eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رشته پلو با گوشت قلقلی😋 این رشته پلو رو میتونید با گوشت چرخ کرده مثل مایع ماکارونی به همره خرما سرخ شده هم سرو کنید که همه جوره خوشمزه ست. مواد لازم (۵ نفر)🔻 برنج ایرانی ۳ پیمانه نمک ۱ قاشق غ خ (برای خیس کردن ) نمک ۱ قاشق غ خ (برای پختن ) سیب زمینی ۱ عدد رشته ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم پیاز ۲ عدد نمک ۲ قاشق چ خ فلفل سیاه ۱ قاشق چ خ زرد چوبه ۱ قاشق چ خ کشکش ۱ پیمانه زعفرون دم کرده ۴ قاشق غ خ . طرز تهیه🔻 برنج و ۳ بار بشورید با ۱ قاشق نمک ۳ ساعت استراحت بدین ،با روغن و نمک بپزید رشته رو اضافه کنید و‌بعد از ۵ دقیقه ابکش کنید ، حالا مواد گوشتی رو‌اماده کنید ،داخل روغن سرخ کنید و کشمش رو با کمی روغن تفت بدین ،در آخرم با برنج زعفرونی تزیین کنید و حالش و ببرید. .
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم : سینه یا ران مرغ ۴۰۰ گرم ۱عدد تخم مرغ ۱پیاز کوچک، رنده شده ۲حبه سیر رنده شده ۲قاشق غذاخوری روغن نصف فلفل سبز جعفری ریز خرد شده ۴/۵ قاشق غذاخوری آرد سوخاری ۱/۵ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه زیره با نوک ۱ قاشق چایخوری نمک .
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سینه مرغ خرد شده: 750 گرم تخم مرغ : یک عدد شیر: نصف لیوان روغن زیتون: نصف استکان نمک و پاپریکا: هر کدام ۱ قاشق مرباخوری فلفل قرمز و سیاه و زیره: هرکدام ۱ قاشق چای خوری آرد الک شده: ۴ قاشق غذاخوری آرد سوخاری(خرده نان باگت خشک شده): یک لیوان سینه مرغ را بندانگشتی خرد میکنیم در ظرفی تخم مرغ، شیر، روغن،نمک، فلفل ها و پاپریکا و زیره و آرد سفید را مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم. سپس تکه های مرغ را با این سس مرینیت میکنیم و استراحت میدیم.بعد سیخ میزنیم و به آردسوخاری آغشته میکنیم کف سینی فر را چرب کرده (کاغذ روغنی هم میتونید بذارید)توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵دقیقه بپزید. بستگی به دمای فر مدت زمانش تغییر میکنه. یبار درست کنید دستتون میاد.میتونید توی فر نذارید و توی تابه سرخشون کنید
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم برای خمیر: تخم مرغ 4 عدد ارد 1/2لیوان شیر سرد1/3لیوان نمک وفلفل سیاه کمی روغن مایع 2ق غ جعفری ریزریزخردشده 1/2لیوان_ازفلفل دلمه ای رنگی هم میشه استفاده کرد ولی بایدخیییلی ریزخردکنیدوگرنه موقع رول، خمیرترک میخوره_ اردونمک وفلفل سیاه الک شده رادرون ظرفی بریزیدشیرسردراکم کم به ان اضافه کنیدبامفتول هم بزنیدتایکدست شودروغن مایع راهم اضافه کنیدوهم بزنید، زرده های تخم مرغ راباهمزن وکمی نمک هم بزنیدتاحجیم وکرم رنگ شودسپس زرده هارابه مایه اضافه کنیدوبامفتول یکدست کنید،سفیده هارانیزدرون ظرفی دیگرجداگانه بزنیدتافرم گرفته وبابرگرداندن ظرف نریزد،سفیده هارانیزاضافه کنیدوبامفتول یالیسک مخلوط کنیددرنهایت سبزیجات ریزشده رااضافه کنیدودرحدیکدست شدن مخلوط کنید، قالب 30*20تفلون راباکره چرب کنید مایه رادرون قالب بریزید صاف کنید درفرازقبل گرم 180درجه حدودپنج تاده دقیقه همین که روی رولت بسته وپخته شدکافیست وخارج کنید،کمی روی نان رابپوشانید سپس بایک حوله تمیزیاپارچه یاکاغذروغنی رول کنید واجازه دهیدتارولت ازدمابیفتد و خنک شود .
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 شیر ولرم: 1.5 لیوان آب ولرم: 1 لیوان چایخوری خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری شکر: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1 قاشق مرباخوری روغن: 1 لیوان چایخوری آرد : مقدار لازم زرده تخم مرغ برای رومال گوجه فرنگی فلفل پنیر صبحانه برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه مدل شیرینی اسپانیایی خوشمزه به اسم چوروس که تقریبا تو‌ کل دنیا طرفداراش خیلی زیاده😍😋 کره: ۸۰گرم آب: ۱لیوان(دسته دار فرانسوی) شکر: ۱ق.غ نمک: ۱پینچ آرد: ۱لیوان تخم مرغ متوسط: ۳عدد وانیل: نصف ق.چ مخلوط شکرو دارچین خامه صبحانه: ۵۰گرم شکلات تخته ای: ۵۰گرم . مخلوط آب و کره و شکرو نمکو رو حرارت میذاریم وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارتو کمتر میکنیم و آردو یکباره اضافه میکنیم سریع و مداوم هم میزنیم تا به شکل خمیر دربیاد بعد دو سه دقیقه رو حرارت کم با قاشق خمیرو بازو بسته میکنیم تا مثل توپ تو ظرفمون جمع بشه یا به اصطلاح(داغ زدن)ولی این مرحله نباید خیلی طولانی بشه و آب داخل خمیر بیش از حد تبخیر بشه چون خمیرمون خشک میشه.خمیرو داخل کاسه میذاریم و بازش میکنیم تا ولرم بشه تو این فاصله سه تا تخم مرغو با وانیل میزنیم تا از لختگی دربیاد بعد تو سه مرحله به خمیرمون اضافه میکنیم و هر مرحله باهمزن دستی یا برقی خوب هم میزنیم تا کاملا جذب خمیر بشن بعد مرحله بعدی رو اضافه میکنیم تا خمیر نهاییمون لطیف و چسبنده
🍳املت ترکیه‌ ای 🔸مواد لازم ▫️تخم مرغ 4 عدد ▫️سالامی 100 گرم ▫️روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 🍳روش تهیه : سالامی را به صورت حلقه‌ای و نازک خرد کنید.اکنون آن‌ها را در مقدار کمی روغن زیتون، اندکی تفت دهید. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و کاملا به هم بزنید.مقداری فلفل سیاه به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.مقدار روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و سپس تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و کاملا پهن کنید.توجه داشته باشید که حرارت شعله اجاق گاز باید ملایم باشد.قبل از انکه تخم مرغ‌ها ببندند، سالامی‌ها را روی آن بچینبد.اکنون صبر کنید تا املت ترکیه‌ ای آماده شود.
🫒نگهداری برنج تازه🧄 👩🏻‍🍳برنج تازه به سختی دچار آفت شپشک میشه ولی به هرحال باید برنج رو در شرایط مناسب نگهداری کنیم تا کیفیت خودش رو حفظ کنه: برنج باید در یک محیط خشک و خنک که هوادهی مناسب داشته باشه نگهداری بشه. محیط‌های گرم و مرطوب باعث کاهش کیفیت برنج و آفت زدن اون میشه. گذاشتن گونی برنج روی پالت پلاستیکی یا وسیله‌ی مشابهش هم باعث فاصله دادن برنج از کف زمین میشه که با افزایش تهویه و جلوگیری از جذب رطوبت، شرایط مناسب‌تری رو برای ماندگاری برنج پدید میاره
مواد لازم : (برای دو نفر) تخم مرغ : ۴ عدد ژامبون مرغ : ۳ ورق نصف فلفل دلمه متوسط ذرت : ۱/۴ پیمانه قارچ : ۴ دونه طرز تهیه : ژامبون ،قارچ ، فلفل دلمه و ذرت رو تفت بدید تا از حالت خامی خارج بشه . تابه کرپ (یا هرنوعی ماهیتابه ای فقط باید نچسب باشه) کمی با روغن چرب کنید . دو عدد تخم مرغ هم زده شده رو حالت خاگینه دوطرف اون رو سرخ کنید زیر گاز‌رو خاموش کنید و مقداری از مواد رو یه سمت اون بریزین (من یکم پنیر پیتزا هم روش ریختم که کاملا اختیاریه) . سمت دیگه تخم مرغ هارو روی مواد بندازین و برگردونین.
🥖🥯 با مغز هویج بدون فر خوشمزه ۵۰۰ گرم هویج ۱ لیوان چایخوری شکر ۱ لیوان آب ۳ بسته بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم کره ۲ ق غ پودر کاکاعو شیر ۲ لیوان 🥕برای سس شکلاتی: ۱ بسته خامه صبحانه ۱ لیوان چایخوری شکلات ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکائو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین
آرد4 لیوان پودرقند7 قاشق غذاخوری روغن80 گرم کره125 گرم گردومقداری سفیده تخم مرغ1 عدد سرکه سیب2 قاشق مرباخوری شکلات80 گرم وانیل شکری1 پاکت یا 5 گرم 🍘کره، پودر قند، سرکه، سفیده تخم مرغ، روغن مایع ، را در ظرفی ریخته و تا وقتی که یکدست شوند هم بزنید . سپس آرد و وانیل را در حالی که الک می کنید به مواد اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی شود(آرد را با کنترل بریزید) خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید و با قالب شکل گل برش بزنید . در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید . در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارید تا وقتی که کمی سرخ شود(حدود 15 تا 25 دقیقه) . روی کوکی پخته و خنک شده یک قاشق مرباخوری شکلات آب شده به روش بن ماری بذارید و روی شکلات گردو بذارید و تا وقتی که شکلات سفت شود صبر کنید.