eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• از اونجایی که ژله رولی عزیز دل منه و همه جا کاربرد داره شمام ببینید که راحت درست کنید ❤️❤️ برای هر بسته پودر ژله، دو سوم لیوان آب جوش بریزین روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه( همون بنماری کردن) دو سه دقیقه صبر کنین تا ژله از داغی اولیه بیفته نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا یک عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین نباید زیاد هم بزنین، اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، نهایتا با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین با این روش ژله رولی دو فاز میشه . سطح سینی 20 در 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چربش کنین ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه . بعد از اینکه ژله بستنی سفت شد با چاقو به صورت نواری برش بزنین اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین . به همین سادگی آماده میشه . دلیل ترک خوردن ژله رولی، یا مقدار آب و بستنی بیشتر از مقداریه که نوشتم یا سایز سینی از اندازه ای که گفتم کوچیکتره اگه دد مورد بالا رعایت نشه ژله رولی کلفت میشه و موقع رول کردن میشکنه یا از 45 دقیقه بیشتر تو یخچال میمونه و خیلی سفت میشه واسه همین موقع رول کردن میشکنه.
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بادمجون یک کیلو تخم مرغ چهار عدد پیاز یک عدد بزرگ سیر چهار حبه شوید خشک یک قاشق آرد یک قاشق فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیریدتخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشوبگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهی تابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم لپه پخته شده ۱ پیمانه برنج کمی زنده ۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شوید ۴ ق غ مرزه ۴ ق غ ترخون ۳ ق غ زردچوبه ۱/۵ ق چ نمک و فلفل به میزان لازم برای سس 👇 پیاز بزرگ نگینی خردشده ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۳ ق غ ادویه به میزان لازم آب ۵ لیوان پیاز رو رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم، برنج و لپه و سبزی ها، ادویه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میکنیم، و حسابی یعنی حسابی ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابی یه کاسه آب میزاریم کنار دستمون و توپ های یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم داخلش آلو و زرشک قرار بدیم. برای سس 👇 پیاز بزرگ رو نگینی خرد میکنیم وقتی کمی طلایی شد زردچوبه رو اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت رب گوجه، نمک و فلفل رو اضافه کرده و تفت میدیم و به اندازه ۴ تا ۵ لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدی باشه که روی کوفته ها رو بگیره. بعد از اینکه آب جوش اومد میتونیم کوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو کم میکنیم و میزاریم ۱ ساعت بپزد. میتونین کوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل یخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
43.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ⚪️✨خدایا....🤲 ⚪️✨نه من تنها به احسانت رهینم 🎊✨نه تنها من برآن رحمت قرینم ⚪️✨که عالم غرق احسان تو باشد 🎊✨جهان جان گلستان تو باشد! ⚪️✨باتوکل بر اسم اعظمت﷽ 🎊✨روزمان را بامید بارش احسان ⚪️✨و رحمت بیکرانت آغاز میکنیم 🎊✨بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم✨🎊 ⚪️✨الهی به امیـد تـ💗ــو🤍⚘
836.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ⚪️✨برشیر خدا ونسل شیرش صلوات 🎊✨برفاطمه س و پور دلیرش صلوات ⚪️✨میلادحسین است وابالفضل وعلی 🎊✨برشاه و ولیعهد و وزیرش صلوات ⚪️✨الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🎊✨وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🤍⚘🎉 ⚪️✨فرخنده میلاد با سعادت ❣ 🎊✨حضرت اباالفضل العباس(ع) ⚪️✨مـبــ🎉ـارکــ🎈ــــ بــــ❣ــاد
939.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ⚪️✨سلااااام...😊✋ 🎊✨صبح زیبای شنبه تون بخیر ⚪️✨ امیدوارم امروز ... 🎊✨ از اون روزایی باشه که ⚪️✨ آرزوشو دارید واتفاقایی 🎊✨براتون رقم بخوره که بشه ⚪️✨از روزای خوب زندگی تون 🎊✨عیدتون مبارک🎈🎉❣
یک نوشیدنی خنک و هوس انگیز برای روزهای گرم تابستانی است‌.🍹 🧉آب معدنی گازدار لیمویی یا معمولی خنک 350 میلی لیتر 🧉آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری 🧉شکر 3 قاشق غذاخوری 🧉آبجوش 4 قاشق غذاخوری 🧉اسانس نارگیل 1 قاشق چایخوری 🧉رنگ آبی خوراکی چند قطره 🍸طرز تهیه:🍸 آبجوش و شکر را با هم خوب مخلوط کنید یا در ماکروفر 4 قاشق غذاخوری آب و 3 قاشق غذاخوری شکر را در یک کاسه کوچک ریخته و چند ثانیه حرارت دهید تا شکر در آب حل شود. اگر از آب معدنی ساده استفاده می کنید، 2 قاشق آبلیموی تازه را در یک پارچ ریخته، محلول آب و شکر و آب معدنی و اسانس نارگیل را به همراه چند قطره رنگ خوراکی در پارچ بریزید و خوب مخلوط کنید. اگر از آب معدنی لیمویی استفاده می کنید، اضافه کردن آب لیموی اضافی، لازم نیست. رنگ نوشیدنی منوط به سلیقه خودتان می تواند کمرنگ یا پر رنگ تر باشد. چند قالب یخ کوچک به نوشیدنی اضافه کرده و سرو کنید. نوش جان
آرد یک کیلو نیم کیلو کره نصف لیوان پودر قند 5 تخم مرغ نصف لیوان آب پرتقال یک قاشق کوچک بکینگ پودر یک قاشق کوچک نشادر خوراکی(اختیاری) یک قاشق بزرگ عصاره پرتقال ‌ 🥖🍊کره و شکر را باهمزن بزنید.تا خامه ای بشه.بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید.آب پرتقال رو اضافه کنید.آرد و بکینگ پودر و نشادر رو الک کنید و بعد اضافه کنید. مخلوط کنید.بعد داخل کیسه ای بریزید و با قیف روی سینی فر چرب شده بچینید و در فر 170 درجه بذارید تا طلایی شود.‌