eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: ▪️آرد 2 پ ▪️شکر 1 پ ▪️شیر نصف پ ▪️تخم مرغ 3 عدد ▪️روغن مایع نصف پ ▪️پسته خلال شده 1 پ سرخالی ▪️ب پ 1 ق غ سرخالی ▪️وانیل 1/4ق چ ▪️اسانس دلخواهی طرز تهیه: تخم مرغ+شکر+وانیل+اسانس را با همزن انقدر میزنیم تا شکر حل شود و کشدار و خامه ای بشه روغن و بعد شیر رو اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم.خلال پسته رو از جای معتبر بخرید که بجای خلال پسته ، خلال باقلا بهتون نفروشن. یا پسته بخرین و خلال کنید .سپس پسته را می افزاییم و مخلوط میکنیم.ارد+بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.مواد را در قالب دلخواه ریخته، در فر با درجه 180 بمدت 50 دقیقه الی 1ساعت قرار دهید. با خلال چک کنید
مواد لازم : 🍯روغن مایع 2 قاشق چایخوری 🍯دارچین 1 قاشق چایخوری 🍯نخود (پخته(در صورت تمایل پوست آنها را بگیرید)) 400 گرم 🍯شکر 1 قاشق غذاخوری 🍯عسل 1 قاشق غذاخوری 🍯نخود با روکش عسل دارچینی طرز تهیه: 🥢برای درست کردن تست نخود ابتدا فر را در دمای 375 فارنهایت گرم می کنیم.نخودها را روی دستمال خوب خشک می کنیم. روغن را با شکر و دارچین در ظرفی قاطی می کنیم. نخودها را داخل این مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم .نخودها را در سینی فر می چینیم 35 تا 40 دقیقه در فر قرار میدهیم تا کاملا ترد شود. 🥢نخودهای برشته را درحالی که هنوز داغ است در کاسه ای ریخته و عسل را روی نخودها می ریزیم و هم میزنیم و دوباره در سینی قرار می دهیم و میگذاریم خشک شود.در ظرف دربسته در دمای اتاق نگه می داریم.
مواد لازم: 🍒کره ۵۰ گرم 🍒مربای آلبالو ۴ قاشق مربا خوری 🍒کنجد ۱ قاشق مربا خوری 🍒گردو (خرد شده) ۴ عدد 🍒نان تست ۸ عدد 🍒پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم طرز تهیه: 🥪ابتدا روی دو طرف نان‌ها كره مالیده، مربای آلبالو را روی آن پخش می‌كنیم. 🥪كنجد و گردوها را هم روی مربا پاشیده پنیر میزنیم و نان تست دوم را روی آن گذاشته و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار می‌دهیم پس از آماده شدن ساندویچ‌ها را با چاقوی تیز برش داده و سرو می‌كنیم.
سینه ی مرغ به همراه اسفناج :🥬 🍳این غذا یکی از بهترین غذاها برای کاهش وزن است .این غذا نیاز به مقداری فیله مرغ، 1 فنجان برگ اسفناج، 1 پیاز خرد شده، 1 فنجان پنیر فتا، 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون، مقداری فلفل و نمک دارد. فیله ها را برای باز شدن با گشوت کوب بکوبید. پیاز را در روغن زیتون سرخ کرده و اسفناج ، پنیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .مواد را روی فیله ها ریخته و یفله را بپیچید و توسط یک خلال دندان آن را محکم کنید. فیله های پر شده را روی حرارت ملایم تا ده دقیقه بپزید و در این مدت آن را بچرخانید تا همه قسمت های مرغ پخته شود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 کشک بادمجون ✌🏻 پیاز: ۳ عدد سیر: ۵-۶ حبه پیاز و سیر رو مثل من سرخ کنید بادمجون: یک کیلو (به سیخ بکشید و اون رو روی گریل یا توی فر کباب کنید اگه فر و گریل ندارید سرخ کنید) بادمجون هارو ساطوری کنید و به همراه زردچوبه فلفل سیاه و گردو (اگه دوست داشتید یکم نعنا خشک) به پیاز اضافه کنید، ۵-۶ قاشق کشک رو اضافه کنید، یکم آب بزنید تا یکدست بشه و ۱۰ دقیقه حرارت بدید. اگه نیاز داشت نمک بزنید چون که کشک به اندازه کافی نمک داره
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: نخود: ۳۵۰ گرم سیب زمینی: ۲ عدد متوسط پیاز: ۲ عدد متوسط گوجه: ۲ عدد متوسط پوره سیر: ۱ ق غ نمک،زردچوبه،پودر فلفل سیاه،پودر کاری،پودر تخم گشنیز
👩ساندویچ وافل 🔸مواد لازم ▫️وافل 1 عدد ▫️کره بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری ▫️مارمالاد یا مربای توت فرنگی 1 قاشق غذاخوری 🧇دستور تهیه:وافل را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.کره بادام زمینی را روی نیمی از وافل بمالید و کمی مربا یا مارمالاد توت فرنگی روی آن قرار دهید.نیم دیگر وافل را روی آن بگذارید و به عنوان یک صبحانه سالم و مقوی سرو کنید.
