فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مزه_دار_كردن_ماهى
🔷مواد لازم
🔹يك پيمانه آرد معمولى
🔹نمك به ميزان لازم
🔹زعفران براى هر يك عدد ماهى يك ق غ خ
🔹فلفل و زردچوبه هم يك ق چ خ
اول ماهى رو تميز شسته و پولكاشو گرفته و بزاريد تا كاملا ابش چكيده بشه
بعد استخوانش رو ميگيرم و كاملا ماهى رو باز و با ي قاشق زعفران با كمك برس رومال كرده و كمى نمك روش ميپاشيم
حالا يه پيمانه آرد و يك ق غ خ زردچوبه و فلفل رو با هم مخلوط كرده و رو ماهى پاشيده و بازگوشت كوب يا بيفتك كمى اروم روش ميكوبيم و يك ربع استراحت ميديم
كمى روغن رو تو ماهيتاته ميريزيم وقتى كمى داغ شد يك ق غ خ زردچوبه اضافه و ماهيتابه رو يه چرخش ميديدم و اول قسمت روى ماهى رو توش پهن ميكنيم و ميزاريم سرخ و برشته بشه
ماهى رو تا مطمئن نشديد ك كاملا برشته شده برنگردانيد وقتى روش به خوبى سرخ شد با كمك دو كفگير به پشت برگردانده تا حسابى برشته و سرخ بشه ماهى رو اول با شعله زياد و بعد متوسط كنيد ك روغن زياد به اين ور و اون ور نپاشه فقط زياد كم نباشه ك ماهى نرم و از هم جدا شه كاملا شعلش رو به زيادى يعنى نه زياد ك بسوزه و نه زياد ك نرم بشه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
کوفته بادمجان
مواد لازم:
گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده
۳ عدد بادمجان
۱ عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر رنده شده
ادویه و نمک
پنیر چدار
مواد لازم برای سس:
۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده
روغن
نمک
یک حبه سیر رنده شده
جند برگ ریحان برای تزئین
روش تهیه:
بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید
گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید.
روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید.
گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید.
کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید.
برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاس_کباب
مواد لازم:
گوشت گوسفندی چربی دار: ۶۰۰ گرم
هویج: ۳ عدد
به: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
آلوبخارا: ۲۰ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و آبغوره: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی، پیاز و هویج را به صورت حلقه ای ریز می کنیم.
به ها را بصورت قیمه ای درشت برش می زنیم.
رب گوجه، فلفل و زردچوبه را با مقداری آبغوره و آب مخلوط می کنیم تا به صورت سس دربیاد.
داخل قابلمه به ترتیب گوشت، هویج، آلوی بخارا، پیاز و به ها را می چینیم و سس را به همراه سه لیوان آب روی مواد می ریزیم بعد جوش آمدن آب درب قابلمه را قرار داده، شعله را کم می کنیم و حدود سه ساعت مواد را می پزیم، نمک و سیب زمینی ها را به غذا اضافه کرده و حدود یک ساعت دیگر تا پخت سیب زمینی ها غذا را می پزیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
به این غذا می توانید یک لایه گوجه فرنگی حلقه شده و دنبه هم اضافه کنید.
به جای رب گوجه از ترشی انار با توجه به ذائقه می توانید استفاده کنید.
زمان اولیه پخت به پختن گوشت بستگی دارد، بعد پخت گوشت نمک و سیب زمینی را اضافه کنید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فُکاچای سیب زمینی😋
مواد لازم🔻
🥔سیب زمینی ۶-۷ عدد یا ۷۰۰ گرم
⏰سیب زمینی ها رو به مدت ۸-۱۰ دقیقه بذارین توی مایکروویو با بیشترین قدرت، یا آب پز کنید.
🥡آرد ۶۰ گرم یا نصف پیمانه
🧂نمک و فلفل
🥚تخم مرغ ۲ عدد
🍳روغن
🥓ژامبون
🧀پنیر چدار،موتزارلا یا پیتزا
⏰تابه ی نچسب رو با روغن چرب کنید، جمعا حدود ۱۰ دقیقه یعنی هر طرف رو ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
🔸در صورت تمایل بجای ژامبون، میتونین از گوشت چرخکرده و انواع سبزیجات استفاده کنید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین سبزے پلو و مرغ
چند نڪته :👇
با گوشت گوسفند هم میشه درست ڪرد و خیییلے خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم ڪشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم.
