#دسر_آلمانى_چيا
مواد لازم
دونه چيا ٦ ق غ(جايگزين تخم شربتى)
شير نارگيل ١ پيمانه
ميوه يخ زده توت فرنگى و توت جنگلى ١ پيمانه
شكر ب دلخواه(من بهارسا شكر استفاده نكردم)
طرز تهيه
ابتدا دونه چيا رو توى ظرف آب ميريزم و اجازه ميديم ده دقيقه خيس بخوره،بعد از ده دقيقه دونه هارو توى تورى ميريزيم تا آب اضافش كشيده بشه.
بعد دونه هاى خيس خورده چيا رو ب شير نارگيل اضافه ميكنيم و اجازه ميديم ى شب تو يخچال بمونه،بعد از اين مرحله ميوه هاى يخ زده رو با كمى شير نارگيل پوره ميكنيم و توى ظرف سرو ميريزيم،تزينشم سليقه ايه
نوش جان
#دسر_پودینگ_موزی
چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم .بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم .اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش کنید.
4.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب زمینی رنگی
سیب زمینی
هویج
ذرت
جعفری
لبو
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه
سیب زمینی را پوست بگیرید با کمی نمک و زردچوبه بگذارید بپزد و پوره کنیدوسه قسمت کنید به یک قسمت هویج پخته و رنده شده و یک قسمت جعفری خرد شده با ذرت پخته و یک قسمت لبوی پخته و رنده شده بزنید ته یک قالب را سلفون بگذارید و مثل فیلم درون قالب بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد داخل ظرف برگردانید
#رنگ_خوراکی
🔶رنگ زرد
📍مواد لازم برای رنگ زرد:
🔆1/4 پیمانه آب
🔆1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
☢️در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید .در ظرف در بسته تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است، فقط در ظرفی نگهدارید که اگه رنگی شد براتون مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمی شود.
#دسر_بیسکوییت_مادر
🥯🥯🥯
🥠مواد لازم
🍨شیر ۳ لیوان
🍧پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
🍨پودینگ یک بسته
🍧بیسکوییت مادر ۲ بسته
🍥دستور پخت:
ابتدا پودر ژلاتین را همراه نصف لیوان ازشیر مخلوط و بنماری میکنیم... بعد پودینگ را همراه دو لیوان و نیم شیر مخلوط و روی خرارت میگذاریم، مدام هم میزنیم تا از بغل شروع به جوشیدن کند... مایه پودینگ را از روی حرارت برمیداریم... ژلاتین را اضافه میکنیم، بعد بیسکوییتها رو افزوده برای دو دقیقه سر ظرف را میگذاریم تا بیسکوییتها مقداری نرم شوند... با گوشت کوب یا غذاساز یا گوشت کوب برقی یا میکسر یا هرچیزیییییی مواد رو مخلوط میکنیم تا قشنگ صاف و یکدست شود... مایه ما آماده است... در قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم بعد از سه ساعت دسر ما آماده است... انتخاب طعم پودینگ بستگی به ذائقه خودتون داره
#شیرینی_مراکشی
مواد لازم:
كره دویست گرم
پودر قند چهار ق غ
وانيل پودري ربع ق
آرد سه ليوان
گلاب
براي فيلينگ:
آرد بادام دویست و پنجاه گرم
پودر قند صد و پنجاه گرم
تخم مرغ دو عدد
وانيل پودري يك هشتم ق چ
پخت #ماهی_قزل_آلا...
با زعفران+لیمو ترش+سیر+نمک دانه درشت+فلفل_سیاه+برگ بو+تخم گشنیز+رزماری ماهی را مزه دار کنین...حدودا یک ساعت ...
و بعد سرخ کتید😋
_ ب ماهی آرد نمیزنم...چون هم باعث میشه روغن کف کنه و هم زود سیاه شه و ماهی های بعدی بد رنگ شن...ماهیتابه تفلون با روغن مناسب ماهی نمیچسبه...
فراموش نکنید روغن اضافی را بگیرید
#مرغ_پارمچان
🥣مواد لازم :
200 گرم
سینه یا فیلهی مرغ
یک پیمانه
پودر آرد سوخاری
2عدد
تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری
خردل
2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی
به مقدار لازم
پودرسیر
250 گرم
پنیررنده شدهی پیتزا یا گودا
به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی
🥐طرز تهیه🥐
:مرغ پخته شده را ورقه ورقه کنید. تخممرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغهای ورقه ورقه شده بریزید.
مرغ پخته شده را ورقه ورقه کنید. تخممرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغهای ورقه ورقه شده بریزید.
مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجهفرنگی و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغهای سرخ شده بریزید.
پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به مدت 8 تا 15 دقیقه با حرارت 170 درجهی سانتیگراد داخل فر قرار دهید.
🍞🍞🍞🍞🍞
#سبزی_پلو_با_ماهی
ماهی رو چند ساعتی توی آبلیمو وسیر رنده شده میذارم تا طعم دار بشه
بعد دو سه قاشق آرد رو با نمک، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه مخلوط کردم وماهیا رو توی آبکش ریختم تا آبلیمو اضافه ش گرفته بشه بعد توی مواد خشک غلطوندم وتوی روغن سرخ کردم
واسه ته دیگ هم یکی دوق روغن ریختم ته قابلمه وبرنج آبکش رو یه قسمتش رو با زعفران آب شده، یه قسمتشو رو با آب لبو، یه قسمتشو سفید، وبقیه ش رو با شوید سبز کردم. و چیدم کف قابلمه وروش هم کامل با شوید پلو پرکردم