eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کیک هویج و گردو 👆🏻👆🏻
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخ کرده..........نیم کیلو پیاز متوسط...........2 عدد تخم مرغ...........4 عدد گوجه..........3 عدد رب گوجه 2 قاشق آبغوره یک استکان دارچین و زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار دلخواه گوشت و پیاز رنده شده و تخم مرغ ها را با ادویه ورز می دهیم و به شکل لوله ای به طول 10 سانتی متر و قطر 2 سانتی متر در روغن داغ زیاد غلتانده و سرخ می کنیم رب گوجه را کمی تفت داده و آبغوره و کمی آب به آن اضافه می کنیم گوجه ها را چهار قسمتی کرده و سرخ می کنیم. رب و آبغوره پخته را در ظرف ریخته و شامی ها را هم در آن می گذاریم و گوجه ها را کنار شامی ها می چینیم. برخی خیلی کم به آن آرد نخودچی می زنند که چون عمومی نیست در دستور تهیه اصلی نیاوردیم. در شرق گیلان چنین شامی را درست می کنند البته بدون مایع همراه که به آن «کولیبیج کباب» می گویند
🌰آرد: ۵۰۰ گرم 🌰تخم‌مرغ: ۲ عدد 🌰شکر: ۱۰۰ گرم 🌰کره ذوب‌شده: ۱۰۰ گرم 🌰ماست غلیظ: ۱۵۰ گرم 🌰بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق مرباخوری 🌰نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری 🍩🍩🍩 ۱٫برای تهیه این دونات‌ های خوشمزه ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با کره ذوب شده و شکر مخلوط می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم تا سفید و کش‌دار شوند. سپس بیکینگ‌پودر و نمک را با ماست حل کرده و این دو مایع را با هم مخلوط می‌کنیم و آرد را داخل مواد می‌ریزیم. حالا آنقدر هم می زنیم تا مایه شکل خمیری پیدا کند که نه زیاد شل و نه خیلی خشک باشد. ۲٫ روی خمیر دونات‌ را می‌پوشانیم و دو ساعت به آن استراحت می‌دهیم و بعد روی میز کمی آرد می‌پاشیم. از خمیر مقداری برمی‌داریم و روی سطح آردپاشی شده توسط وردنه آن را به قطر یک سانتی‌متر باز می‌کنیم. ۳٫ توسط قالب‌های مخصوص (دایره‌میان‌تهی) خمیر را شکل می‌دهیم سپس داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم تا دو طرف آنها کاملا طلایی شود. روی دونات‌ ها را با کرم پاتی سیر، مروارید خوراکی و شکر طلایی تزیین کرده‌ام.
مرغ سوخاری ران یا کتف مرغ= ۵ عدد تخم مرغ= ۲ عدد آرد الک شده= ۱ پیمانه آرد سوخاری= ۱ پیمانه نمک= به مقدار لازم ارگانو یا آویشن= به دلخواه تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج بشه و یکدست بشه و کمی نمک بهشون اضافه کنید اگه میخواید مرغ سوخاری شما اسپایسی باشه مقدار بیشتری فلفل قرمز به آرد سوخاری تون اضافه کنید تکه های مرغ رو اول داخل آرد بغلطونید و بعد به تخم مرغ آغشته کنید و در آخر داخل آرد سوخاری بغلطونید طوری که تمام سطح مرغ به آرد سوخاری آغشته بشه داخل یک ظرف نسوز گود روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و اجازه بدید داغ بشه هر چه میزان روغن بیشتر باشه و داغتر باشه مرغ روغن کمتری جذب میکنه تکه های مرغ رو داخل روغن شناور سرخ کنید و بعد روی حوله کاغذی داخل بشقاب قرار بدید تا روغن اضافه اون گرفته بشه موقع سرو میتونید به دلخواه روش اورگانو یا اویشن یا پودر سیر بپاشید و با انواع سبزیجات و سیب زمینی سرخ کرده و سس سرو کنید ..
