13.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت
#سکنجبین
شکر یک پیمانه، اب یک پیمانه، سرکه نصف فنجان، نعنا یک بسته ۱۰۰ گرمی
🔴شکر واب داخل قابلمه ریخته روی حرارت ملایم میذاریم تا زمانی که شکر باز نشده هم نزنید وقتی شکر باز شد یک هم بزنید ودسته نعنا داخلش بذارید وبگذارید به غلظت برسه وقتی به غلظت رسید سرکه رو تو دومین مرحله اضافه وده دقیقه زمان بدید بعداز ده دقیقه سکنجبین صاف کنید نوش جانتون.
51.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لبنیات_خانگی
آموزش ۲ مدل #پنیر_ورقه ای
به نسبت پنیرهای بیرون هم خیلی به صرفه تره
✔پنیر ورقهای
✔شیر پرچرب ۲و نیم لیوان و یک لیوان
✔سرکه ۳ ق غ
✔نمک نصف ق چ
✔پودر آگاگار یک ق غ
✔رنگ خوراکی
بجای پودر آگاگار میشه از پودر ژلاتین استفاده کرد
خیلی ساده میتونید برای فینگرفودهاتون پنیرهای رنگی درست کنید و لذت ببرید
پودر پنیر طعمش رو تغییر میده و خیلی شبیه بیرونیا میشه
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ
#خورشت_قارچ_و_مرغ 4 نفر
بی شک یکی از خوشمزه ترین خورشت هاست که خیلی سریع هم جا میافته و آماده میشه 🤌عطر و طعمش عالیه مطمئنم یه بار درستش کنی عاشقش میشی😋
1 کیلو سبزی نعنا و جعفری، نصف سینه یه مرغ، 2عدد پیاز نگینی خرد شده، 2حبه سیر رنده شده، ۲۰۰ گرم قارچ، ۳ لیوان آب جوش، نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، ۳ ق آبغوره یا آب نارنج، زعفران دم کرده
🔺جعفری دو برابر نعنا باشه
🔺قارچ اگه درشت بود میتونین دو یا سه تیکه کنین ولی یک اندازه و متوسط باشه خورشت شکیل تره
🔺میتونین بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی که تفتش دادین یا از گوشت گوسفندی استفاده کنین
🔺می تونین فقط با قارچ درست کنین
🔺 بجای آبغوره و آب نارنج از آلو بخارا میشه استفاده کرد.
37.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کدوحلوایی🥭
پوست گرفتن و فرآوری کدو حلوایی
برای انتخاب کدوهای گردن دراز رو بردارید. این طوری بافت ببشتری برای مصرف داره. بنا به مصارف و کاربردتون از چهار روش میتونید کدو رو پوست بگیرید. آخرین و راحت ترینشه خصوصا اگر میخواهید پوره و پتاژ و سوپ درست کنید. دومین و سومین هم برای دسر کدوحوایی و نیز اولین برای خورش و قطعات کوچک مناسبه.
کدوحلوایی رو نمیشه عین خیار و سیب تو دست پوست گرفت.
تخمه های کدو و خربزه و طالبی رو نمک می پاشند و تو کیسه دربسته میذارند بعد از دو سه روش میپوسه و میشورند و تمیز میشه. بعدا خشک میکنند و بو میدن.
19.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۵ مدل #کاپ_کیک
با یک مواد چند طعم متفاوت درست کن و کلی تو وقتت صرفه جویی کن٫ حتما کشمش و گردو و نسکافه ایش رو امتحان کن ، عالیه👇
.
مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک و نیم پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
آرد 2 و نیم پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
فر گازی 175 درجه ، به مدت حدودی 35 دقیقه
فر برقی 160 درجه
موقع اضافه کردن آرد ، آروم هم بزنید پف مواد نخوابه
16.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_کوفته_با_بادمجان
مواد لازم :گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ،پیاز متوسط یک عدد ،آرد نخودچی ۲ق غ (دلبخواه)نمک و فلفل و پودر سیر ، بادمجان متوسط یک عدد ، سیب زمینی متوسط دو عدد رب دو ق غ ،
طرز تهیه : سیب زمینی را درشت خرد می کنیم و دو طرفش را نیمه سرخ می کنیم لازم نیست کامل سرخ شوند بادمجان ها رو درشت خرد کرده و سرخ می کنیم (دوست داشتید می تونید پوستش را بگیرید اینطوری تو غذا خوشگل تر هست )گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پودر سیر و آرد نخودچی خوب ورز می دهیم و بصورت کوفته های تخت در می آوریم و در همان تابه که سیب زمینی و بادمجان را سرخ کردیم دو طرفش را سرخ می کنیم سیب زمینی و بادمجان و گوجه و رب و چاشنی در صورت دلخواه و نمک و فلفل را بهش اضافه کرده و اجازه می دهیم بمدت یک ساعت بپزد و جا بیفتد.