چون سبزے هم به برنج اضافه میشه نمک رو ڪمے بیشتر از وقتے ڪه برنج آبڪشے ساده درست میڪنید بزنید.
همینطور به دلیل وجود سبزے و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روے برنج، باید ڪمے زنده تر آبڪش بشه.
مخلفات اختیارے هست من گاهے سیب زمینے و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولے آلو حتما باشه ڪه ترش و لذیذ میشه.
گاهی ڪه آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوروس موز😋
مواد لازم🔻
موز ڪوچیک : 3 عدد.
آب : 1 لیوان دسته دار فرانسوی.
نمڪ : 1 پنس.
شکر : 30 گرم.
ڪره : 20 گرم.
آرد : 130 گرم.
تخم مرغ : 2 عدد
دستور تهیه🔻
ابتدا شڪر، ڪره و آب رو داخل تابه اے نچسب به جوش مے آوریم، سپس آرد و نمک رو اضافه و با قاشق چوبے هم میزنیم تا مواد ڪاملا با هم مخلوط شوند و خمیر در تابه جمع شود. حالا حرارت رو خاموش ڪرده اجازه میدهیم تا خمیر خنک شود.
تخم مرغ ها رو یڪے یڪے اضافه و با مواد مخلوط میڪنیم اگه براتون سخته میتونین با همزن برقے هم بزنین ولے من با همون قاشق چوبے مخلوطشون ڪردم.
خوب حالا مواد رو داخل قیف با ماسوره ے ستاره میریزیم.
موزها رو پوست ڪنده از وسط نصف میڪنیم و از قسمت برش خورده چوب بستنے ها رو داخل موزها فرو میڪنیم مطابق فیلم.
موادی رو ڪه توے قیف ریخته بودیم رو دور تا دور موز ماسوره میزنیم و سپس در روغن داغ و شناور با حرارت ملایم سرخ میڪنیم.
سپس در مخلوط شڪر و دارچین مے غلتانیم، دارچین سلیقه ایه اگه دوست ندارین میتونین حذفش ڪنین.
براے درست ڪردن سس هم 50 گرم شڪلات رو با 100 میلے لیتر شیر داغ مخلوط میڪنیم، ڪمے داخل یخچال میذاریم تا سس ڪمے غلیظ شه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#راتاتویی👩🍳
مواد لازم برای ۴ نفر:
بادمجان بزرگ ۱ عدد 🍆
کدو متوسط ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد 🥔
پیاز ۲ عدد متوسط 🧅
گوجه فرنگی ۳ عدد بزرگ 🍅
.
مواد سس:
گوجه فرنگی ۴ عدد 🍅
فلفل سبز ۱ عدد 🌶
پیاز متوسط۲ عدد 🧅
سیر ۵ حبه 🧄
روغن زیتون با بو ۳ ق غ 🫒
نمک و فلفل سیاه نصف ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#تیرامیسو👩🍳
خامه قنادی 300 گرم
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
شکر 60 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
نسکافه فوری 2 قاشق غذا خوری
آب داغ 1/4 پیمانه
بیسکویت لیدی فینگر به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای جدید بدون قالب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت
دیزاین دستمال سفره به شکل گل که برای سفره آرایی خیلی شیک و زیبا میشه
❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بسته_بندی_حلزونی سبزیجات🍃🍃
من سبزی خورشتی رو ی مقدار بیشتر میگیرم و میشورم و پاک میکنم و خرد و آب پز و بسته بندی میکنم و تا چند وقت دارم😅
اما سبزی سوپ و آشو کمتر میگیرم و بسته بندی میکنم واسه مصرف مثلا ۱ ماه اینجورا😉
سبزی سوپو چون مقدار خیلی کمی باید بریزیم توی سوپ به روش حلزونی بسته بندی میکنم و هر بار یدونه از این بسته ها برام کافیه😉😉☺
خیلیا پرسیدین چطوره نمیچسبه به سلفون نه عشقا یخ که بزنه خیلی راحت سلفونش جدا میشه👌
از طرفی هم یه نظم خاصی داره اینکه هر دفه نخوای یکم از بستتو خالی کنی و نصف بسته خالی بمونه و فریزرت بهم ریخته نمیشه☺
و بسته های بزرگترو مخصوص سوپ سبزیجات میزنم که خب سبزی بیشتری نیاز دارن😘بعضیهاشم آشه و کوکو
روی هر کدوم اتیکت میزنم که یه وقتی قاطی نشه با سبزی های دیگه👌یا اگه خونه نباشم و کسی بخواد آشپزی کنه راحت پیدا کنه
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ و قیسے 🍗🌽🍈
مرغ (قسمت مورد علاقه خودتون): ۱ عدد براے هر نفر
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
براے ۵ تڪه مرغ:
پیاز: ۲ عدد متوسط
قسیے: ۱ ڪاسه
گوجه خشک: ۱ ڪاسه
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری
هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوے بدے میگیره. آب رو ڪم ڪم اضافه ڪنید. هر وقت حس ڪردید ڪه ڪف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.
