اینم از سیب زمینی رژیمی 😋😍
#سیبزمینی_تنوری
دوستانی ک تهیه این سیب زمینیای دلبرو خاسته بودن
سیب زمینی رو برشای بزرگزدم حدود۵دیقه تو آبجوش ریختم با ی ق نمک.ادویه ها شامل فلفل فراوون پودر سیر اویشن زردچوبه کمی و شوید با ۳ ق روغن زیتون با سیب زمینیا مخلوط کردم و رف تو فر برای ۲۰دیقه با دمای ۲۰۰.
پنیرم بریزین روش وسرو کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
4.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس پيتزا :يه گوجه رنده تفت ميديم و يه ق رب و سيروادويه هايي كه دوس دارين همروباهم تفت ميديم تابحالت سس دربياد
سس رو زياد بريزين كه بره تو پاستاها
بعد كه تو ماكرو گذاشتين در حد اينكه پنيرش ابشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
1.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یخ_تزیینی
آب میوه های طبیعی که دوست دارین رو (با شکر یا بدون شکر) توی قالب شکلات یا قالب یخ توی فریزر بزارین و با این ایده خوشگل و فانتزی مهمونارو غافلگیر کنین
میتونین از این ایده برای خنک شدن نوشیدنی هاتون استفاده کنین
مواظب باشین یخارو قورت ندین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تریین_آش😍😍
تزیین ساده آش من باقاشق موادراریختم شمامیتونیدبرای مرتب شدن بیشترباقیفای پلاستیکی بریزی فقط یک کوچولوبایدسرشوبا قیچی بزنیدوکشک هم شل نباشه
کشک زردهم که میدونیدکشک راباکمی زعفرون مخلوط میکنیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کوکوی_مرغ
مواد لازم
نصف سینه مرغ آبپز خورد شده
سیب زمینی آبپز و رنده شده 2 عدد
پیاز متوسط رنده شده1 عدد
جعفری خورد شده به دلخواه مقداری
آرد سوخاری 1 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل پودر سیر مقداری
زعفرون کمی
طرز تهیه:
تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار میدهیم و بعد در روغن سرخ میکنیم.
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
@ashpazy_irani
#لوبیا_چشم_بلبلی_پلو_با_گوشت_قلقلی 😍
برای دوپیمانه برنج یک پیمانه از قبل لوبیا چشم بلبلی پخته و کنار میزاریم برنج رو به مرحله آبکش رسونده و لوبیا لا به لای برنج می ریزیم بعد دم میزنیم 😊برای درست کردن گوشت قلقلی اول یک عدد پیاز رنده شده رو آبش گرفته و با گوشت چرخ کرده ورز می دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و ورز میدیم و قلقلی کرده داخل روغن سرخ میکنیم من بعد از سرخ شدن قلقلی کمی پوره گوجه بهش اضافه کردم 😊
@ashpazy_irani
#شیرینی_رولی
این شیرینی هم راحته و هم خوشمزه.
از خمیر اماده یوفکا استفاده کردم,داخلش هم بسته به تعداد خمیر ها از مغز ها می تونید استفاده کنید.
به این صورت که مغز گردو و پسته و بادام رو اسیاب کردم ولی نه خیلی نرم ,چون من دوست دارم زیر دندون بیاد.
مغز ها رو با گلاب و پودر قند و هل کوبیده به حالت خمیری درمیاریم و لای خمیرهای نواری یوفکا میزاریم و می پیچیم به این صورت که برای هر شیرینی سه ورق خمیر نواری در نظر می گیریم و هر لایه را کره اب شده می مالیم و روی هم میزاریم در لایه ی اخر هم موادمون میریزیم و رول میکنیم.
و به مدت ده تا پانزده دقیقه توی فر میزاریم با درجه ی 150,وقتی روش طلایی شد اماده هستن.
