7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#املت_بادمجون
مواد لازم:
بادمجون ۲ تا ۳ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آرد یک ق غ
ادویه ها شامل زردچوبه، فلفل، دارچین و نمک به میزان لازم
روغن مایع یا کره به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجون ها رو پوست بگیرین وحلقه ای برش بزنید (با ضخامت حدودا ۱ سانت) و بعد یا داخل اب نمک بزارین تا تلخیش گرفته شه و یا روش نمک بپاشین و بزارن تلخ ابش دربیاد. بعد بشورین و خشکش کنین و توی روغن داغ هر طرفشو خوب سرخ کنید.
تخم مرغ ها رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه. بعد بهش آرد و ادویه هارو اضافه کنید و حسابی مخلوطشون کنید و بعد روی بادمجونای سرخ شده بریزید و بعد اینکه یک طرفش سرخ شد برش گردونین تا طرف دیگه اش هم سرخ شه.
میتونین بسته به سلیقه تون گوجه یا فلفل دلمه یا سیر یا هویج و ... اضافه کنید ولی به نظر من اینجوری ساده تر و خوشمزه تره.
🍱باقلوای عربی
مواد لازم:
✔️•رشته عربی: یک بسته
✔️•کره: ۵۰ گرم
✔️•شیرعسلی: نصف قوطی
✔️•خلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم
طرز تهیه:
❌ رشته عربی را فروشگاههایی که مواد شیرینیپزی دارند، تهیه کنید، برای یک بسته رشته، ۵۰ گرم کره و نصف شیرعسلی لازم است. ابتدا رشته را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت میدهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از حالت خامی خارج شود، بعد آن را داخل یک ظرف پیرکس میریزید.
❌ حالا در یک ظرف دیگر کره را آب کرده و با شیرعسلی مخلوط میکنید و آن را داخل ظرف رشتهها ریخته و خوب هم میزنید تا کاملا یکدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. رشته عربی آماده است. میتوانید آن را به تکههای کوچک برش دهید و در ظرف بچینید. نوش جان
*#چیزکیک_یخچالی* 🍰
🔸اولش ۱۰۰ گرم بیسکویت شکلاتی و اسیاب کنید با ٥٠ پودر بادام مخلوط کنید ۵۰ گرم شکلات تخته ای با ۵۰ گرم كره به روش بن ماری اب کنید و به بیسکویت ها اضافه کنید و ته قالب بزارید من از رینگ های کوچیک استفاده کردم خوب چنتا دونه توت فرنگی بخرید و ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای رو با ۳۰ گرم کره و یک ق غ خامه بزارید به روش بن ماری اب بشه، توت فرنگی ها رو با شکلات اب شده کاور کنید و بزارید تا خودش و ببنده، ۱۲۰ گرم پنیر ماسکار پونه با ۱۰۰ گرم خامه و ۳۰ گرم پودر قند و وانیل و زست لیمو مخلوط کنید ، به اندازه ۱۵۰ گرم بستنی وانیلی و بهش اضافه کنید و هم بزنید ، بعد ۲ ق غ پودر ژلاتین و با ۵ ق ع اب سرد بریزید و بعد به روش بن ماری اجازه بدید تا شفاف بشه، حالا به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید ، بعد داخل قالب بزیزید و اجازه بدید کمی خودش و بگیره ، بعد توت فرنگی یا میوه های دلخواهتون و که شکلاتی کردید داخلش بزارید و اجازه بدید یک شب در یخچال بمونه تا خودش و ببنده ، بعدش برش بزنید و نوش جان کنید
#شنیسل_گوشت
مواد لازم
گوشت راسته ی گوساله
گردنان : 1 استکان
تخم مرغ: 4 عدد
روغن : 200 گرم
نمک و فلفل:به میزان لازم
طرزتهیه
ابتدا گوشت را به قطعات متوسط تقسیم میکنیم هر قطعه را میکوبیم تا نازک شود تخم مرغ هارا میشکنیم و نمک وفلفل میزنیم و مخلوط میکنیم و در یک تابه روغن میریزیم ومیگذاریم داغ شود ابتدا هر تکهگوشت را در گرد نان می زنیم وبعد در تخم مرغ و دوباره به گرد نان میزنیم و در روغن داغ میگذاریم تا دو طرف ان سرخ شود تکه های گوشت باید طلایی رنگ شود
*#كيك_عسل* 🥮
🔸فقط اینوبگمکه بینظیره این کیک بافت نرمی داره وبسیار خوشمزست
