eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه گوجه فرنگی با سبزیجات مواد لازم: 4 عدد گوجه فرنگی (میتوانید به تعداد نفرات اضافه کنید) 1 عدد پیاز 1 عدد بادمجان 1 عدد کدو (به دلخواه) 1 عدد هویج فلفل سبز و یا فلفل قرمز جعفری سیر نمک روغن زیتون طرز تهیه: سبزیجات مکعبی خرد شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها را از قسمت بالا ببرید و با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مغز گوجه فرنگی های را پوره کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و 10_5 دقیقه به این شکل بپزید. وقتی سبزیجات خوب نرم شدند داخل گوجه فرنگی ها را با سبزیجات پر کنید. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید کف ظرف جعفری خرد شده بپاشید و گوجه فرنگی ها را روی جعفری بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که گوجه فرنگی کاملا نرم شود حدود 30_25 دقیقه بپزید. بعد از پخت میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. میتوانید روی دلمه ها ماست سیر دار بریزید. نوش جان .
کیک مخملی به روش بخار پز نکته برای اینکه کیکتون خوشرنگ بشه باید به روش بخار پز بپزید یعنی یا توی سینی فر اب بریزید و قالب رو توی سینی که اب داره بزارید و یا توی قابلمه اب بریزید و بزارید روی گاز و یک توری سیمی بزارید داخل قابلمه و قالب کیک رو روی توری سیمی بزارید و در قابلمه رو بزارید تا بپزه مثل فیلم کیک هندوانه چند پست قبل هر دو روش عالیه . مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن 1 لیوان شکر 1 بسته بکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری سر خالی 1 بسته وانیل یا نصف قاشق چایخوری وانیل شکری نصف قاشق چای خوری رنگ غذای ژله ای قرمز 2.5 لیوان آرد. ابتدا تخم مرغ ها و شکر را که به دمای اتاق رسیده مخلوط کنید تا کرمرنگ شوند. سپس شیر و روغن و رنگ را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم. میکسر را کنار بزارید و سپس با لیسک ادامه می دهیم. آرد ، بیکینگ پودر و وانیل را الک کرده و به مخلوط اضافه می کنیم.به آرامی آن را با یک لیسک دورانی مخلوط کنید موادمون رو داخل قالب چرب و اردپاشی شده می ریزیم و قالب را روی سینی فر که از آب پر شده قرار می دهیم. ما آن را برای حدود 50 دقیقه ، ابتدا در دمای 180 درجه ، می پزیم. سپس روی کیک را با فویل می پوشانیم و 10 دقیقه دیگر آن را می پزیم بعد از سرد شدن از قالب خارج کرده و من با توت فرنگی تزئین کردم ، شما می توانید به دلخواه تزئین کنید و نوش جان. 🌟
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین‌ کاپ کیک خیلی شیک 👌
13.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ❤محلبی قرمز نصف لیوان شکر ۲ لیوان آب انار ۱/۵ قاشق نشاسته ذرت ۱ قاشق آرد گندم این مواد رو خوب باهم ترکیب کنید✨ 🤍محلبی سفید ۳/۴ لیوان شکر ۲ لیوان شیر ۱/۵ قاشق نشاسته ذرت ۱ قاشق آرد گندم این مواد هم باهم ترکیب کنید و خوب هم بزنید✨ حالا دو تا قابلمه رو بصورت همزمان بذارید روی گاز , و پنج دقیقه هم بزنید تا غلیظ بشه , و در اواخر پخت محلبی سفید ، بهش وانیل هم اضافه کنید کاسه پیرکس یا قالب سیلیکونی رو کمی چرب کنید , و یک ملاقه محلبی قرمز سپس در مرکزش محلبی سفید و به همین ترتیب ادامه بدید تا قالب پر بشه , و در نهایت چند ساعت در یخچال استراحت بدید , و در ظرف مورد نظرتون بکشید , و با پودر ناگیل و انارو مغزیجات تزیین کنید
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥯 😋😍 ▫️کره ۱۲۵ گرم ▫️پودر قند ۷۰ گرم ▫️یک عدد زرده تخم مرغ ▫️نصف یک عدد سفیده تخم مرغ ▫️یک قاشق سوپخوری گلاب ▫️۲۵۰ گرم آرد برنج ارگانیک پرتوفود 🔸اگر برای هر شیرینی، به اندازه‌ی یک گردوی متوسط خمیر بردارید، این مقدار مواد حدود ۲۵ تا ۳۰‌ عدد شیرینی به شما می‌دهد. 🔸دمای فر: ۱۸۰ درجه 🔸زمان پخت: ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ♦️قالب شیرینی برنجی را از فروشگاه‌های لوازم‌ قنادی تهیه کنید. ♦️ قالب شیرینی نیازی به چرب شدن ندارد. اگر خمیر را خوب ورز داده باشید، چون خود خمیر کره دارد، به قالب نمی‌چسبد.
