید.بعد آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. کیک را برای مدت 45 دقیقه یخچال قراردهید.با شکلات رنده شده روی آن را تزیین کنید
▪️نان باگت رو از طول برش زدم. نان رو کامل باز کردم، به کمک وردنه اون رو صاف و یکدست کردم. یک لایه نازک سس مایونز روی نان زدم. یک ردیف پنیر ورقه ای چیدم بعد هم یک ردیف کالباس گوشت. نان رو، رول کردم و توی کیسه فریزر گذاشتم و حدود یک ساعت گذاشتم توی یخچال. بعد برش زدم و کف و دیواره های ظرف رو از این رول ها چیدم. خیلی کم سس مایونز بهشون زدم و با سالاد الویه داخل ظرف رو پر کردم. 🔹روی ظرف رو سلفون کشیدم و دوباره گذاشتم توی یخچال. بعد هم توی ظرف مناسب برگردوندم و تزیین کردم
مواد لازم نان لواش یک بسته هاداگ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم پیازچه ۳ عدد قارچ ۳۰۰ گرم پنیر رنده شده یک پیمانه پیاز یک عدد متوسط سیر ۲ حبه تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری نصف پیمانه طرز تهیه: ابتدا سیر و پیاز را خرد کرده و در ماهیتابه تفت دهید زمانی که نرم شدند و تغییر رنگ دادند قارچ خرد شده را اضافه کنید و به همراه کمی نمک و فلفل و آویشن تفت دهید. کمی از مواد آماده شده بریزید، سپس پنیر ، پیازچه و سوسیس لبه‌ها را تا زده ، سپس رول کنید و به ترتیب در تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کرده و با سس دلخواهتان سرو کنید
🥣🥣 شیر نیم لیتر اردبرنج‌۱ق س نشاسته ذرت ۱ق س پودر کاکائو ۱ق س شکر دانه ریز ۳ق س گلاب به میزان‌لازم شیر.شکر،پودرکاکائو،اردبرنج،نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیم‌و باهمزن دستی خوب هم‌میزنیم‌تا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهم‌اضافه میکنیم ومیذاریم‌روی حرارت مدام‌هم میزنیم تا مایع غلیظ‌بشه به غلظت مناسب که رسید شعلرو‌خاموش میکنیم و فرنی رو‌توی ظرف مورد نظر ریخته تزیین‌میکنیم و نوش جان
مواد لازم: 🍮کره ۲۰۰ گرم 🍮 پودر شکر ۱۰۰گرم 🍮زرده تخم مرغ ۱عدد 🍮 بکینگ پودر نصف ق چ 🍮ارد ۲۵۰ تا ۳۰۰گرم 🍮پودر كاسترد ۴ق غ 🍮 نشاسته ذرت۱ق غ 🍮 وانیل نصف ق چ 🍮رنده پوست پرتقال نصف ق چ طرز تهیه: 🥄ابتدا کره و پودر شکر را با همزن میزنیم تا پف کند و کرم رنگ بشه ، بعد هم بکینگ پودر و رنده پوست پرتقال ، وانیل و زرده را اضافه کنید و یک دقیقه با همزن بزنید ، بعد نشاسه و کاسترد را اضافه کنید و با دست بزنید بعد هم ارد را اضافه کنید تا خمیر منسجم و لطیفی داشته باشید ، بعد هم با قالب دلخواه قالب بزنید ، و در سینی فر با دمای ۱۷۰ به مدت پانزده دقیقه در فر بگذارید
🍮تخم مرغ ۵ عدد 🍮روغن جامد ذوب شده ۱ پیمانه 🍮ماست‏ ۱ پیمانه 🍮شکر ۱ پیمانه 🍮آرد ۳ پیمانه 🍮وانیل‏ ۱/۸ قاشق مربا خوری 🍮بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری 🍮پودر نارگیل وکنجد و پسته به مقدار لازم 🍬مواد میانی 0 🍸گردو نیم کوب ۱ پیمانه 🍸شکر ۲ قاشق غذا خوری 🍸دارچین ۲ قاشق مربا خوری 🍸هل ساییده ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه 1-تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شکر را نیز اضافه نمایید وانیل، ماست و روغن جامد را همزمان اضافه کرده 2- بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده آرد را به مایه اصلی افزوده هم بزنید 3- برای تهیه مواد میانی تمام مواد را مخلوط کنید. 4- مواد میانی را روی نیمی از خمیر بپاشید. سپس مابقی مواد کیک را روی آن بریزید. دوبار قالب را آرام به زمین بزنید تا تمامی سطح قالب یکدست شود 5- فر را با ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن نمایید 6- قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. 7- مواد شربت را درون یک قابلمه ریخته و روی گاز قرار دهید تا جوشیده و به غلظت کافی برسد .8- شربت را با قلم مو روی کیک بمالید.
🍘 😋 🔸يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد