eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم نان تست یک بسته(۱۸ عدد) سینه ی مرغ یک عدد خیارشور ۶ تا ۷ عدد متوسط گردو حدود ۱۰ عدد پیازچه و جعفری برای سس سس مایونز ۳ قاشق پنیر خامه ای تقریبا ۱۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه و پودر سیر ابتدا پنیر خامه ای سس مایونز نمک.فلفل.اویشن و آب نصف لیمو رو میکس کنید دو ق از سس رو کنار بذارید و باقی مواد رو داخل سس بریزید که شامل سینه مرغ خیارشور جعفر و پیازچه و گردو هست رو باهم میکس کنید اطراف نان تست رو بگیرید و داخل ظرفتون کنار هم بچینید روش رو یک لایه از مواد بزنید و باز یک لایه نون این کار رو تا اتمام مواد انجام بدید با ۲ ق سسی که برداشتید کیک رو کاور کنید و اضافه های نان تست رو پودر کنید و اطراف کیک رو با تست حسابی پوشش بدید و روش رو به بخواه تزیین کنید
20.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دمی گوجه با ته انداز مرغ ... 😍 . یه چیزی: برای اینکه برنجتون شفته نشه اگر ۴ پیمونه برنج دارید ۳ پیمانه آب مرغ مافی هستش چون گوجه هم آب میندازه ... موادی که لازم داری تا بتونی برای ۴ نفر درستش کنی: برنج ۴ پیمانه گوجه ۵ عدد متوسط پیاز یک عدد متوسط سیب زمینی یک عدد متوسط برای پختن مرغ ۱ پیاز و نصف فلفل دلمه ای کافیه ران مرغ ۲ عدد کامل ادویه مرغ: ادویه کاری، نمک و فلفل قرمز ادویه پلو: زردچوبه و‌نمک
15.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 هرچقدر از راحتي و اين كيك بگم كمه موادي كه لازم داريم خيلي راحت تو هرخونه اي پيدا ميشه و به راحتي درست ميشه. اين به عنوان يه عصرونه سرو ميشه🥰 🔻 اينارو ميخوايم : بيسكوئيت بتي بور ٢تا بسته پودر قند ٥قاشق غذاخوري كره ذوب شده ٢قاشق غذاخوري پودر كاكائو ٣قاشق غذاخوري گردو خورد شده ٢قاشق غذاخوري پسته خورد شده ٢قاشق غذاخوري وانيل ١قاشق چايي خوري شير سرد نصف ليوان 🔶 براي تزئينش هم يكم شكلات تخته اي ذوب شده ، و درصورت دلخواه استفاده كنين. 🥣 طرز تهيه اين كيك يخچالي مثل همين ويدئو هست فقط بايد يه نكته رو رعايت كنين اونم اينه كه : 📌 وقتي كيكُ رول كردين حتما بين ٢تا ٣ساعت بزاريد تو يخچال استراحت كنه و خودش رو ببنده.
29.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الان فصل زرشکه بهتره از این مربای خوشمزه غافل نشید😋😋😋 این شکلی درست کن👇 زرشکو که خریدید 🔰با احتیاط زرشکارو پاک کنید _داخل یک ظرف که گنجایش بیشتری نسبت به زرشک داشته باشه بریزید بزارید نیم ساعت بمونه تا اگر شن و ماسه ویا خاکی مابین زرشکا بود ته نشین بشه_بعد آبکش کنید و اینبار با آبکش داخل آب تمیز دیکه ای بزارید ده دقیقه_بعد آبکشو کنار بزارید تا اب اضافه زرشک بره وزن کنید 🔰چون زرشک طعم ترش داره بهتره صد تا دویست گرم شکر بیشتر از وزن زرشک بریزید 🔰شکر و همراه یک لیوان آب روی حرارت بزارید اجازه بدید شکر حل بشه و شهد قوام بیاید (کف روی شهد و جمع کنید تا مربا براق بشه)مقداری از شهد داخل نعلبکی بریزید فریزر بزارید اگر داخل دست نعلبکی رو چرخونید شهد به آهستگی حرارت کرد شهد آماده است 🔰زرشکارو بریزید وتایم بگیرید ده دقیقه تا یک ربع زرشک بپزه اگر بیشتر بشه مربا سیاه میشه گفته باشم☺ در اخر کمی آبلیمو اضافه حدود یک قاشق بعد حرارتو خاموش کنید بزارید سرد بشه داخل شیشه ودر یخچال نگه داری کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی ایرانی🍔
#پیتزا_پواچا ☝️☝️👇
