4.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت ساده و فوری
یک عدد سیب زمینی
یک عدد بادمجان
یک عدد گوجه فرنگی
سه عدد تخممرغ
پنیر موزارلای طبیعی
نمک و روغن به مقدار لازم
🌟
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب لاری رو با گوشت بره درست میکنن اما با گوشت مرغ هم عالی وخوشمزه میشه
من سالهاست جوجه کباب رو به این روش پخت میکنم بغیراز طعم خوشمزش گوشت این کباب خیلی پوک میشه.
اصل کباب لاری زعفران نداره اما برا گوشت مرغ یه کم زعفران رنگشو عالی میکنه وگرنه رنگش سفید میمونه و من اونجوری نمیدوستم😌.
مواد لازم🔻
برا جوجه کباب بهتره از مخلوط سینه مرغ وران استفاده کنین
گوشت رو معکبی کنین ۲عدد سینه و ۲عدد مغز ران
دو تا پیاز رو خلالی کنین وروی گوشت بریزین
زعفران غلیظ ۱قاشق غ
ماست چکیده پرچرب ۱لیوان
نمک ۲قاشق چ
فلفل پاپریکا۲قاشق چ
فلفل تند۱قاشق چ
پودرگل محمدی یه غنچه
تخم گشنیز۱قاشق چ بادستتون بشکنین وبعد اضافه کنین
لیموترش تازه ۲عدد
روغن زیتون یا مایع یه فنجان (من حذف کردم)
طرز تهیه🔻
مواد رو باهم مخلوط کنین وچندساعتی بزارین یخچال تا گوشت طعم موادرو جذب کنه حدود ۴ساعت. بعد به سیخ بکشین یا روی گاز تو یا باربیکیو ویا مثل من رو منقل سرخ کنین. این جوجه کباب رو کنار پلوی زعفرانی سرو کنین.
🌟
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم
-300 میلی لیتر شیر
-1 قاشق چایخوری نمک
-1 قاشق غذاخوری شکر
-15 گرم مخمر خشک
-450 گرم آرد +/-
-2 قاشق غذاخوری روغن نباتی برای خمیر.
- روغن نباتی برای سرخ کردن.
ابتدا تمام مواد لازم برای خمیر به جز آرد را مخلوط کنید.
هم بزنید تا نمک و شکر حل شود.
سپس آرد الک شده را اضافه کرده و خمیر نرم را ورز دهید.
اجازه دهید خمیر به مدت 1-1.5 ساعت بماند.
خمیر را با وردنه پهن کنید
ضخامت 6-8 میلی متر را حلقه حلقه کنید ، هر شکل را برش دهید و اجازه دهید شکل ها بلند شود ، حدود 20 دقیقه.
در روغن نباتی داغ سرخ کنید.
با عشق آشپزی کنید.
میتونید داخل پیراشکی ها رو با هر موادی که دوست دارید پر کنید
برای تزیین روش از شکلات ذوب شده استفاده کنید
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک_بوقلمون
#بورک_بوقلمون
من با بوقلمون بورک درست کردم شما میتونید مرغ رو جایگزین کنید.
سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کنید.
در تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید.
حرارت ملایم باشه تا گوشت بوقلمون آروم مغز پخت بشه.
بعد فلفل دلمه نگینی را هم اضافه و هم بزنید تا طعم فلفل دلمه به خورد بوقلمون بره.
سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
قارچ ورقه شده را هم اضافه و تفت دهید (آب قارچ به خورد بوقلمون یا مرغ میره و طعمشو عالی میکنه)
سپس نمک و پودر سیر و پودر آویشن (به دلخواه)اضافه و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود.
خمیر یوفکا رو باز کنید و دونه دونه ورقه ها را در بیارید.
روی هر ورق مقداری مخلوط
شیر+روغن
یا مخلوط آب+روغن
یا مخلوط تخم مرغ+شیر+روغن
بمالید و مواد را روی خمیر بریزید و لوله و به صورت حلزونی بپیچید.
بورکها را کنار هم در ظرف چرب شده قرار داده.
سپس با زرده تخم مرغ+کمی روغن رومال کنید.
سیاهدانه+کنجد بپاشید.
در فر 180 درجه قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود.
اگه لازم شد چند لحظه گریل را روشن کنید
.
آشپزی ایرانی🍔
#قیمه_نثار .
قیمه نثار
گوشت که استفاده میکنید بهتره گوسفندی باشه شسته وخشک کرده وبه قطعات کوچکتر از خورشتی خرد کنید.
مواد لازم
این مقدار واسه ۵ الی ۶ نفره
گوشت ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی یک قاشق پر
خلال بادوم یک چهارم لیوان
خلال پسته دوقاشق از بس که گرونه نداشتید نریزید😩
نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز وپودر دارچین وزعفران دم کرده به میزان لازم
زرشک یک دوم پیمانه
برنج ۴ پیمانه
گلاب چند قاشق برای خیس کردن خلال بادوم و پسته
پیاز رو با روغن تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه گوشت خرد شده بهش اضافه کرده وباهاش تفت بدید. تفت که خورد ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید. آخر سر رب بزنید چند ثانیه تفت بدید و آب جوش بریزید .جوش که اومد درشو بزارید با شعله کم بزارید یکساعتی بپزه
خلال بادوم رو که قبلا با چند قاشق گلاب خیس کردیم یک قاشق پر میریزیم ودوباره درشو میزاریم تا گوشت کاملا بپزه پانزده دقیقه آخر زعفران دم کرده ونمک میزنیم دوباره درشو بزارید تا جابیفته باید کم آب وغلیظ وقوام اومده باشه.