حالا نوبت شیره هست یه شیره ی غلیظ با شکر و اب و گلاب و زعفرون و هل درست میکنیم و بعد اینکه سرد شد روی شیرینی ها میدیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
طرز تهیه ماست خونگی❤️
شیر تازه:۳کیلو
ماست :یک قاشق غذاخوری
شیر را خوب جوش میزنیم شعله رو خاموش میکنیم میزاریم شیرمون تاحدی سرد بشه که اگه دست زدی احساس داغی کنیم یک قاشق ماست رو اضافه میکنیم باهمزن خوب هم میزنیم درب ظرف رو میبندیم و به مدت ۶ساعت ظرف رو داخله پارچه ای گرم نگهداری میکنیم بعد به یخچال انتقال میدیم بعد از ۱۲ ساعت ماستمون قالبی میشه میتونیم استفاده کنیم نوش جان
نکته:تاقبل از مصرف نباید قاشق به ماست بزینیم چون ماستمون آبکی میشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ته_انداز دلبرِ خوشمزه 😁
بال مرغ و از چند ساعت قبل مزه دار کنید البته بنده چون بسیاررر کدبانو میباشم و تا لنگ ظهر خوابم از شب قبل اینکار و میکنم 😌
بال مرغ و با یه پیاز خلالی شده و نمک و زردچوبه و کمی آبلیمو مزه دار کردم بعد واسه ظهر که خواستم درست کنم برنجمو که آبکش کردم ته قابلمه یکم روغن و زردچوبه ریختم بعد بال مرغ و چیدم گذاشتم یک طرفش یه کوچولو طلایی شه بعد برگردوندم و برنج آبکش شده روش ریختم ( تو عکس مراحلشم هست ) و در قابلمه رو بستم نیم ساعت بعدش هم برنجم آماده شد هم بالا حسابی سرخ شد و خیلیم خوشرنگ شد
فقط اینکه حتما قابلمتون نچسب باشه ها وگرنه تمیز برنمیگرده .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
برای از بین بردن بوی ضحم ماهی پیشنهاد میکنم ماهی رو به مدت سه ساعت داخل شیر و یک عدد پیاز خلالی شده بخوابانید. بعد از این زمان ماهی ها را ابکش کرده و پیاز ها را دور ریخته و بعد بدون شستن ماهی همینطور که ماهی خیس هست روی ماهی رو کمی زرد چوبه و فلفل و پودر سیر و پود دارچین و نمک بپاشید . بعد از این مرحله سه ق غ ارد گندم یا ارد سوخاری. (من از ارد گندم استفاده کردم)رو با مقداری زرد چوبه و نمک و فلفل و پودر دارچین و کمی پودر شنبلیله مزه دار کنید. پودر شنبلیله طمع بینظیری ب ماهی میده. بعد از مزه دار کردن ارد ماهی رو دردن ارد بغلتانید تا کاملا سطح ماهی اردی بشه. بعد هم یکم بتکونید تا اردهای اضافی بریزه. و بعد در روغن داغ سرخ کنید. اجازه بدید ی سمت ماهی خوب سرخ شه بعد سمت دیگه رو سرخ کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
3.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای گلم آموزش،سالاد ساده و خوشمزه سزار رو.گذاشتم امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.این سالاد به نوعی غذای کامل هم حساب میشه.
طرز تهیه سالاد سزار:
کاهو رو خرد میکنیم و کنار میگذاریم بعد مرغ رو گریل میکنیم قسمت سینه رو یکسری هم با روغن و یکم سیر رنده شده تفت میدن.بعد که خوب مغز پخت شد امادست.(من خودم اول با پیاز و نمک و فلفل میپزم و بعد گریا میکنم)بعد نان تست رو هم به شکل مکعبی خرد میکنیم (من از نان تست هفت غله استفاده کردم )کمی تفت میدیم تا سرخ بشه.
به ترتیب مطابق فیلم سر میکنیم و سس هم میریزیم روش برای سس هم :(سس مایونز 2ق غ
ماست چکیده نصف لیوان
سس خردل یک قاشق غ
نمک و فلفل سیر و اب لیموترش)
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani