eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
162.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🔹️سس پِستو: 🔸 ریحان تازه (۱۵۰ گرم) 🔸 مغز گردو (دو عدد کامل) 🔸 سیر (۴ حبه ریز) 🔸 نمک و فلفل (هر کدام نصف قاشق چای‌خوری) 🔸 پنیر پارمزان (دو قاشق غذاخوری) 🔸 روغن زیتون (یک سوم لیوان) 🔸 آب لیموی تازه (به مقدار دلخواه) . ⭐موارد استفاده: پاستای پستو، روی نیمرو یا املت، داخل سوپ، روی پیتزا، روی مرغ سوخاری یا گریل، داخل انواع ساندویچ، روی نان تست بهمراه پنیر برای صبحانه، همراه با استیک گوشت، روی سبزیجات بخارپز. . 🔹️سس تارتار: 🔸 سس مایونز (۴ قاشق غذاخوری پر) 🔸 جعفری خورد شده (یک قاشق پُر) 🔸 خیارشور خردشده (یک مشت) 🔸 آب لیموی تازه (یک قاشق) 🔸 فلفل‌سیاه (نصف قاشق چای‌خوری) 🔸 پیاز (یک عدد ریز) . ⭐موارد استفاده: میگو پفکی، جوجه چینی، فیش اند چیپس، انواع غذاهای دریایی، ناگت، سالاد. . 🔹️دیپِ گودا یا چِدار: 🔸 کره (۲۰ گرم) 🔸 آرد (نصف قاشق) 🔸 شیر سرد (نصف لیوان) 🔸 نمک و فلفل (نصف
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰‍ آموزش کیک شکلات خوشمزه و مقوی با کره بادام زمینی 👧با پخت این کیک نرم و فوق العاده میتونید کودکان فراری از صبحانه رو جذب کنید😋👌 ✅مواد لازم موز رسیده ( ۲ عدد) شکر ( ۱ فنجان) کره اب شده ( ۱/٢ فنجان) عصاره وانیل( ۱ ق چ) ارد ( ۳/۴ فنجان) نمک ( ۱/٨ ق چ) پودر کاکائو (۱/۴ فنجان) کره بادام زمینی ( ۱/٢ فنجان) ✅طرز تهیه 🔸ابتدا موز ها رو توی ظرف تون له کنید. 🔸به موزهای له شده شکر و کره اب شده (۱ ق غ)از کره رو نگه دارید و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. 🔸حالا بهش ارد، نمک و پودر کاکائو(۱ ق غ) پودر کاکائو رو هم نگه دارید، رو هم اضافه کنید و هم بزنید. 🔸با بقیه کره اب شده تون کف قالب رو چرب کنید و روش بقیه پودر کاکائو رو بریزید. 🔸مواد کیک رو هم توی قالب بریزید و روش کره بادام زمینی بریزید 🔸حالا قالب رو توی فر گذاشته و به مدت بیست و پنج تا سی دقیقه در دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد (سیصد و پنجاه درجه فارنهایت) توی فر بپزید. 🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❄️صبح است بیا کینه بشوییم از دل 🌹نیکو شود ار قصه بگوییم از دل ❄️باز آ که دوباره دل بهم بسپاریم 🌹بنشین که مراد هم بجوییم از دل ❄️الهی دراین روز و همه روز 🌹یه دل خوش، یه لب خندون ❄️یه دنیا آرزوی خوب 🌹براتون رقم بخوره و ثبت بشه ❄️🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 جو ۱ کیلو پیاز ۵ عدد هویج ۱ کیلو قارچ ۱ کیلو سبزی سوپ ۷۰۰ گرم رب ۷۰۰ گرم زرشک ۱ لیوان مرغ ۱ عدد کامل نمک ۲ ق غ فلفل سیاه و قرمز ۱ ق غ دارچین ۱ ق چ فلفل دلمه ۱ عدد اب به مقدار لازم
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 یک لیوان شیر یک و نیم لیوان آرد یک چهارم لیوان روغن دو سوم لیوان شکر یک ق م بیکینگ پودر یک ق غ پودر کاکائو یک ق چ وانیل یک ق غ سرکه ( به هیچ وجه روی مزه ی کیک تاثیر نداره) سه عدد موز یک ق غ شکر یک ق غ کره
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی گوجه😍😋 تا حالا با آب گوجه فرنگی ترشی درست کردی؟ گل کلم ، هویج ،گوجه، فلفل تند، سیر، کرفس، سرکه ، نمک گوجه :شش کیلو گل کلم :دو تا سه عدد متوسط هویج:یک کیلو کرفس:یک بوته نمک:به میزان لازم سرکه :دو لیوان فلفل تند و سیر :هرکدام دویست گرم گوجه ها را بشور ،چهار قاچ کن و داخل یک مخلوط کن یا غذا ساز بریز تا پوره بشه ،سرکه و نمک رو بهش اضافه کن و داخل یک قابلمه روی حرارت بزار وقتی که جوش اومد چند دقیقه زمان بده تا چند قل بزنه،بعد بزار کنار تا کامل سرد بشه. . سبزیجاتی که داریم رو خرد کن و بعد از شستن و خشک کردن به پوره گوجه جوشیده و سرد شده اضافه کن و در آخر تو شیشه بریز،درشیشه رو ببند و تو یخچال بزار. . . ✔️میزان سرکه و نمک به ذائقه شما بستگی داره و قابل تغییره ✔️بهتره تو ظرف شیشه ای این ترشی نگهداری بشه و حتما داخل یخچال باشه. ✔️این ترشی به روش های مختلفی درست میشه
24.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ✅خوشمزه ترین و آسانترین خورشت واسه شام وناهار همینه🤌😍 🌀مواد لازم: 📌سینه مرغ:۱عدد 📌پیاز:۱عدد درشت 📌آلو:۱پیمانه 📌رب گوجه:۱/۵ق غ 📌ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،دارچین):به میزان لازم 📌زعفران دم کرده:۳ق غ 📌زرشک :نصف پیمانه ✅نکات طلایی: ✅پیاز حتما ریز خرد بشه که لعاب بده به خورشتتون. ✅آلویی که استفاده میکنید اگر دیر پزه همون اول بریزین واگر زود پزه بیست دقیقه اخر بریزین. ✅زرشک را با کره و شکر تفت دهید و ۵دقیقه اخر اضافه کنید زرشک زیاد نباید بمونه داخل خورشت چون سریع سیاه میشه و شکل خوبی به خورشتتون نمیده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا میتبال با سس انار . .حدود سیصد گرم گوشت چرخکرده _ یه دونه پیاز متوسط رنده شده و اب گرفته _ نمک و فلفل و زردچوبه و سماق _ ارد سوخاری دو ق سوپخوری _ گردو در صورت تمایل دو ق غذاخوری _ رب انار یک ق غذاخوری سرپر ( البته میتونی بیشتر بریزین بستگی به غلظت و ترشی رب انار داره باید بچشید 😋) _دونه انار حدود سه چهارم لیوان . . ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده که آبش رو گرفتیم و نمک و فلفل و سماق و ارد سوخاری خوب ورز میدیم . باید خیلی خوب ورز بدین که وا نره. بعد یه ربع داخل یخچال گذاشتم . و قلقلی های کوچیک درست کردم . توی تابه کمی روغن میریزیم و قلقلی ها رو تفت میدیم . بعد قلقلی رو از توی تابه دربیارین و رب انار و دونه انار و اگر دوس داشتین گردو خرد شده یا آسیاب شده هم میتونید بریزین . یه تفت کوچیک که دادین دو تا لیوان اب بهش اصافه کنید یه قل که زد گوشت قلقلی ها رو بهشون اضافه کنید و با حرارت کم اجازه بدین تا بپزه و غلیظ بشه . بچشید در انتها اگر شیرین دوس داشتین کمی شکر بریزین
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتخاب اسم این غذا با شما🍆😍😋 🍆چیزایی که لازم داریم ۲ تا بادمجون ۱ دونه تخم مرغ ۱ ق.چ پودر سیر نمک و‌ فلفل سیاه ۲ ق.غ شیر نصف پیمونه ارد گندم ۱ پیمونه ارد پانکو پوره ۳ تا گوجه پنیر موتزارلا رنده شده(پنیر پیتزا)