برنج رو به صورت چلو آبکش کرده وبزارید دم بکشه وبه جای چلو میشه کته هم درست کنید ولی چلو مجلسیتره
زرشک رو بشورید وبا کمی کره تفت بدید دوست داشتید ترش وشیرین باشه یک قاشق شکر بریزید وباهاش تفت بدید.
خلال بادوم و خلال پسته رو هم با همون گلاب که خیس کردیم بزارید .ابش کشیده بشه وتفت بدید.
بو وعطر گلاب رو دوست ندارید با کمی آب خیس کنید
مقداری از برنج رو زعفرونی کرده
برنج سفید رو دیس کشیده
وبا گوشت وزرشک وبرنج زعفرانی و مخلفات تزیین میکنیم.
خلال بادوم دوست ندارید نریزید داخل گوشت که باهاش بپزه
عزیزان این غذا خلال پوست پرتقال هم داره
پوست پرتقال رو قسمت سفید شو جدا کنید وخلالی برش بزنید چند دفعه بپزید و آبشو دوربریزد تا تلخیش گرفته بشه آخر سر تفتش بدید با خلال خشک هم همین کار رو انجام بدید
🌟
2.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ فسنجونی
نگم براتون از طعم فوق العاده خوشمزه و متفاوت این مرغ فسنجونی😋
3⃣
.
3.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ فسنجونی
نگم براتون از طعم فوق العاده خوشمزه و متفاوت این مرغ فسنجونی
2⃣
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ فسنجونی
نگم براتون از طعم فوق العاده خوشمزه و متفاوت این مرغ فسنجونی😋
مواد لازم👇
سینه و رون مرغ:۵تکه
نمک و فلفل سیاه و زعفرون:به مقدار لازم برای طعم دار کردن مرغ
مغز گردو:۱۰۰گرم
رب انار:۵ق.غ
روغن زیتون:۳ق.غ
آب:۲لیوان
پیاز:۱عدد
سیر:۱حبه درشت
زردچوبه:نصف ق.چ
تمام مراحل پخت داخل ویدئو به طور کامل گفته شده حتما این مرغ فینجونی متفاوت و درست کنید و لذتشو ببرید🤦♀️
اول
.
13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
جوجه با استخون 🍗😋
عطر و طعمش عالیه
.
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_شیفون_با_کرم_پرتقالی😋
مواد لازم برای کیک🔻
آرد ۲پیمانه
شکر ۱پیمانه
بیکینگ پودر 2.5 ق چ
نمک یک پنس
روغن ۱/۲پیمانه
تخم مرغ ۶عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱ق چ
رنده پوست یک پرتقال فقط یه لایه نازک رنده شود قسمت سفید پرتقال کیک تلخ میکنه
طرز تهیه🔻
زرده وسفیده را جدا کنید
سفیده ونمک را با همزن با دور تندخوب هم بزنید تا کاملا پفکی بشه ووقتی ظرف برعکس کنیم نریزه
زرده وشکر ووانیل ورنده پوست پرتقال خوب هم بزنید تا کاملا حجیم ورنگش روشن بشه در حدود ۶تا ۸ دقیقه
شیر وروغن به زرده اضاف کنید وهر بار دو دقیقه هم بزنید
در نهایت آرد وبکین پودر که ۳ بار الک شده به مواد کم کم اضاف کنید وبا لیسک دورانی مخلوط کنید سفیده هم مابین اضاف کردن ارد به مواد اضاف کنید ودریک جهت هم بزنید مواد کاملا پفکی است خیلی هم نزنید در حد مخلوط شدن مواد در قالب که کف آن کاغذ روغنی گذاشتید بزارید بریزید میتونید مواد دو بار در قالب ۱۵ سانت بریزید
ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید وبعد از ۲۰ دقیقه با خلال دندون چک کنید این کیک زود میپزه.
مواد لازم برای سس پرتقالی🔻
آب پرتقال ۵۰۰ میلی لیتر
رنده پوست پرتقال ۱ ق غ
نشاسته ذرت یا پودر کرم پاتستیر ۱۲ گرم
شکر ۸۰ تا ۱۰۰ گرم اگه آب پرتقال شیرین بود ۸۰ گرم واگر نه ۱۰۰ گرم مقدار شکرش رو بسته به خودتون کم یا زیاد کنید
طرز تهیه🔻
همه مواد در قابلمه بریزید ومخلوط کنید وبعد روی حرارت زیاد بزارید ومرتب هم بزنید تا غلیظ شود .
بلافاصله بعد از آماده شدن به ظرف در دار منتقل کنید وبعد از کشیدن یک پلاستیک روی کرم درب ان را ببندید واجازه دهید تا کاملا سرد شود.
خامه را فرم دهید وبعد از کرم سرد شده ۲تا ۳ ق بهش اضاف کنید وباز با همزن مخلوط کنید وبقیه تزیین هم طبق فیلم انجام دهید ویا به دلخواه خودتون تزیین کنید دیوارهای کیک رو میتونید با شربت پرتقال یا آب پرتقال قبل از خامه کشی با برس خیس کنید
اگر دور کیک هم خواستید با خامه تزیین کنید خامه بیشتری فرم دهید بعد از چند ساعت یا یک شب استراحت کیک آماده است.
.