سه تا تخم مرغ را با یک چهارم پیمانه شکر و نصف ق چ وانیل پنج شش دقیقه با همزن بزنید تا حجیم بشه بعد چهار ق غ عسل را با یک ق غ آب گرم مخلوط کنید وبه مواد کیک اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن بزنید سپس آرد را در دو مرحله اضافه کنید(یک پیمانه ویک چهارم پیمانه آرد را با یک ق م سرصاف بیکینگ پودر را مخلوط ویک بار الک کنید) وبا لیسک آرام از یک جهت هم زده وفولد کنید سپس مخلوط شیر وکره و روغن را اضافه کرده و باز آرام و دورانی هم بزنید(یک چهارم پیمانه شیر وپنجاه گرم کره را روی حرارت بزارید تا کره ذوب شود وازروی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه روغن مایع هم اضافه کنید)
در اخر قالب را چرب وارد پاشی کرده مواد را داخل قالب ریخته ودر فر گرم شده با درجه صدوهشتاد به مدت سی تا چهل دقیقه قرار دهید
#بیسکوییت_سیبزمینی
مواد لازم
سیب زمینی آب پز دو عدد
پودرسوخاری سه قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
آرد سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته را رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.اگرخمیر چسبیده بود کمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی بزارید و با وردنه پهن کنید و قالب بزنید حتما زیر خمیر و رویش را آرد پاشی کنید و در آخر هم در روغن داغ سرخ کنید با حرارت ملایم
#ژله_رنگین_کمان
مواد لازم
ژله آبی بلوبری نصف بسته
ژله قرمز انار نصف بسته
ژله سبز سیب نصف بسته
ژله زرد موز نصف بسته
ژله هلو نصف بسته
ژله سفید الوورا 1ونیم بسته
طرز تهیه
هرژله رو جداگانه با نصف لیوان اب جوش قاطی میکنیم وبعد نصف لیوان اب سرد میریزیم ،،1.5 بسته ژله الوورا را رو با 1.5 لیوان اب جوش قاطی میکنیم و قتی کاملا سرد شد 1لیوان شیر اضافه میکنیم
همه ژله ها رو به ترتیب داخل پیک ها میریزیم و هرلایه که بسته شد لایه بعد و میریزیم
#بیسکوکیک_ماستی
🧁ماست سون70 گرم
🧁بیسکوییت پتی بور50 گرم
🧁کره (آبشده)40 گرم
🧁پودر هل30 گرم
🧁ژله آلوورا25 گرم
🧁آب جوش سه قاشق سوپ خوری
🍪طرز تهیه🍪
مرحله اول
بیسکوییتهای پتی بور را داخل یک کاسه بریزید و حسابی بکوبید تا کاملا خرد شوند. کره آبشده و پودر هل را به بیسکوییتها اضافه کنید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند. یک عدد قالب فلزی (مثل ویدیو) بردارید و کف آن به اندازه یک لایه بیسکوییت بریزید. با یک قاشق بیسکوییتها را فشار دهید تا فشرده شوند. قالبها را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا مثل یک لایه بیسکوییتی سفت شوند.
مرحله دوم
ماست سون کم چرب را بردارید و 70 گرم از آن را داخل یک کاسه بریزید. در یک لیوان پودر ژله آلوورا را همراه با آب جوش بریزید و حسابی هم بزنید. میتوانید ژله و آب جوش را چند دقیقه روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب بهتر حل شود. این ترکیب را به ماست اضافه کنید و هم بزنید. حالا این مایغ سفید رنگ را روی بیسکوییتها بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
#فینگر_فود
#فرنچ_تست_سوخاري
طرز تهیه
برای فیلینگ نون تست ها فیلینگ دلخواهتون رو آماده کنید .میتونه فیلینگتون مایه ماکارونی باشه میتونه مرغ سرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای باشه .
فقط نباید اصلا آبدار باشه باید کم روغن و سرخ شده باشه میتونید در نهایت به فیلینگتون پنیر پیتزا هم اضافه کنید .
کراست دور نون تست رو جدا کنید و نون رو با وردنه کمی پخش کنید یک قاشق فیلینگ روش قرار بدین و یک ورق دیگه نون تست وردنه شده بعد با کاتر رینگ دایره اندازه مناسب دو ورق نون رو با هم کاتر بزنید بعد لبه های دورشو با چنگال به هم فشرده کنید .1 ساعت تو فریزر بذارین بعد بیرون بیارین. چند تا تخم مرغ رو با چنگال بزنید نون هارو توی تخم مرغ و بعد آرد سوخاری ریز دونه بزنید و سرخ کنید
نوش جان