#دسر_پرتقالی_شکلاتی
1-2 پاکت رولت شکلاتی حاضری
4 پیمانه شیر
1 پیمانه آب پرتقال تازه
1 تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری آرد
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
حدود 1 پیمانه شکر (خودتون کم یا زیاد کنین)
1 قاشق غذاخوری کره
وانیل
خامه صبحانه 100-200 گرم (اختیاری)بعد از سرد شدن پودینگ اضافه کنید و هم بزنید
برای سس_پرتقالی:
2 پیمانه آب پرتقال
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری شکر(به نسبت شیرینی پرتقال ها کم یا زیاد کنین)
داخل قالب کمربندی، رولت شکلاتی رو که به ضخامت های 1 سانتیمتری بریدین رو در دیواره ها بچینین، بعد کف قالب بچینین.
برای پودینگ، همه مواد بجز کره و وانیل رو روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا خووب غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه کنید، حالا نصف پودینگ رو داخل قالب بریزین و روش تکه های شکلات یا حتی شکلات آب شده بریزین بعد بقیه پودینگ رو روش بریزین.
برای سس هم، همه موادو روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا غلیظ شه بعد که کمی سرد شد روی پودینگ بریزین و یک شب بزارین یخچال.
@ashpazy_irani
مراحل تهیه این #کباب_تابه ای رژیمی رو تو پوشه ای به همین اسم براتون هایلایت کردم ، از این جهت میگم رژیمی چون نسبت به حالت عادی مقدار گوشت قرمز رو نصف کردم و با سینه مرغ جایگزین کردم و کلا کباب رو بدون روغن پختم . .
#کباب_تابه_ای :
یه پیاز بزرگ رو بندازید تو غذاساز تا خرد بشه اگه پیاز رو رنده میکنید آبش رو بگیرید ، وقتی پیاز خرد شد دویست گرم گوشت چرخ کرده ، دویست گرم سینه مرغ ، یک قاشق غذاخوری پودر نان ، یکدونه تخم مرغ ، دو حبه سیر ، سماق ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و نمک ، همه مواد رو بریزید تو غذاساز و با پیاز حسابی مخلوط کنید ، کف تابه نچسب ( خیلی مهمه ) مواد رو پهن کنید روش سماق بپاشید ، در تابه رو ببندید ، با شعله متوسط رو به کم بذارید رو گاز . تو این مدل کبابتون خیلی کم جمع و کوچیک میشه .
بعد از چند دقیقه کباب یکم خودش رو میگیره و آب میندازه ، کباب رو برش بزنید و حرارت رو کمتر کنید و بذارید کباب حسابی بپزه ، وقتی پخت برشها رو برگردونید و کمی حرارت رو زیاد کنید تا آبش جمع بشه و با روغنی که از گوشت پس داده به روغن بیافته ، کباب خوشمزه اتون رو با کته زعفرونی ، گوجه سرخ شده ( تو یک قاشق روغن ) سرو کنید . نووووووش جان 😍 ☞
@ashpazy_irani
#غذاگیاهی #غذای_کم_چرب
برگر سبزیجات
مواد لازم برای ۴ نفر:
۲ ق.س. شیر
۲/۱ پیمانه هویج ریز رنده شده شده
۴/۱ پیمانه پیازچه ریز خرد شده
۴/۱ پیمانه خرده نان گندم کامل
۴/۱ ق.چ. پودر ادویه ایتالیایی
۴/۱ ق.چ. پودر سیر
فلفل و نمک به میزان لازم
۳۵۰ گرم گوشت چرخ شده مرغ بدون چربی
۴/۱ پیمانه خردل
۲/۱ ق.چ. پودر کاری
۴ نان همبرگر گندم کامل دو نیم شده و برشته
برگ کاهو (در صورت تمایل)
کدوی سبز رنده شده یا خرد شده به حلقه های نازک (در صورت تمایل)
گوجه فرنگی ورقه شده (در صورت تمایل)
روش تهیه:
۱) شیر، هویج، پیازچه، پودر سیر، ادویه ایتالیایی، خرده نان، نمک و فلفل را ر یک کاسه متوسط مخلوط میکنیم. گوشت مرغ چرخ کرده را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. مخلوط را به چهار قسمت تقسیم کرده و هر یک را به شکل دایره ای به قطر ۳ سانتیمتر در می آوریم.
۲) این برگرها را در ماهیتابه چدنی یا روی قسمت گریل اجاق گاز میپزیم. برای اینکار ماهیتابه یا سطح گریل را اندگی چرب کرده و با حرارت بالا داغ میکنیم، سپس دما را در حد متوسط پایین آورده، برگرها را در ماهیتابه قرار میدهیم و درب ظرف را میبندیم و یک طرف برگر را به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه میپزیم، سپس آنرا برگردانده و سمت دیگر را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه حرارت میدهیم.
