#ژله_مینیون
#ژله_تولد
یه ایده خیلی خوشگل موشگل واسه بچه هاتون و مراسم تولد و ....
البته عکس من خیلی خوب نشده خودشون خیلی نازتر از عکسشونن
خیلی راحته و اصلا دردسر نداره
اول ژله بلوبری رو تو یه لیوان آبجوش حل میکنیم و میریزیم تو طرف سرو بعد که خودشو گرفت کاسترد و اماده میکنیم و میریزیم روش واسه موهاشونم شکلات تخته ای رو و بنماری کردم بعد اونجوری فرفری ریختم رو یه سینی و گذاشتم فریزر وقتی که گرفت گذاشتم رو کاسترد
چشماشونم با ماژیک کشیدم به همین راحتی
شیر 4 لیوان
کاسترد 3 ق غ
نشاسته گل 1 ق غ
شکر 6 ق غ
کاسترد و نشاسته رو تو یه لیوان شیر سرد مخلوط و از صافی رد میکنیم و به بقیه شیر همراه شکر اضافه میکنیم، میزاریم روی حرارت مدام هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسه، بعد توظرف سرو می ریزیم.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت ساده و فوری
یک عدد سیب زمینی
یک عدد بادمجان
یک عدد گوجه فرنگی
سه عدد تخممرغ
پنیر موزارلای طبیعی
نمک و روغن به مقدار لازم
🌟
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب لاری رو با گوشت بره درست میکنن اما با گوشت مرغ هم عالی وخوشمزه میشه
من سالهاست جوجه کباب رو به این روش پخت میکنم بغیراز طعم خوشمزش گوشت این کباب خیلی پوک میشه.
اصل کباب لاری زعفران نداره اما برا گوشت مرغ یه کم زعفران رنگشو عالی میکنه وگرنه رنگش سفید میمونه و من اونجوری نمیدوستم😌.
مواد لازم🔻
برا جوجه کباب بهتره از مخلوط سینه مرغ وران استفاده کنین
گوشت رو معکبی کنین ۲عدد سینه و ۲عدد مغز ران
دو تا پیاز رو خلالی کنین وروی گوشت بریزین
زعفران غلیظ ۱قاشق غ
ماست چکیده پرچرب ۱لیوان
نمک ۲قاشق چ
فلفل پاپریکا۲قاشق چ
فلفل تند۱قاشق چ
پودرگل محمدی یه غنچه
تخم گشنیز۱قاشق چ بادستتون بشکنین وبعد اضافه کنین
لیموترش تازه ۲عدد
روغن زیتون یا مایع یه فنجان (من حذف کردم)
طرز تهیه🔻
مواد رو باهم مخلوط کنین وچندساعتی بزارین یخچال تا گوشت طعم موادرو جذب کنه حدود ۴ساعت. بعد به سیخ بکشین یا روی گاز تو یا باربیکیو ویا مثل من رو منقل سرخ کنین. این جوجه کباب رو کنار پلوی زعفرانی سرو کنین.
🌟
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم
-300 میلی لیتر شیر
-1 قاشق چایخوری نمک
-1 قاشق غذاخوری شکر
-15 گرم مخمر خشک
-450 گرم آرد +/-
-2 قاشق غذاخوری روغن نباتی برای خمیر.
- روغن نباتی برای سرخ کردن.
ابتدا تمام مواد لازم برای خمیر به جز آرد را مخلوط کنید.
هم بزنید تا نمک و شکر حل شود.
سپس آرد الک شده را اضافه کرده و خمیر نرم را ورز دهید.
اجازه دهید خمیر به مدت 1-1.5 ساعت بماند.
خمیر را با وردنه پهن کنید
ضخامت 6-8 میلی متر را حلقه حلقه کنید ، هر شکل را برش دهید و اجازه دهید شکل ها بلند شود ، حدود 20 دقیقه.
در روغن نباتی داغ سرخ کنید.
با عشق آشپزی کنید.
میتونید داخل پیراشکی ها رو با هر موادی که دوست دارید پر کنید
برای تزیین روش از شکلات ذوب شده استفاده کنید
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک_بوقلمون
#بورک_بوقلمون
من با بوقلمون بورک درست کردم شما میتونید مرغ رو جایگزین کنید.
سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کنید.
در تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید.
حرارت ملایم باشه تا گوشت بوقلمون آروم مغز پخت بشه.
بعد فلفل دلمه نگینی را هم اضافه و هم بزنید تا طعم فلفل دلمه به خورد بوقلمون بره.
سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
قارچ ورقه شده را هم اضافه و تفت دهید (آب قارچ به خورد بوقلمون یا مرغ میره و طعمشو عالی میکنه)
سپس نمک و پودر سیر و پودر آویشن (به دلخواه)اضافه و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود.
خمیر یوفکا رو باز کنید و دونه دونه ورقه ها را در بیارید.
روی هر ورق مقداری مخلوط
شیر+روغن
یا مخلوط آب+روغن
یا مخلوط تخم مرغ+شیر+روغن
بمالید و مواد را روی خمیر بریزید و لوله و به صورت حلزونی بپیچید.
بورکها را کنار هم در ظرف چرب شده قرار داده.
سپس با زرده تخم مرغ+کمی روغن رومال کنید.
سیاهدانه+کنجد بپاشید.
در فر 180 درجه قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود.
اگه لازم شد چند لحظه گریل را روشن کنید
.
آشپزی ایرانی🍔
#قیمه_نثار .
قیمه نثار
گوشت که استفاده میکنید بهتره گوسفندی باشه شسته وخشک کرده وبه قطعات کوچکتر از خورشتی خرد کنید.
مواد لازم
این مقدار واسه ۵ الی ۶ نفره
گوشت ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی یک قاشق پر
خلال بادوم یک چهارم لیوان
خلال پسته دوقاشق از بس که گرونه نداشتید نریزید😩
نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز وپودر دارچین وزعفران دم کرده به میزان لازم
زرشک یک دوم پیمانه
برنج ۴ پیمانه
گلاب چند قاشق برای خیس کردن خلال بادوم و پسته
پیاز رو با روغن تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه گوشت خرد شده بهش اضافه کرده وباهاش تفت بدید. تفت که خورد ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید. آخر سر رب بزنید چند ثانیه تفت بدید و آب جوش بریزید .جوش که اومد درشو بزارید با شعله کم بزارید یکساعتی بپزه
خلال بادوم رو که قبلا با چند قاشق گلاب خیس کردیم یک قاشق پر میریزیم ودوباره درشو میزاریم تا گوشت کاملا بپزه پانزده دقیقه آخر زعفران دم کرده ونمک میزنیم دوباره درشو بزارید تا جابیفته باید کم آب وغلیظ وقوام اومده باشه.
برنج رو به صورت چلو آبکش کرده وبزارید دم بکشه وبه جای چلو میشه کته هم درست کنید ولی چلو مجلسیتره
زرشک رو بشورید وبا کمی کره تفت بدید دوست داشتید ترش وشیرین باشه یک قاشق شکر بریزید وباهاش تفت بدید.
خلال بادوم و خلال پسته رو هم با همون گلاب که خیس کردیم بزارید .ابش کشیده بشه وتفت بدید.
بو وعطر گلاب رو دوست ندارید با کمی آب خیس کنید
مقداری از برنج رو زعفرونی کرده
برنج سفید رو دیس کشیده
وبا گوشت وزرشک وبرنج زعفرانی و مخلفات تزیین میکنیم.
خلال بادوم دوست ندارید نریزید داخل گوشت که باهاش بپزه
عزیزان این غذا خلال پوست پرتقال هم داره
پوست پرتقال رو قسمت سفید شو جدا کنید وخلالی برش بزنید چند دفعه بپزید و آبشو دوربریزد تا تلخیش گرفته بشه آخر سر تفتش بدید با خلال خشک هم همین کار رو انجام بدید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ فسنجونی
نگم براتون از طعم فوق العاده خوشمزه و متفاوت این مرغ فسنجونی😋
3⃣
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ فسنجونی
نگم براتون از طعم فوق العاده خوشمزه و متفاوت این مرغ فسنجونی
2⃣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ فسنجونی
نگم براتون از طعم فوق العاده خوشمزه و متفاوت این مرغ فسنجونی😋
مواد لازم👇
سینه و رون مرغ:۵تکه
نمک و فلفل سیاه و زعفرون:به مقدار لازم برای طعم دار کردن مرغ
مغز گردو:۱۰۰گرم
رب انار:۵ق.غ
روغن زیتون:۳ق.غ
آب:۲لیوان
پیاز:۱عدد
سیر:۱حبه درشت
زردچوبه:نصف ق.چ
تمام مراحل پخت داخل ویدئو به طور کامل گفته شده حتما این مرغ فینجونی متفاوت و درست کنید و لذتشو ببرید🤦♀️
اول
.
13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
جوجه با استخون 🍗😋
عطر و طعمش عالیه
.