5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای خوشمزه و ساده و راحت ☺️☺️
مواد لازم:
نان لواش ۱ عدد
سوسیس ۱ عدد
سینه مرغ ۱ تکه کوچک (پخته شده)
فلفل دلمه رنگی ۱/۴ فلفل متوسط
پنیر پیتزا ۱ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ یا ۳ عدد
طرز تهیه داخل ویدئو توضیح داده شده دوستای خوبم☺️☺️
امیدوارم دوست داشته باشین و با لایک و بهم انرژی بدین❤️❤️
4.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه #دلمه_فلفل_ترکی
#غذای_ملل #غذای_ترکی
فلفل دلمه
پياز
ليوان بلغور
گوشت چرخكرده
گوجه خرد شده
رب گوجه سس گوجه فلفل تندنمك جعفري خرد شده
موادراباهم مخلوط كنيد.
فلفلهاراپركنيد.
درقالب بچينيد.
آب ورب گوجه رابريزيد.
فويل بكشيدودرفربزاریدبپزه✾
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# اسموتی _رنگین کمان
4.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩غذای فوق العاده سریع و خوشمزه
🔹مواد لازم واسه این غذای خوشمزه:
پنیر موزارلای رامک ... هرچی بیشتر بهتر
نان لواش ... به میزان لازم
اسفناج خرده شده ... ۱ پیمانه🥬
فلفل دلمه رنگی خرد شده ... ۳ ق غ🫑
بیکن ... به میزان لازم🥓
تخممرغ ... ۵ عدد🥚
شیر ... ۳/۴ پیمانه🥛
نمک/فلفل سیاه ... به میزان لازم🧂
روغن مایع ... ۲ ق غ
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_شیش
موادلازم
سینه مرغ ۱ کیلو
ماست ۱ ونیم پیمانه
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
سیر ۳ الی ۴ حبه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
سماق ۱ قاشق چایی خوری
قارچ ۲۰۰ گرم
گوجه
#کنسرو_قارچ
سه کیلو قارچ رو تمیز بااسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به دلخواهم خورد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم آبلیمو یا سرکه سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن و بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و سرشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش درمیاریم ،
از همین روش هم برای بلانچ و فریز کردن استفاده میکنیم و فقط وقتی آبکش کردیم سریع میریزیم توی آب سرد یخکی که پختش سریع متوقف بشع و بعد از دو دیقه و آبکش میکنیم و فریز میکنیم😍😍
نوش جان
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پای سیب فقط با خمیر هزار لا
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸شربت خاکشیر وتخم شربتی یکی از بهترین نوشیدنی های سنتی که بیشتر در ماه مبارک رمضان و تابستان بصورت خنک مصرف میشود
🔹این شربت ضد یبوست ومسهل است👌
🔹مواد لازم
شکر دو لیوان
آب یک لیوان
گلاب ویا عرق بید مشک نصف استکان
زعفران دم کرده ویا پودر شده به میزان لازم
🔹آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد شکر رو بریزید شعله رو کم کنید شکر کم کم حل بشه وآب دوباره بجوش بیاد گلاب وزعفران رو اًضافه کنید اینجا من یادم رفته (فیلم رو ادیت کنم وقتی دارم گلاب میریزیم) شربت رو بین دو انگشت تست کنید اگر چسبندگی داشت قوام اومده گاز رو خاموش کنيد وبزارید یخچال تا سرد بشه.
#راحت_الحلقوم_رنگی 🍡 😋
▫️نشاسته گل 1/2پ
▫️شکر 1 پ
▫️پودر ژله یک بسته، من از پودر ژله زغال اخته استفاده کردم که عالی بود.
▫️آب سرد 1و1/2پ
▫️گلاب 1/2پ
🔸نشاسته را درون آب سرد ریخته تا حل شود از صافی رد میکنیم بعد پودر ژله وشکر وگلاب را اضافه کرده وهم میزنیم روی حرارت ملایم قرار داده ومرتب هم میزنیم تا غلیظ شود ،ونیازی نیست خیلی سفت شود .شبیه مسقطی تقریبا ، بعد روی سلفون در ظرف پیرکس ریخته به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار میدهیم بعد برش زده درون پودر نارگیل یا نشاسته ذرت میزنیم، من یک قاشق پودر ژلاتین هم با یک چهارم آب سرد بن ماری کردم ودر آخرین مرحله پخت اضافه کردم که خیالم راحتتر باشه