۳) در این مدت خردل و پودر کاری را مخلوط کرده، برگرها را بر روی نان قرار داده، سبزیجات مورد علاقه خود-کاهو، گوجه فرنگی و کدو- را بر روی آن قرار داده با سس خردل کاری سرو میکنیم.
☞ @ashpazy_irani
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی
کوکوی سیب زمینی خوشمزه شکم پر با قارچ
@ashpazy_irani
#ميگو_پلو
من همراه با كمي روغن زيتون ،پودر سير،پودر پياز و نمك و فلفل مرينيت كردم)و با كمي زعفران دم كرده تفت داد و همينطور كه ميدونيد ميگو رو نبايد خيلي تفت داد باعث ميشه سفت بشه و يه نكته اينكه مثل من اين اشتباه رو نكنيد از اين بسته هاي ميگوهاي پلويي استفاده نكنيد چون ميگو بعد از پخت جمع و كوچيك ميشه حتما از سايز درشت ميگو استفاده كنيد تا شكيل تر و مجلسي تر باشه . برنجتون رو آبكش كنيد و بعد ميگو رو همراه با سبزي لابلاي برنج دم كنيد. ميتونيد در كنارش از سيب زميني نگيني سرخ شده استفاده كنيد .
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊👈 گرفتگی لوله روشویی سرویس بهداشتی یا سینک ظرفشویی را با این روش ساده برطرف کنید
مواد لازم:
جوش شیرین
سرکه سفید
آب داغ
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ترفند مفید برای کلید و پریزایی که توی حیاط در معرض بارونن 👌
@ashpazy_irani
🔷#کباب_گوشت_سبزیجات
سیب زمینی و بادمجان هر کدام ۴عدد
دو عدد کدو سبز-3سه عدد فلفل دلمه سبز
سه عدد فلفل قرمز -گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
یک پیاز بزرگ-سه حبه سیر
گوجه رنده شده یک عدد
نمک ، فلفل ،زردچوبه، پاپریکا
یک قاشق رب گوجه فرنگی
بادمجان و سبزیجات خلال کنید و کمی تفت بدید.گوشت چرخ کرده و پیاز و سیر رنده شده و گوجه پوره شده و رب و نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا رو تفت داده وسط ظرف میزاریم و سبزیجات رو اطرافش میچینیم آب گرم و رب گوجه و نمک و فلفل رو مخلوط کرده روی مواد ریخته و در فر از پیش گرم شده صد و هشتاد درجه بپزید تا زمانی که مغز پخت بشه و کمی سرخ شود
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#ترفند
وقتی گوشتی را برای پخت در قابلمه قرار می دهید،بلافاصله در قابلمه را نگذارید. بخاری که از سطح گوشت بلند می شود،سمی بوده و لازم است پراکنده شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#ترفند
برای اینکه حبوبات حشره نزنند بعد از خرید حبوبات آنهارو به مدت ۲ روز داخل یخچال فریزر بگذارید و سپس خارج کرده در ظرف مورد نظر بریزید هرگز حشره نخواهد زد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🔷#نان_پنجره_ای
🔸دوستای گلم من برای نان پنجره ای 2 عدد تخم مرغ با هم زن میزنم و نصف پیمانه نشاسته گل با نصف پیمانه گلاب بهش اضافه میکنم یه کم هم میزنم سپس نصف پیمانه اردم بهش اضافه میکنم خوب هم میزنم تا هیچ گره ای نداشته باشه
سپس یه نیم ساعت میزارم تو همون دمای محیط استراحت کنه
🔸تو یه ظرف گود روغن میریزم چون باید شیرینی ها شناور باشن بعد اینکه روغن داغ شد قالب نان پنجره ای داخل روغن داغ میزارم تا 10 میشمارم بعد قالب میزارم داخل مایه شیرینی مایه شیرینی باید نصف قالب بگیره کامل قالب درون مواد نباشه سپس قالب داخل روغن میزارم و یه تکون میدم .زمان خیلی کمی برای سرخ شدن نان پنجره ای کافیه.اگر. چندتا ی اول خراب کردین نگران نباشین با مرور زمان دمای لازم قالب دستتون میاد
بعد از هر چند عدد شیرینی مایه نان پنجرای را هم بزنید تا مواد ته نشین نشود
♦️بعد اینکه نان پنجره ای ها اماده شد مقداری پودر قند روی ان بریزید
♦️میتونین پودر قند با یه کم هل اسیاب شده مخلوط کنین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani