فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_ژامبون_تنوری 🌯 😋😍
▫️ژامبون تنوری : ۵ورق
▫️قارچ : 6-7عدد
▫️پنیر پیتزا :به دلخواه
▫️گوجه فرنگی : 1عدد
▫️خیارشور:۳عدد
▫️کاهو : ۳-۴برگ
▫️چیپس خلال :به دلخواه
▫️نان باگت : ۳عدد
موادلازم برای سس
سس مایونز : ۲ق غ
سس خردل : 1 ق غ
سس کجاپ : 1 ق غ
نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر
ریحان تازه یاخشک
♦️من با این مقدار مواد ۳تا ساندویچ پرملات درست کردم بازم بستگی به خودتون داره که چندتا ساندویچ درست کنین با این مقدار مواد
♦️قارچ حتما نازک برش بزنید تا آب نندازه
♦️در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید (تا وقتی که پنیر پیتزا آب بشه )بعد چند دقیقه هم بزارین روش گریل بشه
♦️اگه میخواین بدون فر درست کنید قارچ اول تفت بدید بعد داخل تابه بزارید تا پنیر پیتزا آب بشه
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنکیک😍😋
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر وانیل : ۱/۲ قچ
شکر : ۳ قغ
روغن مایع : ۳ قغ
شیر : ۱ پیمانه
بکینگپودر : ۱ قچ
آرد قنادی : ۱ پیمانه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابهتون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید
15.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ رستورانی😍😋
مواد لازم :
پیاز متوسط 🧅: یک عدد
سیب زمینی متوسط🥔 : چهار عدد
هویج🥕 : دو تا سه عدد
گوجه فرنگی🍅 : سه عدد
سیر 🧄: یک یا دو حبه
آبجوش🔥💧 : هشت پیمانه
نمک🧂 : نصف قغ
فلفل سیاه🌶 : نصف قغ
زردچوبه : نصف قچ
جو پرک 🌾: یک لیوان
پودر آویشن🍃 : نصف قچ
زرشک تازه : چهار قغ