eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی ایرانی🍔
#پیتزا_پواچا ☝️☝️👇
پیتزا پوآچا . مواد لازم: 1 لیوان شیر ولرم 1 استکان آب ولرم (نصف لیوان) 1 استکان روغن مایع (نصف لیوان) 1 استکان ماست (نصف لیوان) 3 عدد تخم مرغ (زرده یکی را برای رومال کنار بذارید) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری) 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 50 گرم کره نرم شده در دمای اناق 7 و یا 8 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید) برای روی پیتزا پوآچا: پنیر ، گوجه فرنگی ، فلفل (اگر دوست دارید میتوانید ، سوجوک(نوعی فرآورده گوشتی) ، زیتون ، پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید) طرز تهیه: شیر و آب ولرم را داخل ظرف بزرگی بریزید. خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس به ترتیب تخم مرغ ، روغن مایع و ماست را اضافه کرده خوب هم بزنید. نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. در حین ریختن آرد وقتی که خمیر تقریبا شکل گرفت کره نرم شده در دمای اتاق را بریزید و خوب ورز دهید. آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. (مقدار آرد را زیاد نریزید هر چقدر خمیر نرمی آماده کنید بعد از پخت بافت نرمی خواهد داشت) روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود حدود 45 دقیقه استراحت دهید. خمیر استراحت کرده را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس از خمیر چانه هایی که کمی از نارنگی کوچکتر است آماده کنید و با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بذارید. در فیلم 27 چانه شده است. وسط چانه را فشار داده مثل فیلم گود کنید. پنیر ، گوجه فرنگی و فلفل بذارید و 20 دقیقه داخل سینی استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را به کناره های خمیر بمالید و در فر 190 درجه از قبل گرم شده حرارت بالا و پایین تا وقتی که سرخ شود بپزید.(حدود 25_20 دقیقه، اگر فر شما حرارت بالا و پایین با خم روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید) قبل از اینکه در فر بذارید یکبار دیگر مواد رویی را فشار بدید تا حین پختن به خاطر پف کردن خمیر بیرون نریزد. نوش جان نکته: خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد اگر خمیر مایه شما هشک معمولی است ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل آب ولرم بریزید و هم بزنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس شیر و بقیه مواد را اضافه کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم بیسکوییت این شما و اینم دسر 😍 از خوشمزگیش نگم براتون کافیه یه بار امتحانش کنین…😋 . بریم مواد اولیه رو باهم ببینیم بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری شیر ۲/۵ لیوان شیر ۳/۴ لیوان پودر نسکافه ۱ بسته خامه صبحانه ۱۰۰ گرم(چهار قاشق غذاخوری) پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری(اختیاری) . درست کنین و لذت ببرین😍🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋 موادلازم👇👇👇 شکلات تخته ای مقداری کره میوه خشک مغزها شکلات و به قطعات کوچیک خورد کنید. با یکمی کره و یا یک قاشق غذا خوری روغن مایع بذارین روی بخار کتری(بن‌ماری)کنید،شکلات زیاد نباید حرارت ببینه، چون ممکنه بسوزه🤷🏻‍♀️بعد شکلات و توی قالب پهن کنید؛(روی کاغذ روغنی،فویل)بعد تا قبل از اینکه سرد بشه ،هر مدل‌میوه خشک و مغز که دوست دارین و روش بریزین. و بذارین تو یخچال تا خنک بشه بعد هر جوری که دوست دارین برش بزنید 👍
🥔 😋 ▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم ▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه ▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه ▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید. ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر مقوی و سه سوته 😍 ۸۰۰ گرم شیر، رنده پوست یک لیمو ترش، ۱۰ گرم وانیل، با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت. ۳ عدد زرده تخم مرغ، ۱۰۰ گرم شکر رو هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. ۲۰ گرم نشاسته ذرت اضافه و مخلوط کنید. شیر داغ را از الک رد کنید. مخلوط تخم مرغی را با مقداری شیر داغ مخلوط کنید و به باقی شیر اضافه کنید، دوباره بزارید روی حرارت تا غلیظ بشه، وقتی به غلظت رسید، داخل ظرف مورد نظر بریزید و با پودر کاکائو تزیین کنید. به مدت ۲ ساعت بزارید داخل یخچال. نوش جان
