eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
16.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مطمئنم اگر یکبار این ناگت و درست کنید میره تو لیست غذاهاتون😍😋
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم👇 مایه خمیر: ۱ق.م سرخالی شکر: ۱ق.م سرخالی آب ولرم:نصف استکان ماءالشعیر کلاسیک:نصف لیوان تخم مرغ: ۱عدد زعفران دم کرده: ۲ق.غ آردسفید: ۶ق.غ سرپر بکینگ پودر : ۱ق.چ سرپر نشاسته ذرت: ۱ق.غ سرپر نمک،فلفل سیاه،آویشن و پودرسیر به مقدار لازم قارچ،پیاز و روغن سرخ کردنی
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 این مدل مرغ خیلی آسون و خوشمزه س برای مهمونی هم میتونید توی دیس بچنید خیلی شیک میشه 😍😍😍 درست کردنشم که واضحه داخل سینه مرغ بدون استخون رو کاملا با چاقو خالی کنید فقط خیلی احتیاط کنید که بالا و پایین مرغ سوراخ نشه 😐که موادش موقع پر کردن بیرون بریزه⁣⁣ داخلش رو با زرشک و پیاز داغ یا حتی گردو خرد شده پر کنید یکمم به داخلش زعفرون بزنید ⁣⁣بعد بیرونش رو هم کاملا زعفرون بزنید و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید ⁣⁣حالا برای سسش یکم پیاز داغ ،برگ بو ،نمک،فلفل و ابجوش بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم بپزه و سسش غلیظ بشه حدودا نیم ساعته آماده س و مغز پخت میشه ⁣⁣بعد از پخت هم همین مدلی با سس میتونید سرو کنید هم مثل من یکم که خنک شد برش بدید با یه چاقو تیز و اره ای ،سسش هم توی کاسه کوچیک کنارش بذارید (اگه سرد شد که خیلی نمیشه میتونید گرمش کنید داخل مایکروفر )⁣ ⁣ ⁣
16.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥮 😋 ▫️در رابطه با سبزی کوکو و تناسبش هم ▫️صد و پنجاه گرم گشنیز ▫️صد و پنجاه گرم شوید ▫️پنجاه گرم جعفری ▫️صد گرم تره ▫️پنجاه گرم شنبلیله ▫️یک ساقه سیر تازه و جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نان باگت یا نان فرانسوی سیر نمک،فلفل سیاه و اورگانو 70 گرم‌ کره هم دما محیط جعفری تازه ریز خرد شده پنیر پارمزان یا پیتزا پنیر ورقه ای طرز تهیه: سر سیر ها را با چاقو برش بزنید و روی یک ورق آلومینیوم قرار دهید و با نمک، فلفل سیاه،اورگانو و روغن زیتون (به مقدار زیاد) مزه دار کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید،بعد از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود،در یک کاسه سیر های پخته شده، 70 گرم کره، جعفری ریز خرد شده، فلفل سیاه و نمک و یک مشت پنیر پارمزان (می توانید از موزارلا هم استفاده کنید) با هم مخلوط کنید،سپس ملات کره و سیر را روی نان های باگت بمالید و مجدد داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته شود،نوش جان
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 🔺چیا لازم داریم: (برای ۵تا کبه) به ازی یک پیمونه برنج (نیم دانه باشه بهتره) ۱ پیمانه و نیم آب کافیه. 🔺برنج رو اب بشورید،با اب و یه ق چ نمک بذارید کامل نرم بشه،له نشه خیلی،(برای رنگ بهتر بهش زعفرون یا زردچوبه اضافه کنید) ۱۰۰گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط سرخ کنید،بهش فلفل دلمه ای خورد شده یکی دو ق غ و نمک ،فلفل سیاه و زردچوبه نصف ق چ اضافه کنید (میتونید زرشک و رب هم اضافه کنید) 🔺با گوشت کوب خوب له کنید برنجارو حالت خمیری بشه. 🔺دستتونو خیس کنید حتما ،از خمیر بردارید کف دستتون گرد پهن کنید از مواد گوشتی داخلش بذارید و داخل روغن داغ با حرارت متوسط اجازه بدید خوووب سرخ و برشته بشه. روی دستمال بذارید حتما ،روغن اضافه گرفته میشه. ❌نکته❌ به هییییچ وجه خمیرتون نباید موقع شکل دادن ترک داشته باشه ،توی روغن از هم میپاشه و خراب میشه خیلی مواظب باشید. ❌اگه دوست داشتید میتونید برای راحت تر شدن کار باهاش بهش دو سه ق غ آرد سوخاری اضافه کنید.