تخم مرغ چهار عدد نمک یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ماست یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد دو پیمانه مواد گوشتی به میزان لازم ابتدا چهار عدد تخم مرغ رو بانمک میزنیم تا رنگش روشن و کشدار شود بعد روغن را اضافه کرده و کمی میزنیم وماست به مواد اضافه میشود و در حد مخلوط شدن هم میزنیم سپس آرد را که با بیکینگ پودر سه بار الک کردیم اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم داخل قالب کاغذ روغنی میندازیم کاغذ رو هم چرب میکنیم نصف مواد رامیریزیم بعد از مواد گوشتی که آماده کردیم میریزیم بقیه مواد کیک را اضافه میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه میپزیم مواد گوشتی من شامل گوشت چرخی و قارچ و فلفل دلمه و پودر کاری ونمک و دارچین و رب گوجه و پیاز داغ بود
🍕🍕 گوشت چرخکرده رو با پیاز تفت دادم و مزه دار کردم و ادویه دلخواه زدم هویج رنده شده+ کلم خرد شده+ فلفل دلمه ای ریختم وتفت دادم در آخر مواد رو تو خمیریوفکا پیچوندم و سرخ کردم
موادلازم: 🍹300 گرم پودر شیر خشک 26% 🍹150 گرم کره 🍹150 میلی لیتر آب 🍹130 گرم شکر سفید 🍹وانیل مقداری 🍹1/2 پیمانه بیسکوییت تکه تکه شده 🍹1/2 پیمانه پسته خام 🍹1/2 پیمانه بلوبری تمشک توت فرنگی طرزتهیه: ♨️آب، شکر، وانیل و کره رو داخل قابلمه بریزین و بجوشونین، بعد بزارین سرد شه، بعد کم کم پودر شیر رو اضافه کنین و هم بزنین بعد ازینکه همه چی مخلوط شد، بیسکوییت ها رو اضافه کنین و به آرامی مخلوط کنین. داخل قالب سلفون بزارین و مخلوط رو داخلش بریزین و بزارین چند ساعت بمونه یخچال.پهتره یک شب بمونه.بعد که سفت شد، اسلایس کنین
🍗🍗🍗 🥐مواد لازم : 🔶 گوشت سینه مرغ350 گرم 🔶سفیده تخم مرغ زده شده2 عدد 🔶 عسل1 قاشق سوپخوری 🔶برشتوک 2 فنجان 🔶 فلفل یک چهارم قاقشق چایخوری 🧇طرز تهیه:🧇 سینه مرغ را به صورت قطعات باریک بریده،سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفیده تخم مرغ وعسل گذاشته، پس از بیرون آوردن از این مخلوط ، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل می غلطانیم، تا کاملا روی مرغ ها را بپوشاند. هر تکه از مرغ را روی یک لایه کاغذ غیر روغنی گذاشته و بپیچید و در فر با درجه حرارت 450 فارنهایت به مدت 13 دقیقه بپزید . پس از آماده شدن می توانید مرغها را با سس عسل(که طرز تهیه آن در زیر آمده است) سرو کنید. 🍯طرز تهیه سس عسل: یک چهارم فنجان عسل،4 قاقشق چایخوری سس خردل،و یک چهارم قاقشق چایخوری پودرسیررا بایکدیگر کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
🧁⁠⁣🧁 🍡مواد لازم 🍬۳ قاشق غذاخوری آرد 🍬۱ قاشق چای خوری قهوه تلخ 🍬۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو 🍬۲٫۵ قاشق غذاخوری شکر 🍬¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر 🍬۲ قاشق غذاخوری شیر 🍬۱ عدد تخم مرغ 🍬۲ قاشق غذاخوری روغن 🍬½ قاشق چای خوری وانیل طرز تهیه: 🧁۱٫_ آرد، قهوه، پودر کاکائو، شکر و بکینگ پودر را ترکیب کنید و هم بزنید. ۲٫ شیر، تخم مرغ، روغن و وانیل را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید. ۳٫ خمیر را داخل فنجان هایی که چرب کرده اید بریزید و به مدت ۹۰ ثانیه داخل مایکروفر در بالاترین درجه قرار دهید. ۴٫ این کیک خوشمزه فنجانی را همراه با بستنی میل کنید.