eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
4.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 شیر یک و یک دوم پیمانه خامه نصف پیمانه شکر 2 ق غ پودر قهوه اسپرسو نصف ق چ (یا پودر کاکائو) شکلات نیمه تلخ 70 درصد 225 گرم کف شیر برا تزیین شیر و خامه و شکر و پودر قهوه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا زمانی که حبابهای ریزی دور ظرف پدیدار شود اما اجازه ندهید بجوشد از روی حرارت برداشته و شکلات را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط ذوب شود سپس مجددا روی حرارت ملایم گذاشته تا شکلات کاملا ذوب شود. در فنجان ریخته و با خامه تزیین کنید و سرو کنید.هر چقدر شکلات استفاده شده مرغوب تر باشد هات چاکلت شما خوش طعم تر خواهد شد.شیر داغ رو داخل فرنچ(لیوان دمنوش)ریختم با سری لیوان مثل همزن زدم تا کف کرد میتونید با هم زنم بزنیدمیتونید بجای نسکافه کاکائو بریزید .
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀همه ما میگیم سوسیس ضرر داره اما اگه خودمون درست کنیم خیلیم سود داره و خیلیم خوشمزه هست😍😋 . دستور پخت و مواد لازم: نمک، برگ بو، 1 عدد پیاز و 1 هویج 2 کیلو مرغ، من ران مرغ دارم، اما می توانید مرغ را کامل هم استفاده کنید بدون‌پوست البته ، با حرارت ملایم 2-3 ساعت بسته به مرغ بپزید، آن را جدا کنید. استخوان ها، گوشت به راحتی از استخوان ها جدا کنید 300 میلی لیتر آبگوشت را در آبکش کنید، 40 گرم ژلاتین را به آرامی اضافه کنید اگر بلافاصله ژلاتین را در ان بریزید نیاز به 2 قاشق غذاخوری آب 1 قاشق چایخوری نمک، پاپریکا و آب چغندر فلفل سیاه آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری آب گوشت با ژلاتین و همه چیز را با مخلوط کن خوب آسیاب کنید و داخل یک بطری پلاستیکی نصف شده بریزید فویل الومینیومی بپیچید بزارید داخل فریزر به مدت ۵ ساعت بعد از ۵‌ساعت دربیارید و سرو کنید عالیه طعمش🤗❤ .
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 شیر ولرم: 1.5 لیوان آب ولرم: 1 لیوان چایخوری خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری شکر: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1 قاشق مرباخوری روغن: 1 لیوان چایخوری آرد : مقدار لازم زرده تخم مرغ برای رومال گوجه فرنگی فلفل پنیر صبحانه برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم .
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥙 😋😍 ▫️6 عدد سیب زمینی متوسط ▫️۱ ق غ آرد ▫️۱ ق غ آرد ذرت ▫️۱ ق غ نشاسته ذرت ▫️۱ عدد زرده تخم مرغ ▫️نمک ▫️فلفل سیاه ▫️کمی روغن مایع ▫️جعفری خورد شده 🔸سیب زمینی ها را اب پز کرده بگذارید خنک شود، بعد انها را له کرده و با تمامی مواد مخلوط کنید. سپس در اندازه و شکل دلخواه در اورده و سرخ کنید. میتونین مواد رو داخل فریزر نگه دارید که بعدا استفاده کنید. قبل از سرخ کردن از داغ شدن روغن مطمئن باشید. میتونین از فر هم برای سرخ کردن کمک بگیرید .
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 . طرفدار غذای ملس بدون شک عاشقش میشین😋 ۱ عدد پیاز بزرگ، ۱۳۰ گرم لپه، ۳ عدد هویج، ۱ عدد کلم قمری بزرگ، ۱ ق غ رب گوجه، ۱ ق غ رب انار، ۱ ق غ پرک لیمو، زردچوبه، کمی پودر کاری، فلفل سیاه، پودر زنجفیل(زنجبیل)، چوب دارچین، محلول زعفران و‌نمک، ۱۰ عدد آلو، ۱ عدد سیب زمینی سرخ شده . - پیاز رنده شده به غذاتون لعاب میده، بهتره برای خورش از این نوع پیاز استفاده کنید . -لپه حتما نصف روز خیس بخوره، و اینکه زیاد تفت ندین‌، چون سفت میشه، در حد چند دقیقه برای وا نرفتن و له نشدن داخل خورش عالیه. . -میزان رب‌انار، آلو ، پرک ‌‌لیمو بر اساس ذائقتون قابل تغییره . - درصورت تمایل میتونین از عصاره گوشت استفاده کنین
4.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ✍🏻مواد لازم كدوسبز:4-5عدد جعفري:1/2پيمانه پيازچه:1/2 پيمانه شويد:1/3 پيمانه تخم مرغ:2عدد آرد:1/3 پيمانه پل بيبر(فلفل تركيه):1ق چ خ فلفل سياه:1ق چ خ بكينگ پودر: 1 ق م خ نمك:به مقدار لازم ✍🏻طرزتهيه كدو هارا پوست كنده و رنده كنيد و با دست فشار دهيد تا آبش گرفته شود، همه مواد لازم را به آن اضافه كنيد و با دست خوب مخلوط كنيد.پس از آنكه خوب مخلوط شدن در داخل روغن بالا و پايين آن را سرخ كنيد .
