4.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_زمستونی 🌨️☃️❄️
برای این قالب سه بسته ژله بلوبری استفاده کردم
هر بسته با یک ونیم لیوان اب جوش حل کردم اگر دیدید رنگ آبی کمرنگی شده یکی دوقطره رنگ خوراکی ابی اضافه کنید.
❄️برای قسمت دانه های برف من یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیر ریختم و توی یه سینی ریختم بعد از چند ساعت که سفت شد با کاتر کات کردم و توی قالب چیدم.❄️
🛑نکته
برای اینکه دونه های برف حرکت نکنه باید در چند مرحله اینکاررو انجام بدین یعنی چند تا دونه برف بزارین کمی بلوبری بریزین بزارین یخچال سفت بشه مجددا دونه برف و بلوبری به همین ترتیب تا قالب پربشه.
من انتهای کار مجددا ژله آلوورا وشیر ریختم .
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر موز قهوه
مواد لازم:
شیر🥛
موز🍌
نوتلا🍫
قهوه و یا اسپرسو☕️
یخ🧊
2.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
طرز تهیه کباب لاپلو خیلی ساده ولی بینهایت خوشمزه است 😋😍
گوشت چرخکرده طعمدار شده با پیاز و ادویه لایه لایه وسط برنج و به به😋😋
.
حالا فکر کن من یه #تهدیگ #تهچین مخصوص تهش گذاشتم که دیگه واویلا 🤩🤩
.
مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی دو عدد
زعفران دم کرده نصف فنجان
زرده تخم مرغ ۱ عدد
ماست چکیده نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
کره ۵۰ گرم
ادویه ها شامل
زردچوبه
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
.
بازم سوالی بود تو کامنت ها در خدمتم 🙏🌺 درستش کنید و لذت ببرید 😍
نوش جونتون 🥰
#کباب لاپلو
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_مرغ 🫔 😋
🔸مواد رولت👇
مخلوط گوشت چرخکرده ران و سینه مرغ ۵۰۰ گرم
▫️پیاز یک عدد متوسط
▫️سیر دو حبه
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️زعفران غلیظ دو قاشق
▫️آرد سوخاری دو قاشق غذاخوری
▫️ادویه ها:نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا و آویشن
🔸مواد سس👇
▫️پیاز یک عدد متوسط
▫️رب یک قاشق پر
▫️زعفران دو قاشق
▫️آب یک عدد لیموی تازه
▫️نمک و فلفل و زردچوبه
▫️آبجوش دو لیوان
🔸مواد میانی هم کاملا سلیقه ایه
که من از هویج پخته و جعفری ساطوری و زرشک استفاده کردم.
میتونید از قارچ فلفل دلمه ...هر چیزی که دوس دارین استفاده کنید.
داخل مواد سس میتونید از فلفل دلمه یا هویج هم استفاده کنید.
میتونید همراه مرغ فلفل دلمه هم چرخ کنید.
بعد از رول کردن حتما نیم ساعت الی دو ساعت توی یخچال بهش استراحت بدین و بعد سرخ کنید
1.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 لوبیا پلو بیشتر با کدوم میچسبه
سالاد شیرازی یا ماست چکیده🤤
اینارو میخوایم👇🏻
لوبیا سبز
گوشت چرخ کرده
پیاز
رب گوجه
برنج
سیب زمینی
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مواد لازم:
۱ لیوان و نیم شیر
نصف لیوان شکر
۲ ق.غ نشاسته ذرت
۱ ق.غ آرد
۱/۲ ق.چ وانیل
۱ ق.غ کره
یک بسته بیسکوییت پتی بور
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۱/۴ لیوان شکلات
🌿شیر و شکر و پودر نشاسته و آرد رو هم بزنید تا گلوله ای نمونه بعد بزارید روی شعله ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه بعد بهش کره رو اضافه کنید.
🌿کف ظرف مورد نظرتون رو یکم چرب کنید و یه لایه بیسکوییت بچینید و از کِرِمی که درست کردید بریزید روش و همین کارو تاجایی انجام بدید که موادتون تموم بشه.
🌿برای گاناش شکلاتی :خامه صبحانه رو به همراه شکلات بزارید روی حرارت کتری و هم بزنید تا یکدست بشه و بریزید روی کیک و بهتره که ۳ _۴ ساعت بزارید داخل یخچال تا خوب ببنده .
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر
#تیرامیسو_میوه_ای
هرچی تیرامیسو تا بحال خوردین رو فراموش کنید که این یکی حرف نداره طعم بهشت میده🤤👌🏻
اول مربا انبه رو درست میکنیم که شکر و لیمو و انبه رو میذاریم روی حرارت ملایم و هم میزنیم تا زمانی که آب انبه کشیده شه
و بعد کافیه تیرامیسوها رو تو مانجو بغلطونید و تو ظرف بچینید و لایه لایه مواد پنیری روش بریزید
همون لحظه که درستش کردین هم میشه سرو کرد ولی تو یخچال بذارین مزه ها خوب باهم فیکس میشن و عالی تر میشه
خامه قنادی و یا صبحونه هم خیلی فرقی نداره
سس کارامل 🍮
مواد لازم :👇
شکر 1لیوان
آب یک چهارم لیوان
خامه یک دوم لیوان
کره هشتاد گرم
طرزتهیه:👇
شکر و اب را مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا مخلوط شکر وآب به جوش بیاید.
مرتب هم بزنید تا رنگ شکر طلایی شود ( دقت کنید شکر نسوزد ) ، کره را اضافه کنید و پس از اینکه کره ذوب شد خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید.
آنقدر هم بزنید تا به غلظت و رنگ دلخواه برسید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خوب سرد شود ، سس کارامل را داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید. قبل از استفاده مدتی در دمای اتاق قرار دهید یا گرم کنید تا کارامل نرم شود ، این سس برای انواع کیک ، شیرینی و دسر کاربرد دارد.
کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود خامه را پیش از اضافه کردن به کارامل گرم کنید ، از قابلمه ای بزرگ برای تهیه کارامل استفاده کنید بدلیل اینکه پس از اضافه کردن خامه حجم مواد به سرعت افزایش میابد ، در زمان تهیه کارامل بسیار دقت کنید چون شکر ذوب شده خطرناک است و باعث سوختگی های شدید میشود و پیشنهاد میشود در زمان تهیه کارامل ظرف آب سرد در کنار دست تان قرار دهید.
.