پیتزا پوآچا . مواد لازم: 1 لیوان شیر ولرم 1 استکان آب ولرم (نصف لیوان) 1 استکان روغن مایع (نصف لیوان) 1 استکان ماست (نصف لیوان) 3 عدد تخم مرغ (زرده یکی را برای رومال کنار بذارید) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری) 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 50 گرم کره نرم شده در دمای اناق 7 و یا 8 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید) برای روی پیتزا پوآچا: پنیر ، گوجه فرنگی ، فلفل (اگر دوست دارید میتوانید ، سوجوک(نوعی فرآورده گوشتی) ، زیتون ، پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید) طرز تهیه: شیر و آب ولرم را داخل ظرف بزرگی بریزید. خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس به ترتیب تخم مرغ ، روغن مایع و ماست را اضافه کرده خوب هم بزنید. نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. در حین ریختن آرد وقتی که خمیر تقریبا شکل گرفت کره نرم شده در دمای اتاق را بریزید و خوب ورز دهید. آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. (مقدار آرد را زیاد نریزید هر چقدر خمیر نرمی آماده کنید بعد از پخت بافت نرمی خواهد داشت) روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود حدود 45 دقیقه استراحت دهید. خمیر استراحت کرده را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس از خمیر چانه هایی که کمی از نارنگی کوچکتر است آماده کنید و با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بذارید. در فیلم 27 چانه شده است. وسط چانه را فشار داده مثل فیلم گود کنید. پنیر ، گوجه فرنگی و فلفل بذارید و 20 دقیقه داخل سینی استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را به کناره های خمیر بمالید و در فر 190 درجه از قبل گرم شده حرارت بالا و پایین تا وقتی که سرخ شود بپزید.(حدود 25_20 دقیقه، اگر فر شما حرارت بالا و پایین با خم روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید) قبل از اینکه در فر بذارید یکبار دیگر مواد رویی را فشار بدید تا حین پختن به خاطر پف کردن خمیر بیرون نریزد. نوش جان نکته: خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد اگر خمیر مایه شما هشک معمولی است ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل آب ولرم بریزید و هم بزنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس شیر و بقیه مواد را اضافه کنید 🌟
11.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرم بیسکوییت این شما و اینم دسر 😍 از خوشمزگیش نگم براتون کافیه یه بار امتحانش کنین…😋 . بریم مواد اولیه رو باهم ببینیم بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری شیر ۲/۵ لیوان شیر ۳/۴ لیوان پودر نسکافه ۱ بسته خامه صبحانه ۱۰۰ گرم(چهار قاشق غذاخوری) پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری(اختیاری) . درست کنین و لذت ببرین😍🌹
5.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋😋 موادلازم👇👇👇 شکلات تخته ای مقداری کره میوه خشک مغزها شکلات و به قطعات کوچیک خورد کنید. با یکمی کره و یا یک قاشق غذا خوری روغن مایع بذارین روی بخار کتری(بن‌ماری)کنید،شکلات زیاد نباید حرارت ببینه، چون ممکنه بسوزه🤷🏻‍♀️بعد شکلات و توی قالب پهن کنید؛(روی کاغذ روغنی،فویل)بعد تا قبل از اینکه سرد بشه ،هر مدل‌میوه خشک و مغز که دوست دارین و روش بریزین. و بذارین تو یخچال تا خنک بشه بعد هر جوری که دوست دارین برش بزنید 👍
🥔 😋 ▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم ▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه ▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه ▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید. ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید
4.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر مقوی و سه سوته 😍 ۸۰۰ گرم شیر، رنده پوست یک لیمو ترش، ۱۰ گرم وانیل، با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت. ۳ عدد زرده تخم مرغ، ۱۰۰ گرم شکر رو هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. ۲۰ گرم نشاسته ذرت اضافه و مخلوط کنید. شیر داغ را از الک رد کنید. مخلوط تخم مرغی را با مقداری شیر داغ مخلوط کنید و به باقی شیر اضافه کنید، دوباره بزارید روی حرارت تا غلیظ بشه، وقتی به غلظت رسید، داخل ظرف مورد نظر بریزید و با پودر کاکائو تزیین کنید. به مدت ۲ ساعت بزارید داخل یخچال. نوش جان