#کتلت_مرغ
سینه مرغ 1 عددسیب زمینی متوسط 3 عدد تخم مرغ 2 عددپیاز متوسط 2 عدد زعفران سائیده 1/2 قاشق چایخوری پودر سوخاری 1 فنجان زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک 1عدد پیاز را خرد کنید و در قابلمه ای بریزید. سینه مرغ را درون قابلمه قرار دهید و با یک لیوان آب، کمی نمک و نصف زعفران حل شده در آب جوش آن را روی حرارت ملایم بپزید تا آب آن کشیده شودسیب زمینی ها را در یک قابلمه دیگر آبپز کنید و وقتی پخت، آنها را گرم گرم رنده کنید. در این مرحله مرغ را خیلی ریز ریش ریش و یا چرخ کنید. مرغ و سیب زمینی را باهم مخلوط کنید وپیاز را روی آن رنده کنید. تخم مرغ ها، زعفران، زردچوبه، نمک و فلفل را نیز اضافه کنیدو مواد کتلت را هم بزنیدکمی پودر سوخاری دریک بشقاب بریزید و از مایه کتلت برداشته ودردستانتان به آن شکل بدهید.کتلت را درون پودر سوخاری بغلطانید و سپس آنها را در روغن سرخ کنید
#تاس_کباب 🥘
ساده و بی دردسر و خیلی لذیذه
پیاز و بِه و سیب زميني و گوشت و وهویج و آلو خورشتي در قابلمه چيده
و سس گوجه رو با ادويه و يكم اب میریزيم رو موادمون. و ميزاريم بپزه
30.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی😍😋
تخم مرغ1 عدد، پودر قند 2/3 پیمانه، کره یا روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم، روغن مایع 1/3 پیمانه
وانیل کمی، آرد 2 پیمانه معادل ۳۰۰گرم(یا بیشتر)، بکینگ پودر1 و نیم ق چ، پودر کاکائو 1ق غ سر صاف، پودر پسته، پودر نارگیل، بادام پرک، شکلات تخته ای تیره و سفید بن ماری شده برای تزیین
مدت پخت در فر ۱۶۰ درجه ۲۰ دقیقه یا #بدون_فر در تابه ای که روی شعله پخش کن گذاشتیم از یک ربع قبل که داغ بشه ۲۵ دقیقه می باشد.
✍️حتما از تابه و سینی فر رنگ روشن استفاده کنید تا زیر شیرینی ها تیره نشه.
✍️ فقط تا جایی آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی که به دست نمی چسبه بدست بیاد
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#تیرامیسو_ایتالیایی👩🍳
✅️مواد لازم:
پنیر ماسکارپونه سرد (طعم دار زعفرانی ) : 250 گرم
شکر: نصف لیوان
اسانس وانیل یک ق چ
خامه صبحانه رقیق شده سرد 200گرم
نشاسته ذرت: 5قاشق غذاخوری
✅️مواد لازم برای نم دار کردن :
بیسکوییت لیدی فینگر (حدودا 14الی 16عدد)
شیر :یک لیوان
نسکافه دو ق غ
شکر سه قاشق غ
✅️مواد میانی :
نوتلا
میوه دلخواه