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید. سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه. ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید. به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید. مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید. اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 خیارشور گوجه هویج گل کلم فلفل دلمه ای ذرت نخود کاهو سیب زمینی تخم مرغ مرغ شوید، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر روغن زیتون سس مایونز راستش همچی رو ما چشمی ریختیم ولی سیب زمینی فقط دوتا پیمونه بود بقیه همه همونی بود که تو فیلم دیدین اول ویدیو میگم همچی رو بپزیم ولی خوب مشخصه که خیارشور، گوجه، فلفل دلمه ای و کاهو رو نپختم دیگه معلومه دیگه همه چیز رو خوب نگینی خرد کنید و خوب با هم ترکیب کنیدشون این سالاد خیلی خوشمزه میشه جای مرغ میتونید از کالباس هم استفاده کنید و جای کاهو از کلم برگ و کلم قرمز و میتونید مرغ و تخم مرغ و کالباس نریزید که اینجوری برای دوستانیکه گیاه خوار هستند عالیه میشه
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 موادلازم برای خمیر: تخم مرغ 4 عدد ارد 1/2لیوان شیر سرد1/3لیوان نمک وفلفل سیاه کمی روغن مایع 2ق غ جعفری ریزریزخردشده 1/2لیوان_ازفلفل دلمه ای رنگی هم میشه استفاده کرد ولی بایدخیییلی ریزخردکنیدوگرنه موقع رول، خمیرترک میخوره اردونمک وفلفل سیاه الک شده رادرون ظرفی بریزیدشیرسردراکم کم به ان اضافه کنیدبامفتول هم بزنیدتایکدست شودروغن مایع راهم اضافه کنیدوهم بزنید، زرده های تخم مرغ راباهمزن وکمی نمک هم بزنیدتاحجیم وکرم رنگ شودسپس زرده هارابه مایه اضافه کنیدوبامفتول یکدست کنید،سفیده هارانیزدرون ظرفی دیگرجداگانه بزنیدتافرم گرفته وبابرگرداندن ظرف نریزد،سفیده هارانیزاضافه کنیدوبامفتول یالیسک مخلوط کنیددرنهایت سبزیجات ریزشده رااضافه کنیدودرحدیکدست شدن مخلوط کنید قالب 30*20تفلون راباکره چرب کنید مایه رادرون قالب بریزید صاف کنید درفرازقبل گرم 180درجه حدودپنج تاده دقیقه همین که روی رولت بسته وپخته شدکافیست وخارج کنید،کمی روی نان رابپوشانید سپس بایک حوله تمیزیاپارچه یاکاغذروغنی رول کنید واجازه دهیدتارولت ازدمابیفتد و خنک شود
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 لیست خرید برای سس: ماست ۸ قاشق سس مایونز ۳ قاشق سیر ۵ حبه نصف آب لیمو روغن زیتون نصف قاشق غذا خوری آویشن نصف قاشق چایخوری فلفل نوک قاشق چای خوری نمک نصف قاشق چایخوری شکر نصف قاشق غذاخوری لیست خرید خوراک: لوبیا سبز ۲۰۰ گرم بادجون متوسط ۲ عدد کدو ۲ عدد فلفل دلمه رنگی ۱ عدد سیب زمینی متوسط ۳ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۴ حبه گوشت‌چرخ کرده ۳۰۰ گرم دارچین نصف قاشق چای خوری پودر گل سرخ ۱ قاشق چای خوری نمک به اندازه ی کافی نکته: - بادمجون رو ده دقیقه داخل آب نمک بذارید و بعد آبکش کنید تا تلخی گیری بشه - برای پخت هر کدوم از صیفی جات تو دستگاه ۱۰ دقیقه زمان کافیه و میتونید همه ی صیفی جات رو داخل تابه هم سرخ کنید - البته برای سیب زمینی ۲۵ دقیقه زمان لازم است