🥙 😋 🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم میگو میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه‌دار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم برای سرو تاکو ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن می‌چینیم
خرما پیچ تابه ای ارد حدود دو پیمانه( برای من دو سه ق کمتر برد) کره پنجاه گرم روغن مایع دو ق غ شیر ولرم نصف پیمانه خرما به میزان لازم گردو به مقدار لازم کمی زعفرون دم کرده تو ظرفی کره به دمای محیط رسیده +روغن مایع+شیر ولرم مخلوط کنید و هم بزنید بعد کم کن ارد اضافه تا خمیر جمع بشه و لطیف یکم ورز بدید و نیم ساعت بهش استراحت بدید تو این فاصله تخم خرما ها رو با سیخ خارج کنید و داخلش گردو بزارید روی گاز شعله پخش کن بزارید و روشن کنید تا گرم بشه بعد خمیر رو سطح کار با وردنه باز کنید و نواری برش بزنید مثل عکس و یه دور دور خرما بپیچید کف تابه کاغذ روغنی بزارید و خرماهارو بچینید سرش رو ببندید و بزارید رو گاز بیست دقیقه آماده‌است اگر تابه ی معمولی داشتید سرش دمکنی بزارید
🥠 😋 ▫️آرد: نصف لیوان ▫️روغن و کره:یک سوم لیوان ▫️پودر گل سرخ :یک سوم لیوان ▫️گردو یا بادام پودر شده : یک سوم لیوان پودر قند: یک سوم لیوان ▫️گلاب :یک سوم لیوان ▫️پودر هل : یک قاشق چ ▫️رنگ قرمز خوراکی: چند قطره 🔸ابتدا آرد رو الک كرده،با حرارت ملايم در حدی كه بوی خامی آرد گرفته بشه تفت ميديم، کره رو اضافه کرده و با چند دقیقه تفت میدیم. پودر بادام يا گردو رو اضافه كرده و دوباره تفت داده تا بوی خامی بادام از بين بره.مواد رو از روی حرارت برداشته ،یک ربع بعد گلاب رو اضافه کرده وهم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قندو پودر گل رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف بدست بیايد 👩‍🍳 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ترش 🍛 . . موادی که نیاز داریم🥩🧅 گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم پیاز درشت ۱ عدد زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، کمی پودر دارچین و نمک سیب زمینی عدد رب گوجه ۱ ق چ رب انار ۲ ق غ تمر هندی ۱۰۰ گرم . . . . . - نمک رو از همون اول اضافه کنید، نه تنها گوشتتون دیر نمیپزه، بلکه پروتئنای گوشت شکسته میشه و گوشت پنبه ای تحویل میگیرین😉 - هرچی سیب زمینی پخته بیشتر باشه غذاتون غلیظ تر میشه و ترشی غذا کمتر میشه، پس به اندازه دلخواهتون اضافه کنید . -سیب زمینی سرخ کرده هم دلخواه هست😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک بسته ژله آلورا خامه صبحانه‌ رنگ سبز سرنگ تزریق سایز بزرگ هم لوازم قنادیا دارن هم داروخانه ها اول پودر ژلتونو با یک لیولن اب جوش رو حرارت کتری خوب حل میکنیم بعد یک لیولن اب سرد خوب هم‌میزنیم بعد مایع ژلمونو داخل ظرفی که از قبل چرب کردیم یا ی ده دقیقه قبل داخل فریزر گذاشتیم میریزیم و میزاریم خوب ببنده ی دو سه ساعت زمان میبره شل نباشه که وا میره خیلیم سفت نباشه که ترک میخوره بعد رنگ خوراکی به خامه صبحانه اضافه میکنیمو و شروع به تزریق میکنیم هم‌میتونید ی کم از رنگ رو سطح ژلتون بریزید و در جا سوزن ببرید داخل و در بیارید که سبزه هاتون کرکی و نازک میشه و هم هر بار سوزنو فرو میکنید ی ذره فشار بدید خامه رنگی تزریق بشه
این بندی های خوشگلو می بینی؟😍😱 خـودم به تنـهایـی انـجامـش دادم😌😝 دهـنِ کـل شوهـرمـم از این همـه سلـیقه بـاز مونده بود😏🤙 https://eitaa.com/joinchat/2676687134C3c6933ce0c یواشکی بیا تو کانال بهت یاد بدم🤫😉
😋 شیر ۲ لیوان پودر کاسترد ۲ ق غ سر پر شکر ۴ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ پودر نسکافه ۱ ق چ 🔸همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت مدام هم می زنیم تا به غلظت برسد و در ظرف سرو ریخته و چند ساعتی را در یخچال می گذاریم تا خنک شود
🔸دمپختک یا دمی باقالی یکی از غذاهای اصیل تهران است. ✍️ابتدا یک پیاز داغ درست کنید بعد زردچوبه و نمک و فلفل و ۱ پیمانه باقالی لپه شده رو بهش اضافه می کنیم وقتی نیم پز شد ۲ پیمانه برنج خیس خورده رو اضافه کرده و وقتی آبش کشیده شد زمان میدیم تا برنج خوب دم بکشه بعد به همراه نیمرو و چاشنی های مختلف سرو می کنیم.