مدت زمان پخت براے مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه
ڪته هم فراموش نشه.
برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلے انتخاب خوبے هست. اما سلیقهاے هم هست. اون رو با آب خالے بپزید. و حالش و ببرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_گوشت
1 عدد پیاز متوسط
1 عدد سینه مرغ
10 عدد قارچ
نصف فلفل دلمه قرمز نصف فلفل دلمه سبز
4 قاشق غذاخوری ذرت پخته شده
جعفری خورد شده دو قاشق غذاخوری
خمیر یوفکاه یک بسته
ادویه ها نمک فلفل سیاه پودر پیاز پودر آویشن
برای رو مال بورک
یه عدد زرده تخم مرغ
کمی زعفران غلیظ
کنجد و سیاه دانه
یه قاشق غذاخوری ماست
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فست_فود😍😋
🔴مواد لازم:
💥400 گرم سینه مرغ
💥 عدد نان لواش به مقدار لازم
💥1 عدد پیاز قرمز
💥1 عدد فلفل قرمز
💥 سیر یک حبه
💥روغن مایع
💥 خامه صبحانه 200 گرم
💥1 قاشق چای خوری پودر کاری
💥نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
💥نمک
💥پنیر پیتزا
🔴طرز تهیه:
مرغ را ریز خرد کنید .کمی روغن مایع را داخل ماهیتابه ای بریزید و گرم کنید. مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. سپس پیلز،و سیر خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. خامه صبحانه را بریزید و با حرارت کم 1 دقیقه بپزید و از روی اجاق بردارید. نان لواش را به شکل دایره ببرید. خوراک مرغ را وسط نان بذارید و داخل ظرف مناسب فر کنار هم بچینید. کمی پنیر پیتزا بپاشید و در فر 190 درجه
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_گوشت
1 عدد پیاز متوسط
1 عدد سینه مرغ
10 عدد قارچ
نصف فلفل دلمه قرمز نصف فلفل دلمه سبز
4 قاشق غذاخوری ذرت پخته شده
جعفری خورد شده دو قاشق غذاخوری
خمیر یوفکاه یک بسته
ادویه ها نمک فلفل سیاه پودر پیاز پودر آویشن
برای رو مال بورک
یه عدد زرده تخم مرغ
کمی زعفران غلیظ
کنجد و سیاه دانه
یه قاشق غذاخوری ماست
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_سیب_زمینی😍😋
سیب زمینی آبپز ۴ عدد
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک وفلفل به میزان لازم
سوسیس دوعدد
پیازچه ۲قاشق غذاخوری
آب ولرم یک لیوان
آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان
سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم.
🌺🍃
#سوپ_پنیر 🍲 😋
🔸ابتدا بشامل از قبل تهیه شده 👈 (یک پیمانه آرد، یک تا دولیوان آب مرغ غلیظ،یک حبه سیر ساطوری، یک عدد پیاز نگینی ، 50 گرم کره و دوقاشق غذاخوری روغن مایع).