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم تخم مرغ دو عدد(دوزرده و یه سفیده) روغن مایع 6ق.غ. ماست یک پیمانه،وانیل نصف ق.چ. بکینگ پودر یک ق.غ. آرد به میزان لازم (معمولا برای گوش فیل از شیر استفاده میکنند ولی من از ماست استفاده کردم چون ماست باعث میشه گوش فیل تردید داشته باشیم ولی شیر کمی خشک می‌کنه گوش فیل ها رو )نکته مهم...... طرز تهیه: تخم‌مرغ ها رو با چنگال خوب بزنید وانیل رو اضافه کرده هم بزنید روغن رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود بعد ماست و بکینگ پودر و اضافه کنید و هم بزنید آردراکم کم بریزید وهم بزنید البته باید ورز بدید... تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر بدست نچسبه و خیلی هم سفت نشه چون موقع سرخ شدن گوش فیلتون خشک میشه پس به اندازه آرد بریزید بعداز ورز دادن روی خمیر رو بپوشانید و در جای گرم بزارید تا ور بیاد..بمدت چهار تا پنج ساعت....هرچه خمیر بیشتر بماند گوش فیل با کیفیت تری خواهد شد ..... بعد خمیر رو به صورت چانه درآورده میزاریم ده دقیقه بمونه و بعدیکی یکی باورد نه باز کرده و شکل میدیم...اولین شکلی که درآوردم گل کوکب بود که وسطش و سفیده تخم مرغ زدم که بهم بچسبن خیلی راحت و آسون ...ودر روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم و در شهد میزاریم دوتا سه دقیقه بمونه ...اگه بقیه رسپی ها رو امتحان نکردید پیشنهاد میدم این گوش فیل خوشمزه رو حتما امتحان کنید
آشپزی ایرانی🍔
#زبان_گوساله_با_پلو
🍲 😋 ▫️زبان گوساله ▫️پیاز ▫️سیر ▫️برگ بو ▫️فلفل دلمه ▫️چوب دارچین ▫️هویج ▫️رزماری ▫️زعفران غلیظ ▫️فلفل سیاه ▫️پاپریکا ▫️زردچوبه ▫️نمک 🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره. 🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه 🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه. 🌟
29.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🍆 3 عدد بادمجان رو پوست بگیرین همه‌ی اونارو خرد کنین داخل صافی بریزین؛ ۱ ق غ نمک اضافه و 2 ساعت کنار بذارین تا تلخی بادمجان ها گرفته بشه . داخل تابه روغن بریزید؛1 عدد پیاز خرد شده اضافه و تفت بدین. 1 عدد سیر خرد شده، نصف ق چ زردچوبه وَ مقداری فلفل سیاه، بادمجان ها رو هم بشورید تا شوری اونا از بین بره بعد به تابه اضافه کنید و کمی تفت بدین. یک عدد سیب زمینی که درشت خرد کردین، 1ق غ رب، 1عدد فلفل دلمه‌ی سبز خرد شده، 3 عدد گوجه‌ی پوست گرفته و خرد شده . اگه غذا احتیاج به نمک داشت، به مقدار دلخواهتون اضافه کنید. در نهایت مقدار کمی آب بریزین وَ در تابه رو بزارین تا جا بیفته.