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#كيك_مرغ
سينه مرغ يك عدد كامل
پيازچه خردشده ٦عدد
جعفري خردشده ٢٠٠گرم
گردو خردشده ٢٠٠گرم
نان تست يك بسته
خيارشور خردشده ١٥٠گرم
سس مايونز نصف پيمانه
ماست خامه اي(من نداشتم)يك پيمانه
نمك،فلفل،آبليمو به ميزان لازم
یکعدد کنسرو هویج و نخود و ذرت (اختیاری و قابل حذف)
مرغ را با پياز و برگ بو و سير و فلفل دلمه بذاريد بپزه،بعد ريز خردش كنيد،پيازچه و جعفري خردشده و گردو و خيارشور و اضافه كنيد
سس مايونز و ماست و نمك و فلفل و آبليمو و مخلوط كنيد.به موادتون اصافه و يكساعت زمان بديد تا مزه ها تركيب بشه.
چهارتا نون تست و به شكل مربع بچينيد با رينگ برشش بزنيد و به اندازه سه لايه آماده ش كنيد.
بعد نون رو بچينيد كف رينگ،روش مواد و بزنيدو بعد نون و و بعد مواد تا انتها.
بعد با دست يه فشار بديد تا لايه ها بچسبه.بعد دور كيك و با سس پوشش بديد و تزيين كنيد.
🥘خوراک کدو سبز با پنیر پیتزا
🔸مواد لازم
* پیاز / ۱ عدد (خرد شده )
* روغن زیتون / ۱ قاشق غذاخوری
* کدو / ۴ عدد بزرگ ( حلقه شده )
* آب / ۲ قاشق غذاخوری
* پودر زیره سبز / ۲/۱ قاشق مرباخوری
* فلفل قرمز / ۲/۱ پیمانه ( ریز شده و سرخ شده )
* نمک و فلفل / مقداری
* پنیر فتا / ۲ قاشق غذاخوری
🥘طرز تهیه :
پیاز خرد شده را برا حرارت متوسط ۵ دقیقه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. کدو، آب و زیر را اضافه کنید، شعله را کم کنید و درب ظرف را ببندید تا مخلوط ۳ تا ۵ دقیقه ریز جوش بزند و کدوها نرم شوند. فلفل قرمز خرد شده و سرخ شده را اضافه کنید. پنیر رنده شده را روی کدوها بپاشید و سرو کنید.
نکته: فلفل قرمزها را میتوانید به جای سرخ کردن کبابی کرده و پوست بگیرید.
🍢فینگر فود الویه
🔶مواد لازم
▫️نان تست به مقدار لازم
▫️الویه به مقدار لازم
▫️گوجه گیلاسیبه مقدار لازم
▫️خیاربه مقدار لازم
▫️قالبهای کوچک به شکلهای مختلف
🥠دستور تهیه
الویه را تهیه کنید و آن را کنار بگذارید.نانهای تست را قالب بزنید و از هر قالب دو تکه نان برای هر عدد فینگر فود تهیه کنید.کمی از الویه روی نان قالب زده شده بریزید و لایهی دوم نان را روی آن قرار دهید.در پایان یک عدد گوجه گیلاسی یا یک تکه خیار روی نان بگذارید و یک خلال دندان روی آن فرو کنید تا گوجه و نانها در همدیگر فیکس شوند.فینگرفود الویه برای سینی مزه آماده شده است.
🥩استیک مرغ زعفرانی
🍗مواد لازم:
🔸سینه مرغ : ۲ عدد
🔸پیاز متوسط : یک عدد، رنده شده
🔸 زعفران دمکرده :۶ قاشق غذاخوری
🔸روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
🔸 آبلیمو : ۴قاشق غذاخوری
🔸 نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
🥩روش تهیه:
۱٫ هر نصف سینه مرغ را کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود.
۲٫ آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید.
۳٫ سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ کرده و حداقل ۲ ساعت در مایه زعفران بخوابانید.
۴٫ روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و سینههای مرغ را ۱۵ دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.
۵٫ مرغ را از تابه درآورده و کنار بگذارید.
۶٫ تکههای نان را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید.
۷٫ مرغ و تکههای نان را در ظرف کشیده و سس را روی آن داده و سرو کنید.
4.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کمپوت_نخود_فرنگی
طرزتهيه
نخودها پاك كردم شستم وداخل قابلمه ريختم اب بهش اضافه كردم تا جاي كه روي نخودها اب بگير حداقل نيم ساعت بايد روي گاز باشه وبپزه سپس نمك وچهارقاشق سركه اضافه كردم سركه حالت نگهدارنده داره بعدكه نخودفرنگي ها پخته شدهمه داخل شيشه ريختم باهمون اب سپس درش خوب سفت كردم كه داخل هوانره سپس قابلمه اي روداخلش اب كردم شيشه ها سرتع گذاشتم تا ابش بجوش بياد به مدت ده الي بيست دقيقه اين كار باعث ميشه درب شيشه پلمپ بشه سپس شيشه ها كه سرد شدن از قابلمه اوردم بيرون وداخل كابينت نگهداري ميكنم ،همين ديگه تمام شد