رو شعله متوسط حرارت میدیم. یک لیوان شیر اضافه میکنیم تا رقیق بشه .بعد ازاینکه هفت دقیقه شعله گاز رو کم میکنیم و روی آن را با پنیر پیتزا خورد شده میپوشانیم، با هم زن یا قاشق پنیر ها رو کمی در سوپ غرق میکنیم و میذاریم پنج دقیقه دیگه بجوشه. در آخر سبزیجات معطر مثل جعفری ، گشنیز یا اسفناج درشت خورد شده اضافه میکنیم و بعد از کمی هم زدن اجاق گاز رو خاموش میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قنبر پلو شیرازی
اول دویست گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده ریز نمک فلفل زردچوبه یک قاشق آرد نخودچی خوب ورز بدید کوفته قلقلی درست کنید و سرخ کنید.دو تا سه تا پیاز خلالی نازک کنید سرخ کنید و بعد نصف پیمانه گردو خرد شده یک سوم پیمانه کشمش پهلویی اضافه کنید تفت بدید و سه تا چهار قاشق رب انار اضافه کنید و کنار بذارید.هویج رو خلالی کنید با کمی شکر و زعفران تفت بدید تا نرم بشه و برنج زعفرونی هم درست کنید و همه مواد رو موقع سرو غذا دورش تزیین کنید.
پ.ن. نکته اینکه شیرازی ها این مواد رو وقتی میخوان برنج رو دم کنن بین برنج میریزن و دم میکنن و اینکه از نرگسی یا همون هویج زرد استفاده میکنن این دو نکته مهمش بود اما اینجوری هم فوق العاده میشه حتما درست کنید و نوش جان کنید
#مینی_تارتلت_کاکائو
تارتهای آماده شیرین به میزان لازم
کیک اسفنجی شکلاتی به مقدار لازم
۱ قوطی خامه شل
شکلات مخلوط شیرین و تلخ
برای تزئین: بادام زمینی ، فندق ، بادام ، نارگیل یا تکه های کیک
کیک را خرد کنید. خامه را کم کم اضافه کرده و با دست ورز دهید. از خمیر درست شده قطعات به اندازه گردو بردارید و آنها را با دست بغلتانید. گلوله ها را به شکلات ذوب شده آغشته کرده و روی تارتلت ها بگذارید. با تکه های کیک ، آجیل ، بادام زمینی و نارگیل تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید فندق ، بادام و گردو آسیاب یا ریز خرد شده را به خمیر تهیه شده با کیک اضافه کنید.
کازان دیبی 🍮
دسر خوشمزه ترکی 👌
مواد لازم:👇
یک لیتر شیر
یک لیوان خامه
یک لیوان شکر
دو ق س آرد برنج
سه ق س نشاسته ذرت
دو ق آرد سفید
وانیل یک دوم ق چ
طرز تهیه:👇
تمام مواد بجز وانیل رو مخلوط روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و جوش بزنه و مواد از خامی در بیاد وانیل رو افزوده دو جوش خورد شعله رو خاموش میکنیم
سپس کف ظرف نچسبی دو ق سوپخوری کره مالیده و روش و دو سه ق سوپخوری شکر پاشیده و کمی روی حرارت قرار میدیم تا شکر و کره ذوب بشن لازم نیست کاراملی بشن
از مایه مون روی کره و شکر ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاراملی و به اصطلاح ته دیگه بشه
بهتره شعله پخش کن بذارید
در این مدت هم آب اضافی موادمون تبخیر میشه و سفت میشه
اجازه بدید به دمای محیط برسه در یخچال قرار داده تا سرد بشه خودش و بگیره بتونید راحت برش گردونید
با پودر دارچین تزیین و نوش جان کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋خوراک مرغ رژیمی و خوشمزه 😋😍
✅مواد لازم :
مرغ ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
هویج دو عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
فلفل سبز ۴ عدد ( تند یا شیرین به دلخواه)
رب گوجه دو قاشق غ
پوره ی گوجه ۴ قاشق غ
پیاز کوچک ۱۰ الی ۱۵ عدد
سیر به دلخواه
زرد چوبه یک قاشق چای خوری
آویشن یک ق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
روغن ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم .
✅طرز تهیه:
برای تهیه ی این خوراک مرغ بسیار لذیذ فقط کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی خوراک رو در ابتدا با کاغذ روغنی و سپس فویل بپوشید و در فر با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار بدید .در آخر فویل و کاغذ روغنی رو بردارید تا سطح مواد با گریل برشته بشه.
نوش جان 😋😍👌
🌺🍃
🌼سـلام به روز قشنگ
🍃به آفتاب ونسیم
🌼به شروع پرانرژی
🍃سلام به هوا
🌼به آسمان پرازمهر
🍃به شاخه و برگهاے دوستی
🌼به سبزے دلهاے عاشق
🍃و سلام به دوستان گلم
🌼امروزتان شادتراز هر روز
#استوری