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥞🎃 1/5 پیمانه شیر 1 پیمانه پوره کدوحلوایی 3 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 2 پیمانه آردگندم 2 قاشق چایی خوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایی خوری دارچین 1 قاشق چایی خوری زعفران دم کرده 1 عدد تخم مرغ یک پنس نمک
🍊مواد کیک آرد 2 و 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری اسانس پرتقال 1/2 قاشق چایخوری ◀به جای اسانس میتونید از 2 قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال استفاده کنید ◀دقت کنید فقط قسمت نارنجی پوست رو ریز رنده کنید اگر قسمت سفید رنده بشه کیک تلخ میشه شکر 1 پیمانه روغن 1/2 پیمانه آب پرتقال 1 پیمانه ◀من هیچ وقت از آب پرتقال طبیعی استفاده نمیکنم...از آب پرتقال پاکتی یا شربت پرتقال مثل شربت سن ایچ استفاده میکنم ◀اگه خواستید آب پرتقال طبیعی مصرف کنید حتما پرتقال رو صاف کنید تا آب پرتقال کاملا زلال و بدون پالپ بشه . ◀همه مواد به دمای محیط رسیده باشند ◀دمای 180 درحه به مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا وقتی خلال دندان تمیز خارج شود ◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر ◀قالب 35×25 سانت یا گرد 25 تا 30 سانت ◀پف کیک خیییلی زیاده از قالب 30×20 نمیتونید استفاده کنید مگر اینکه قالبتون ارتفاع 10 سانت داشته باشه . 🍊مواد کرم پرتقالی آب پرتقال 3 پیمانه ◀من از شربت پرتقال استفاده کردم مقداری شربت پرتقال رو با آب رقیق و استفاده کنید ◀اگه آب پرتقال طبیعی استفاده کردید حتما باید خوب صاف کنید تا کاملا زلال و بدون پالپ بشه ولی ریسک داره ممکنه کرم تلخ بشه نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری ◀مقدار شکر به سلیقه خودتون بستگی داره میتونید کم و زیاد کنید پودر ژله پرتقال 1 بسته پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری استاندارد آب 1/4 پیمانه . ◀غلظت سس پرتقال مثل فرنی رقیق هست توی فیلم نشون دادم ◀من فقط کف قالبمو با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردم...دیواره نیازی به چرب شدن نداره اگه کاغذ انداختید بعد از اینکه کیک خنک شد روی یه سینی برگردونید کاعذ رو از پشتش جدا کنید و دوباره توی قالب برگردونید ولی باید دقت کنید کیک نشکنه ◀اکه صفحه مشبک در دسترس دارید بهتره وقتی کیک پخت قالب رو روی پنجره مشبک بذارید تا خنک بشه اینجوری وقتی کیک داخل قالب داره خنک میشه امکان نداره عرق کنه ❌❌❌خامه قنادی رو حذف نکنید...هم مانع خمیر شدن کیک به خاطر سس پرتقالی میشه و هم اینکه فاصله بین کیک و قالب رو پر میکنه و اینجوری سس زیر کیک نمیره . 🍊🍊🍊مراحلو کامل توضیح دادم 🍊🍊🍊لطفا به دلخواه چیزی رو حذف یا جایگزین نکنید 🌟