فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_تکنفره گلگلی 🍎🌹
زیرش ژله ساده (با طعم انگور) و شیره، گلای روشو با هلو درست کردم،فیلمشو ببینید متوجه میشید😊 وقتی گلامون تکمیل شد دوباره یه کمی ژله درست میکنیم (بدون شیر، یعنی همون با آب جوش و بعد آب سرد) آروم میریزیم تا نصف گلا رو بگیره، دوباره میزاریم یخچال تا ببنده که گلبرگا کامل فیکس شن🌺
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلانچ کردن نخودفرنگی
بلانچ کردن باعث میشه که یه سری آنزیمهایی که داخل سبزیجات هست بر اثر شوک حرارتی از بین بره و طعم و رنگ سبزیجات ثابت بمونه. حتی در مدت طولانی . از نخودفرنگی برای ماکارونی ، استانبولی، انواع سالاد، الویه، لازانیا، تزیین مرغ و بقیه غذاها، نخود پلو و....استفاده کرد . چون حرارت زیادی نمیبینه پس مواد مغذیش از بین نمیره . نخودها رو میشوریم . آب رو ب همراه نمک و کمی آبلیمو میذارم جوش بیاد . نخودها رو داخل آب جوش ریخته و ب مدت ۱۰ دقیقه میذاریم جوش بیاد . آبکشی میکنیم و بلافاصله داخل آب خیلی سردی ک داخلش یخ هست میریزیم. بعد از ۵ دقیقه آبکشی میکنیم . روی دستمال نمگیر پهن میکنیم و بستهبندی میکنیم . بهتره ک از زیپ کیپ استفاده بشه.
🌱🌷🌱🌷🌱
پیراشکی گوشت به شکل ماهی😍
با خمیر جادویی درست شده و مواد داخلش هم میتونه مرغ و قارچ و فلفل دلمه یا گوشت چرخ کرده و هر چیز دلخواه دیگری باشه. طبق شکل خمیر رو روی تخته کار باز کرده و بشکل چهار گوش برش داده و مواد رو بریزید و بپیچید و با قیچی روش برشهایی ایجاد کنید و رومال هم مخلوط زرده و زعفران زده و داخل فر بزارید تا قشنگ پف کنه و طلایی شه در آخر برای خوشرنگ شدن کمی گریل رو روشن کنید.
برای چشم ماهی هم زیتون بزارید.
👈🏻 طرز تهیه خمیر جادویی
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان روغن مایع و یک و نیم لیوان شیر و کمی نمک و یک ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و ۱ ق چایخوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دو برابر شه. این خمیر رو یک روز قبل درست کنید و بعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده.
این خمیر تا چند روز داخل یخچال و به مدت یک ماه تو فریزر ماندگاری داره
.
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورش_مرغ
🔴آب زیاد نریزین نصف گوشتها داخل آب خورش باشه کافیه
🔴درتابه رو بزارین وبا شعله ی پایین بزارین خورش بپزه
🔴میتونین داخل خورش بهمراه پیاز یکی دوحبه سیر رنده کنین ویا از پودر سیر استفاده کنین کاملا سلیقه ای هست اما به نظرم بدون سیر خوشمزه تره🥰
..
⬅️هردو طرف تکه های گوشت مرغ روبا کمی روغن وزرچوبه سرخ میکنم
⬅️یه پیاز بزرگ رو رنده میکنم کمی آبش رو میگیرم ولی دور نمیریزم نگه میدارم وبعدا داخل خورش میریزم
⬅️توهمون تابه پیازرو تفت میدم تا سبک بشه.
⬅️ادویه هاشامل نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودرگل سرخ،پودرلیموعمانی وتخم گشنیز رو به پیاز اضافه میکنم وتفت میدم تا بوی ادویه ها بلند بشه.
⬅️فلفل دلمه ای قرمز وسبز رو خلالی برش زدم اضافه کرده وتفت میدم بعد هویج خلال شده رو میریزم وتفت میدم.
⬅️آخرسرهم یه قاشق رب پرخونگی ریختم وتفت دادم.
⬅️۲یا۳لیوان آبجوش میریزم ومرغهارو روش میچینم درظرف رو میزاریم با شعله ی کم تا خورش بپزه.
⬅️بعد از یک ساعت مرغهارو برگردوندم تا طرف دیگش هم خوب رنگ بگیره حدود دوساعت زمان دادم تا خورش خوب جابیوفته.