🔷 براي اينكه فيله ها ترد و خوشمزه و کمی آبدار باشند و خشك نباشند توي اين مواد نيم ساعت بمونه ابتدا فیله مرغ رو میان کیسه فریزر میذاریم و با بیفتک کوب کمی پهن ميكنيم بعد توي يك ظرف يك ق غ ماست و پودر سير و پودر فلفل سياه، پودر پاپريكا، زعفرون ومقداري رزماري ميذاريم بمونه تا طعم بگيره بعد توي ماهي تابه مخصوص گريل ، گریل ميكنيد يا ميتونيد مثل من توي ماهي تابه با کمی روغن سرخ کنید.ماست باعث ميشه كه فيله ها ترد و نرم باشند .
▫️مرغ چرخ کرده ▫️پیاز رنده شده ▫️سفیده تخم مرغ ▫️نمک و ادویه 🔸همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم. مواد گوشتی رو ب دور هویج و فلفلهای درشت میپیچیم و در تابه های بدون روغن تبخ میکنیم. برای سس هم ب دلخواه گوجه رنده شده یا رب گوجه رو با کمی آب.نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط وروی کبابها میریزیم تا باهم پخته شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۶ عدد نان همبرگر کوچک، ۶ تکه ژامبون، ۴ عدد تخم مرغ، ۱ پیمانه اسفناج خرد شده، نمک و فلفل، ۱۲ عدد گوجه گیلاسی، ۱ پیمانه پنیر پیتزا، کمی جعفری 🔴قسمت بالایی نان همبرگر ها را بریده و داخل آنها را خالی میکنیم. یک تکه ژامبون را در دراخل هر نان به شکلی قرار میدهیم که حالت جام ایجاد شود. تخم مرغ و اسفناج و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط میکنیم داخل نانها میریزیم. گوجه و پنیر پیتزا ریخته تکه های بریده شده را روی نانها قرار می‌دهیم. نانها را داخل فر ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد ميپزيم. با جعفری و گوجه گیلاسی تزیین میکنیم. .
🍛 اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک؟ فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیمو سپس قلقلی کرده و سرخشون میکنیم. حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب خیس کردیم رو میریزیم و یه جوش که خورد آبشو خالی کرده. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم شیشه ای که شدن پیازا بهش ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیاها و لوبیا سبز هم به مقدار ۱ پیمانه اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همگی مواد با حرارت کم بپزن.بعد از ۱ ساعتبهش ۱ ق چ خ پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال دادم و کف ظرف رو چرب کردم و سیبزمینی چیدم و کته رو بهش اضافه کردم و روی کته کمی کره ریختم و گذاشتم دم بکشه. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌
زندگیم غرقِ شده بود آخه بچه هام عاشقِ سرخکردنین😢😫 جاریم دو روز از تبریز اومد مهمون هرچی بلد بود نثارم کرد به وضعِ زندگیم😑 ینی در عرض نیم ساعت و گازمو برقی انداخت آبشدم از خجالت!😳✨ خیر ببینه این بشر سر آخرم اینجا عضوم کرد گفت ترفندای نظافتش محشره😍😁👇 https://eitaa.com/joinchat/2686124311C90e1bb6fd8 راهکار کاشی آشپزخانه
یدونه پیاز خوب خرد کنید.سرخش می کنم.چند حبه سیر خرد شده رو بهش اضافه کنید.یکم تفت بدید.یه گوجه رو پوره کنید بهش اضافه کنید.یکی ،دو قاشق هم رب بزنید.نمک و فلفل هم بزنید.بزارید تا کاملا خوشرنگ بشه.پیاز رنده کنید.به گوشت اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.خوب ورز بدید.قلقلی کنید.داخل یک تابه دیگر سرخش کنید.بعد به سس اضافه کنید.بزارید با سس کمی بپزه.ماکارانی رو طبق بسته بندی روش درست کنید.آبکش کنید.کمی روغن زیتون بهش بزنید.سپس داخل سس بریزد.تهدیگ مورد نظر را بزارید.بعد ماکارانی بزارید تا دم بکشه نوش جان 💖 👩‍🍳 ❀✿┅
😋 شیر ۲ لیوان پودر کاسترد ۲ ق غ سر پر شکر ۴ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ پودر نسکافه ۱ ق چ 🔸همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت مدام هم می زنیم تا به غلظت برسد و در ظرف سرو ریخته و چند ساعتی را در یخچال می گذاریم تا خنک شود