#کیک_موزی_شکلاتی 🍰 😋
▫️تخم مرغ 2عدد
▫️شکر قهوه ای 90گرم
▫️روغن مایع 70گرم
▫️پودر کاکائو 2ق غ
▫️آرد قنادی 130گرم
▫️موز 2عدد متوسط
▫️بکینگ پودر یک ق غ
▫️وانیل نوک ق چ
▫️جوش شیرین نصف ق چ
🔸موزها را با چنگال له کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.مواد خشک را الک کنید و به مواد اضافه کنید و سی ثانیه با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.قالب را چرب کرده و مایه ی کیک را داخل قالب بریزید و روی آن شکلات چیپسی بریزید.داخل فر که از قبل با حرارت 170درجه گرم شده به مدت 40 دقیقه بپزید
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی😋😋😋😋
گوشت چرخكرده نمك فلفل پياز جعفري
بعد سرخ شدن گوجه
و اضافه كردن سيب زميني سرخ كرده😍😍
.
#سالاد_کلم 🥗 😋
🔸ترکیب کلم سفید خورد شده + ژامبون خورد شده + ذرت بخارپز + هویج رنده شده ( درشت رنده بشه ) + انار دون شده ؛ همه با هم مخلوط میشه و در آخر چند قاشق سس فرانسوی اضافه میکنیم و هم میزنیم و میزاریم یکی دو ساعت تو یخچال بمونه و مزه دار بشه
حتما امتحان کنید فوق العادست
.
.
.
#کیک_اسفنجی🎂🎂
مواد اولیه
تخم مرغ 6 عدد
شکر 185 گرم
آب 50 الی 70 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
آرد 200 گرم
دستور تهیه
سفیده و زرده را جدا میکنیم.با همزن برقی ابتدا سفیده را با دور تند خوب میزنیم تا پف کند و حجم بگیرد .بلافاصله به طور یکنواخت شکر را اضافه میکنیم و بعد از آن با دور متوسط همزن زرده ها را دانه دانه و کم کم اضافه می نمائیم(فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم)
کاسه میکسر را جدا کرده.در ادامه،ابتدا آب و وانیل را اضافه کرده و با لیسک به هم میزنیم و بعد آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک میکنیم و به مخلوط آماده شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
فرمول آماده شده را داخل قالب 22 سانتی ریخته و با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 25 الی 30 دقیقه میپزیم
از رنگین جون
.
.
.
#کیک_صبحانه_تابه_ای 🍰 😋
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم)
▫️ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم)
▫️آرد 8 ق غ
▫️روغن مایع 3 ق غ
▫️بکینگ پودر 1 ق چ
▫️وانیل مقداری
🔸ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کرد
4.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞😍😍
آموزش #کتلت_مرغ 🍘 😋
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کاپ کیک نوتلا 🍓
#گیف_آموزش_کاپ_کیک_نوتلا😍😋
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #پاستا_پستو 🍝 😋👆