.
#فلافل_کدو_سبز
🥨كدوی سبز رنده كرده 2 پیمانه
🥨نخود پخته 2 پیمانه
🥨برگ گشنیز خرد كرده 2 پیمانه
🥨سیر له كرده 2 حبه
🥨پودر فلفل قرمز (چیلی) 1 قاشق چایخوری
🥨تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
🥨زیره آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
🥨نمك یك دوم قاشق چایخوری
🍔كدوی رنده كرده را همراه با یك دوم قاشق چایخوری نمك، در ظرف مناسبی بریزید و 30 دقیقه كنار بگذارید. آنگاه كدو را در صافی بریزید و بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. سپس نخود را پوره كنید و همراه با كدو، گشنیز، سیر، پودر چیلی، تخمگشنیز، زیره و نمك، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
حالا از مایه فراهم كرده توپهای كوچكی بسازید و در روغن داغ سرخ كنید. اكنون فلافل را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و بعد آن را در ظرف مناسبی بچینید.
#کیک_موز_و_سیب
🍘موادلازم :
🥧آرد ۲پیمانه
🥧شکر ۱پیمانه
🥧تخم مرغ ۳ عدد
🥧موز ۲عدد
🥧سیب متوسط ۱عدد
🥧کره ۱۲۵ گرم
🥧گردوی خرد شده ۱/۲پیمانه
🥧شیر ۱/۲پیمانه
🥧بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
طرزتهیه :🍰
ابتداکره و شکر را با همزن میزنیم سپس تخم مرغ ها را دانه دانه و هر کدام را به مدت یک دقیقه میزنیم ،وانیل را هم اضافه میکنیم.
سپس شیر را اضافه می کنیم .
آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آرامی وکم کم اضافه میکنیم .
موز را با چنگال له کرده وسیب را هم ریز رنده میکنیم با هم ترکیب کرده واضافه میکنیم در آخر هم گردوی خرد شده را افزوده و مخلوط می کنیم.
قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن ریخته وبه دلخواه برای تزیین هم مقداری روی آن گردوی خرد شده میریزیم ودر فر از قبل گرم شده ۱۸۰درجه به مدت زمان تقریبی ۴۰ دقیقه میگذاریم.
نوش جان. امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.
#مربای_سیب_با_کشمش 😋
🍎🍏🍎🍏
سیب 2 کیلو گرم
شکر 2 کیلو گرم
کشمش 1 لیوان
لیمو ترش 2 عدد
چوب دارچین 2 عدد
🍘طرز تهیه مربای سیب با کشمش :
ابتدا پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد.
بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود.
#آش_قیمه_شوربا
🫕قابلمه مناسبی انتخاب کنید.
لپه و برنج را همراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید.
پیاز رو ریز خورد کنید و به برنج و لپه اضافه کنید.
اجازه بدین مواد بپزه.
برنج کاملا له می شه و لپه کاملا می پزه.
گوشت رو قلقلی کنید و داخل آش بندازید.
زردچوبه و نمک و شوید رو به مواد اضافه کنید.
مقداری آب لیمو ترش هم بریزید.
درب قابلمه رو بذارید و اجازه بدین برای ۲۰ دقیقه دیگه مواد بپزن.
بعد از جا افتادن آش، در ظرف مورد نظر سرو کنید.🍲🍲
#شیرینی_کاکائویی_قلبی
100 گرم کره نرم در دمای اتاق
حدود 1/4 پیمانه روغن مایع
حدود 1/2 پیمانه پودر شکر
حدود 1/2 پیمانه نشاسته ذرت
1 تخم مرغ
5 گرم وانیل شکری(شکر دار)
نصف قاشق چایخوری نمک
2ونیم الی 3 لیوان آرد
3-4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
-
برای داخل شیرینی
شکلات سارله دورنگ (هر شکلات کرمی که دورنگه)
همه موادو بجز آرد مخلوط کنین، بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه.خمیر رو باز کنین و با کاتر ببرین و روی کاغذ روغنی بچینین.در فر گرم شده 180 درجه 15-20 دقیقه بپزین.بعد از سرد شدن شیرینی ها،داخلشون شکلات دورنگ با قیف بزنین.به کناره های قلب پودر شکر الک کنین
نوش جان