eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
3.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ رولت گوشت 😍😋 مواد لازم گوشت چرخ کرده ( از چرخ کرده مرغ یا بوقلمون هم می شود استفاده کرد) پیاز+جعفری+پودر سیر نخود فرنگی یا سبزیجات مخلوط آرد نخودچی طرز تهیه پیاز را رنده می کنیم آب آن را می گیریم و با پودر سیر و کمی جعفری خورد شده و یک قاشق آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و ورز میدهیم در یخچال قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت روی سلفون پخش می کنیم و هر موادی را که خواستید بپزید و روی گوشت قرار دهید(سبزیجات مخلوط هویج+نخود+ذرت) بهتر است بعد گوشت را رول کنید و در ظرف فر یا ماهی تابه رژیمی قرار دهید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و روی آن بریزید وقتی پخته شد برش بزنید.
3.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط ۳ ماده اولیه تا رسیدن به خوشمزه ترین ترکیب فاصله داری😍 یه قوطی شیر عسلی رو به همراه ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط کنین ۵۰ گرم کره آب شده اضافه و یکدست کنین ۴۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو با غذاساز کامل پودر کنین مخلوط شیر عسلی رو به پودر بیسکوییت اضافه و یکدست کنین تا منسجم شه از مواد یه قاشق به اندازه گردو بردارین و به اینصورت با دست شکل بدین کمی بادام زمینی رو خرد کنین شکلات ها رو به عسل یا شکلات کاکائو آغشته و بعد داخل پودر بادام بغلتونین حتما امتحانش کن که خیلی خوشمزه میشه منکه عاشقش شدم. نوش جان🥰
2.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳🥚 اول یه سیب زمینی رو نگینی کنید و سرخ کنید و کنار بذارید.بعد اسفناج رو تفت بدید در حدی که آبش کشیده بشه توجه داشته باشید حجمش خیلی کم میشه. بعد دو تا تخم مرغ با دو تا سه قاشق شیر و نمک و فلفل سیاه خوب هم بزنید و توی تابه بریزید یکم که خودشو گرفت اسفناج رو روش میچینیم و در آخر سیب زمینی ها
سینه مرغ رو‌نواری برش بدید، نمک‌، فلفل، زعفران بزنيد، یک پیاز رو با يک هويج رو تفت بدید، تکه های مرغ رو‌ اضافه کنید درآخر رب گوجه و نصف كاسه زرشک ويكم آب اضافه کنید تابپزه نوش جان 👩‍🍳
مواد لازم: 150 گرم آرد 1 قاشق غذاخوری شکر 1 عدد تخم مرغ 1/2 قاشق چایخوری نمک 250 میلی لیتر آب 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری وانیل 2 قاشق غذاخوری شیرخشک 1 قاشق غذاخوری روغن طرز تهیه: تمام مواد رو با لیسک مخلوط کن تا یکدست و بدون گلوله بشه. یک قاشق غذاخوری از مواد رو داخل تفلون نچسب بریز تا یک طرفش بپزه بعد برش دار. با نوتلا پرش کن (داخل قسمتی که طلایی نشده بریز) سپس کناره رو بهم بچسبون و سرو کن.
🥪 ▫️سینه مرغ پخته و چرخ شده ۳۰۰گرم ▫️پنیر لبنه ۱۰۰ گرم ▫️گردو خرد شده ۳۰ گرم ▫️سس مایونز ۶۰ گرم ▫️پیازچه خرد شده ۳ ق غ ▫️سیب زمینی پخته رنده شده ۶۰ گرم 🔸برای این راتا،مرغ را با پیاز آب پز کرده و بعد از خنک شدن چرخ میکنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و همه راباهم مخلوط میکنیم وداخل یخچال میگزاریم حدود نیم ساعت. 🔸بعد نان تست را باهرشکل کاتری خواستین برش داده و به کمک کاتر،از راتا روی نان تست ریخته وصاف میکنیم وآرام ازکاتر جدا میکنیم تاصاف ویکدست شود. ♦️نکته:گردو در این راتا باید خیلی پودر نشود و زیر دندان بیاید.
طرز تهیه خمیر🧇 تخم مرغ ۱ عدد ماست ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱.۵ ق غذا خوری جوش شیرین ۱/۲ ق غذا خوری نمک یک پنس آرد به مقدار لازم 🥓مواد لازم برای تهیه پیتزا پنیری سس کچاب ۳ ق غذا خوری پنیر ورقه ای ۴ عدد پنیر رنده ۱۵۰ گرم پنیر پارمسان ۳ ق غذا خوری ریحان به مقدار لازم 🍕🍕 ابتدا ماست را با جوش شیرین مخلوط و بگذارید ماست پف کند و جوش شیرین اکتیو شود سپس به آن تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید در ادامه روغن مایع و نمک را نیز بریزید و کم کم شروع به اضافه کردن آرد کنید تا جایی که خمیر وسط کاسه جمع شود و بدست نچسبد چون نوع آردها با هم تفاوت دارد مقدار آرد تقریبی است خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه خوب ورز دهید یا می توانید از استند میکسر استفاده کنید و یا ۱۰۰ بار خمیر را به سطح بکوبید تا نرم و لطیف شود به همین راحتی خمیر پیتزا آماده است و نیازی به استراحت ندارد. حالا خمیر بدست آمده را داخل قالب پهن کنید و دور خمیر را حاشیه ایجاد کنید به طوری کف خمیر کمی گود شود ابتدا روی خمیر سس کچاب با قلمو بزنید حالا پنیر ورقه و پیتزا و پارمزان را بریزید و در انتها برای زیباتر شدن کمی ریحان روی پنیر ها بریزید.
طرز تهیه خمیر🧇 تخم مرغ ۱ عدد ماست ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱.۵ ق غذا خوری جوش شیرین ۱/۲ ق غذا خوری نمک یک پنس آرد به مقدار لازم 🥓مواد لازم برای تهیه پیتزا پنیری سس کچاب ۳ ق غذا خوری پنیر ورقه ای ۴ عدد پنیر رنده ۱۵۰ گرم پنیر پارمسان ۳ ق غذا خوری ریحان به مقدار لازم 🍕🍕 ابتدا ماست را با جوش شیرین مخلوط و بگذارید ماست پف کند و جوش شیرین اکتیو شود سپس به آن تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید در ادامه روغن مایع و نمک را نیز بریزید و کم کم شروع به اضافه کردن آرد کنید تا جایی که خمیر وسط کاسه جمع شود و بدست نچسبد چون نوع آردها با هم تفاوت دارد مقدار آرد تقریبی است خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه خوب ورز دهید یا می توانید از استند میکسر استفاده کنید و یا ۱۰۰ بار خمیر را به سطح بکوبید تا نرم و لطیف شود به همین راحتی خمیر پیتزا آماده است و نیازی به استراحت ندارد. حالا خمیر بدست آمده را داخل قالب پهن کنید و دور خمیر را حاشیه ایجاد کنید به طوری کف خمیر کمی گود شود ابتدا روی خمیر سس کچاب با قلمو بزنید حالا پنیر ورقه و پیتزا و پارمزان را بریزید و در انتها برای زیباتر شدن کمی ریحان روی پنیر ها بریزید.
🌹🍃 شما صداش میکنین یا ؟ ما عشق صداش میکنیم چون خیلی غذای نجیب و بی دردسری هست،راحت و سریع و و مظلوم ! طرزتهیه 👇👇👇 واسه دمی گوجه من اول پیاز رو خرد کردم و دو تا سیر رنده کردم توش و توی روغن تفت دادم همین که گوجه ها رو تو پیاز داغ تفت دادم و عطرش بلند شد انگار رنگ و شادی پاشید به زندگیم، زردچوبه و آویشن و دارچین وپاپریکا و کاری و ادویه دودی و یه دونه عصاره ی مرغ زدم بهش و گذاشتمش لای برنجی که با زردچوبه و یه قاشق رب و کمی زعفرون پخته بودم و با کلی سیب زمینی سرخ شده دم کردم و این شد نتیجه اش. به همین سادگی و خوشمزگی😋 روز و روزگارتون خوش و لبخندتون به راه 🌻❤️ نوش جان👌
🌹🍃 طرزتهیه 👇👇👇 3عدد تخم مرغ درشت که زرده و سفیده رو جدا کردم سفیده رو با همزن زدم تا کف کنه و وقتی ظرفو برمیگردونیم نریزه و میزاریم یخچال زرده رو با 1لیوان شکر حسابی همزده تا کرم رنگ بشه و بعد دوسوم لیوان شیر و نصف لیوان روغن اضافه کرده هم میزنیم بعد 2لیوان اردو1قاشق بکینک پودرو کمی وانیل و تو چندمرحله به کیکمون الک میکنیم و هم میزنیم اخرسر سفیده رو اضافه میکنم و خیلی اروم و در یک جهت با قاشق هم میزنیم تاکف سفیده ها از بین نره قالبمونو چرب میکنیم و ارد پاشی میکنیم وموادو میریزیم وتوفر در دمای 180درجه به مدت 45 الی 50دقیقه قرار میدیم. نوش جان👌
🔶مواد مورد نیاز: ▫️سینه مرغ ۴۰۰ گرم ▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ▫️پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط ▫️سس سالسای تند یک‌سوم پیمانه ▫️تورتیلا یا نان لواش به میزان لازم ▫️فلفل دلمه‌ای خرد کرده ۱ عدد متوسط ▫️پنیر موزارلای رنده کرده ۱ پیمانه ▫️گشنیز تازه خرد کرده ۱۰۰ گرم ▫️آبلیمو ترش از ۱ عدد ▫️روغن زیتون به میزان لازم 🌯طرز تهیه: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.آن‌گاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید.اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمه‌ای رویش قرار دهید.حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.حالا روی تاکیتو‌ها را به روغن آغشته کنید.سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شود.اینک به همراه سس سالسا سرو کنید.
مواد🥣🤷‍♀️ 🗨آرد ۱۱۵ گرم (۲/۳پ) 🗨پودر کاکائو ۲ ق س 🗨عسل ۲۰ میلی لیتر یا ۴ق سوپ خوری 🗨کره نرم ۵۰ گرم 🗨شکلات ۵۰ گرم ✅کره نرم و رو با عسل مخلوط و مواد خشک الک شده رو اضافه میکنیم و با نوک انگشت مخلوط میکنیم , خمیر نرم و لطیفی میشه و ورز زیاد نمیخواد ✅اگر دیدید منسجم نشد یکم یکم عسل اضافه کنید. ✅خمیر رو بین دوتا نایلون با وردنه باز و به شکل مستطیل۲×۸ هم اندازه برش میزنیم و تو سینی فر میزاریم ۱۵ دقیقه تو فر ✅بعد که در آوردیم و خنک شد, به یک طرفش شکلات مذاب میزنیم