6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پخت_شیرینی_خمیری
🍥با استفاده از خمیر هزار لایه و خامه و میوه میتوانید شیرینی های خوشمزه درست کنید
🔸نکات آشپزی
ترفند خوشمزهتر شدن #قیمه 👇
لیمو عمانیها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورشت اضافه کنید، زود انداختن آنها باعث تلخی خورشت و دیر انداختن آنها باعث میشود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.
#خانه_داری
#نکات_آشپزی
🔸اگر عجله دارید و می خواهید برنجتان زودتر دم بکشد هنگام دم گذاشتن سوراخ هایی با دسته کفگیر در میان توده برنج ایجاده کنید.
🔸 این سوراخ ها باعث می شود بخار از کف قابلمه به راحتی به سطح آمده و برنج زودتر دم بکشد.
#مافین_کشمش_و_گردو
آرد ۱۳۰ گرم
۲ عدد تخم مرغ
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۹۰ گرم
وانیل۱/۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
نمک نوک ق چ
۷۵ گرم گردو خردشده
۷۵ گرم کشمش
۱ تا ۲ ق غ دارچین (اختیاری)
کره رو با شکر همزده تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید همزده بعد آرد و بیکینگ پودر ونمک و دارچین رو الک کرده و اضافه کنید به مواد در آخر کشمش و گردو را داخل یه کم آرد بغلتونید و به مواد اضافه کنید داخل قالب مافین کپسول انداخته و از مواد داخل قالب پر کنید و در فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید.
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود انگشتی آوردم براتون 😋
حقیقتا این سیب زمینی ِ خوشمزه کنار سس تند معرکه ست 🤌🏻🫠
چی احتیاج داریم؛
سیب زمینی آبپز ۴ عدد
ژامبون ( گوشت یا مرغ فرقی نمیکنه )
۷۰ گرم
جعفری خرد شده ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ادویه (نمک و فلفل سیاه)
نشاسته ذرت ۲ ق غ
توضیحات رو کامل داخل ویدیو گفتم
12.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_گل_کلم
یدونه پیاز نگینی رو توی ۱ ق غ خ روغن تفت میدیم، پیازا مقداری که سبک و شیشه ای شد بهش فلفل سیاه، زردچوبه پاپریکا و ۱ عدد چوب دارچین اضافه میکنیم و یه مقداری تفت که خورد بهش ۲ ق غ خ رب گوجه (میدونید که من همیشه از ترکیب رب گوجه و رب فلفل استفاده میکنم هم خوش طعم تر میکنه هم خوشرنگتر) و به اندازه ۲ مشت پر نعنا، شوید و جعفری تازه خورد شده به موادمون اضافه کرده و تفت میدیم سپس ۴۰۰ گرم گوشت خورشتی اضافه کرده و در حد سرخ شدن تفت میدیم در آخر بهش ۴لیوان آب جوش اضافه کرده و میذاریم به مدت تقریبا ۱/۵ الی ۲ ساعت به خوبی تا زمانی که گوشتها پخت بپزه که بعد از پخت گوشتا بهش به میزان کافی نمک اضافه میکنیم.
حالا تو یه تابه مقداری گل کلم رو برش زده و توی ۱ ق غ خ روغن تفت میدیم تا زمانی که گل کلما کبابی شد. حالا به خورشتمون ۱/۲ پیمانه غوره و گل کلمهای سرخ شده رو اضافه در آخر هم زعفران دم شده اضافه و میذاریم ۲۰ دقیقه خوب بپزه تا خورشت کاملا جا بیفته و به روغن بیفته. میتونین برای روی این خورشت از سیبزمینی سرخ کرده و یا بادمجون سرخ کرده هم استفاده کنین