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عدس پلو مغان یا دشت مغان😋 مواد لازم :👇🏻 برنج ۴ پیمانه عدس ۱ پیمانه گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم سبزی قرمه سرخ شده ۲۰۰ گرم پیاز بزرگ ۱ عدد ادویه : زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، دارچین، کمی زیره سبز نمک و زعفران به میزان لازم . طرز تهیه :👇🏻 بعد از سبک شدن پیاز، ادویه ها رو چندثانیه تفت داده، و گوشت رو اضافه کنید، نمک ‌و سبزی قرمه و عدس پخته هم اضافه کنید و به همراه زعفران بزارین لابلای برنج تا دم بکشه. . ✅ این غذا هرچی تندتر باشه لذیذتر هست. ✅ زرشک جز ترکیب اصلی این غذا نیست، ولی برای تزیین استفاده کنید. ترکیب مزه هاشون باهم خیلی لذیذ میشه. ✅ برنج حتما کمی زنده ار باشه تا درنهایت خمیر نشه. ✅ حتما یکم آب قبل از دم کشیدن اضافه کنید، تا برنج خشک نشه. من داخل همون تابه آب ریختم و اضافه کردم برای همین تهدیگ یکم سبز شده😉
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 2_3 عدد سینه مرغ 300 گرم قارچ 1 عدد پیاز بزرگ 2 حبه سیر 1 لیوان اسفناج ریز خرد شده 1 لیوان شیر 1 لیوان آب مرغ 1 قاشق غذاخوری آرد مقداری روغن برای سرخ کردن پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده نمک،فلفل سیاه،پودر پاپریکا سینه های مرغ را از وسط برش دهی،مرغ ها را با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید سپس با آرد کامل کاور کنید و داخل ماهیتابه هر طرف مرغ را به مدت 5دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید، سپس به ظرف مخصوص فر منتقل کنید پیاز، سیر و قارچ خرد شده را در همان تابه بریزید، قارچ را با حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند 1 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت دهید،در یک ظرف جداگانه شیر و آب مرغ را با هم مخلوط کنید و آن را روی قارچ ها بریزید،سپس اسفناج را اضافه کنید و با حرارت متوسط ​​بپزید و هر از گاهی هم بزنید و بگذارید غلیظ شود. وقتی غلیظ شد آن را از روی اجاق برداشته و سس را روی مرغ بریزید، روی آن پنیر رنده شده بپاشید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرار دهید تاروی پنیر برشته و طلایی شودمی توانید
🍢 😋 🔸فیله و ران مرغ را با هم چرخکرده ١ عدد پیاز را با دو حبه سیر رنده کنید « طعم سیر با مرغ عالی میشه به شرطی که طعم سیر غالب نشه» به همراه ادویه فلفل سیاه، زنجبیل فلفل قرمز و نمک و نصف ق چ زعفران ساییده شده اضافه کرده و با هم مخلوط کرده به مدت ١ساعت در یخچال بزارید. مابین نایلون بزارید و شکل بدید به سیخ چوبی بزنید که من از کباب زن استفاده کردم و ی استراحت دوباره بهش دادم کباب ها رو در ماهیتابه با روغن خیلی کم و حرارت ملایم سرخ کنید از ماهیتابه گریا استفاده کردم برای اینکه کباب ها خشک نشه هنگام سرو مقداری کره بر روی کباب ها بمالید. با پلو یا نون سرو کنید و نوش جان نمایید
✅توپک سیب زمینی 🥔 😋 در ابتدا حدود 5 عدد سیب زمینی متوسط را آبپز کردم.بعد با پشت چنگال له کردم.بزارید کمی خنک بشه.اگه دوست دارید کمی جعفری خرد شده اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و یک عدد تخم مرغ بهش اضافه کنید.خوب مخلوط کنید.بعد برای وسطش می تونید از مایع ماکارانی یا سوسیس و کالباس با پنیر استفاده کنید.من کمی سوسیس خرد شده با پنیر پیتزا مخلوط کردم.وسط سیب زمینی ها گذاشتم.سپس داخل تخم مرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم.بزارید یخچال کمی خودشو بگیره بعد در روغن غوطه ور و داغ سرخ کنید