eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
نان باگت رو از طول برش زدم. نان رو کامل باز کردم، به کمک وردنه اون رو صاف و یکدست کردم. یک لایه نازک سس مایونز روی نان زدم. یک ردیف پنیر ورقه ای چیدم بعد هم یک ردیف کالباس گوشت. نان رو، رول کردم و توی کیسه فریزر گذاشتم و حدود یک ساعت گذاشتم توی یخچال. بعد برش زدم و کف و دیواره های ظرف رو از این رول ها چیدم. خیلی کم سس مایونز بهشون زدم و با سالاد الویه داخل ظرف رو پر کردم. روی ظرف رو سلفون کشیدم و دوباره گذاشتم توی یخچال. بعد هم توی ظرف مناسب برگردوندم و تزیین کردم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
. . بنابه درخواست شما دوستهاى گلم كه طرز تهيه اين سيب زمينى هاى خوش برو رو رو خواسته بوديد. طرز تهيه:👇🏻 دو تا سه عدد سيب زمينى درشت رو بابرس پوستشو بشوييد بعد برشهاى خلالى تپل و درشت بزنيد البته با پوست بعد داخل قابلمه آب در حال جوشيدن بريزيد و مرتب چك كنيد تا زمانيكه سيب زمينى ها نيم پز بشن بعد سريع به روش بلانچ داخل ظرف گود پراز آب و يخ ريخته و آبكش كنيد داخل فريزر گذاشته وقتى كه يخ زدند داخل روغن داغ سرخ كنيد به همين راحتى ،اين سيب زمينى ها لايه بيرونى شون برشته و كرانچى با مغزى نرم هستند ، ميتونيد براى چند وعده داخل فريزر قراردهيد و موقع سرخكردن فقط از فريزر به تابه انتقال بديد. داخل سس كچاب يه فلفل تند خشك شده خونگى پودر كنيد و يه سير له كنيد و مخلوط کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
3.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌 فقط یک نکته اضافه کنم و اون اینکه برای قسمت سفید رنگ در کلیپ از شیر غلیظ شده استفاده شده ، شما می تونید به جاش از بستنی وانیلی استفاده کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
😍😍 دو بسته بیسکویت ساقه طلایی رو با۱۰۰گرم کره اب شده و نصف لیوان شیر گرم میکس کردم ودر قالب کمربندی ریخته و صاف کردم و در یخچال گذاشتم.برای لایه بعدی یک بسته پنیر خامه ای ماسکار پونه،نصف بسته خامه قنادی مارک بن سا رو با همزن خوب مخلوط کردم و موادمو به دو قسمت تقسیم کردم .به یک قسمت مواد پنیری و خامه نصف ژله توت فرنگی بن ماری شده و سه عدد توت فرنگی ریز شده اضافه کردم و روی لایه بیسکویت ریختم بعد از بسته شدن نصف ژله توت فرنگی بن ماری شده رو ریختم شد لایه قرمز رنگ بعد از اون بقیه مواد خامه و پنیرو با دوق غ پودر ژلاتین بن ماری شده مخلوط کردم و روی لایه ژله ریختم.در انتها روی چیز کیکو با توت فرنگی تزیین کردم و روی توتها ژلاتین بن ماری شده ریختم برای شفاف شدن و چسبندگی توتها.. @ashpazy_irani
1.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا سه بسته ژله با رنگهای مختلف رو با یک لیوان آب جوش حل کنید، من از طعم های توت فرنگی، آناناس و لیمو استفاده کردم، سپس‌ به هر کدام یک قاشق غذاخوری بستنی وانیلی اضافه کردم و در یخچال قرار دادم تا حسابی سفت شن. بعد هرکدوم رو با رنده ی درشت رنده کنید و هر سه ژله رو با هم مخلوط کنید. یک بسته ژله کولا رو با دو لیوان آب جوش حل کنید و صبر کنید تا سرد سرد بشه ، ژله ها رو در قالب چرب شده بریزین و ژله کولا رو بهش اضافه کنید. دوباره کمی ژله ها رو در قالب با هم مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید تا ببندد، همه چیز در کليپ مشخصه. این ژله خیلی راحت از قالب جدا میشه نیاز به حرارت دادن یا آب گرم برای در اومدن نداره من برای این قالب از نصف سه بسته ژله و یک بسته کامل ژله کولا استفاده کردم. امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه. @ashpazy_irani
پلو مرغ اسفناج سینه مرغ یک عدد زرشک نصف پیمانه اسفناج خرد شده نیم کیلو جعفری خرد شده یک پ پیاز دو عدد برنج ۴پ کره ، زعفران ، نمک، ادویه به مقدار لازم ابتدا پیاز ها رو خرد میکنیم وتفت میدیم تا طلایی بشه بعد سینه مرغ رو خرد میکنیم وبا زعفران در پیاز طلایی شده تفت میدیم نمک وفلفل هم اضافه میکنیم ودر ظرف رو میزاریم تا چند دقیقه با دم پخته بشه اسفناج وجعفری خردشده رو درکمی روغن تفت میدیم بعد برنج رو ابکشی میکنیم وکف قابله سیب زمینی میزاریم واز مواد لابه لای برنج میریزیم زرشک رو با کمی کره وشکر ی کوچولو تفت میدیم و بعد از دم کشیدن برنج روی ان میریزیم. نکته :موقع سرخ کردن اسفناج و مرغ روغن کمتری بریزید تا پلو زیاد چرب نشه.نوش جان @ashpazy_irani
🌱 سبزه عید نخود با خاک ژله ای نخودو ۲۴ ساعت خیس کنید خاک ژله ای رو توی آب بندازید تا پف کنه نخودهارو تو آبکش بریزید روش یک دستمال مرطوب بزارید تا جوانه بزنه ۳روز زمان میبره تا جوانه بزنه طی این مدت دستمال باید همیشه مرطوب باشه وقتی جوانه زد نخود رو روی خاک ژله ای بریزید روش نایلون بکشید تا سبز بشه باید نایلون روش باشه 🍀 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 گوجه فرنگی نان همبرگری : 2 عدد سس مایونز بدون چربی : 2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ورقه شده : 3 عدد برگ ریحان تازه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم پنیر موزارلا : نصف فنجان طرز تهیه اسنک تخم مرغ طرز تهیه اسنک گوجه فرنگی سس مایونز بدون چربی را روی سطح نان کاملا پخش کنید. گوجه های ورقه شده را روی سس بچینید. برگ های ریحان را خرد و روی گوجه ها پخش کنید. نمک و فلفل را روی گوجه و ریحان های خرد شده بریزید. پنیر موزارلا رنده شده را روی گوجه ها پخش کنید. این نان ها را درون فر قرار دهید تا زمانی که پنیر کاملا آب شود. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani