#شیر_برنج_خامه_ای🌸
برنج نیم دانه یک پیمانه
شیر حدود یک لیتر و نیم لیتر
هل چند عدد
خامه 100 گرم
کره 25 گرم
شکر یک و نیم
طرز تهیه:
برنج رو با شیر چند دانه هل سالم چند ساعت خیس می کنم و میذارم با همون هل خوب بپزه و به اصطلاح دونه باز کنه و له و غلیظ بشه. اگه لازم شد دوباره شیربهش اضافه کنین و بذارین تا لعاب بده و شیر به خورد برنج بره.دانه های هل را جدا کنین وشکر و کره رو اضافه کنین و بذارین تا جابیفته.و دو تا قل که زد شعله رو خاموش کنین و خامه رو اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه.و داخل ظرف سرو بریزین و تزیین کنین.
🍩 #آموزش_آشپزی_و_شیرین_پزی
#دسر_زعفرانی
مواد لازم:
شیر ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
زعفران دمکرده غلیظ ٢ ق م
پودر ژلاتین ٢ ق ن
خامه ۱۰۰ گرم
گلاب ١.۵ ق ن
آب سرد نصف لیوان
طرز تهیه:
شیر و شکر و زعفران رو روی شعله بزارید تا شکر کاملا حل بشه
نیازی به جوش نیس ولی شکر حل بشه
پودر ژلاتین رو توی اب سرد بریزید و روی بخار کتری کاملا حل کنید تا کاملا شفاف بشه. گلاب و ژلاتین رو به مایع قبلی اضافه کنید وقتی خنک شد خامه رو با چند قاشق از مایع رقیق کنید و بعد به مواد اضافه کنید. کرم زعفرانی رو توی قالب های یکنفره بریزید و چهار ساعت توی یخچال بزارید.
#آموزش_آشپزی_و_شیرین_پزی
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 #فیلم_آموزشی
#بامیه_خونگی🌙
مواد بامیه:
2 فنجان ارد
4 فنجان آب
2 قاشق غذاخوری شکر
4 گرم کره
4 عدد تخم مرغ
نصف ق چایخوری بیکینگ پودر
مواد شهد:
شکر 2 لیوان
4 فنجان آب
1 قاشق چایخوری آب لیمو
3 دقیقه بجوشانید و خاموش کنید
#آموزش_آشپزی_و_شیرین_پزی
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلانچ کردن نخودفرنگی
بلانچ کردن باعث میشه که یه سری آنزیمهایی که داخل سبزیجات هست بر اثر شوک حرارتی از بین بره و طعم و رنگ سبزیجات ثابت بمونه. حتی در مدت طولانی . از نخودفرنگی برای ماکارونی ، استانبولی، انواع سالاد، الویه، لازانیا، تزیین مرغ و بقیه غذاها، نخود پلو و....استفاده کرد . چون حرارت زیادی نمیبینه پس مواد مغذیش از بین نمیره . نخودها رو میشوریم . آب رو ب همراه نمک و کمی آبلیمو میذارم جوش بیاد . نخودها رو داخل آب جوش ریخته و ب مدت ۱۰ دقیقه میذاریم جوش بیاد . آبکشی میکنیم و بلافاصله داخل آب خیلی سردی ک داخلش یخ هست میریزیم. بعد از ۵ دقیقه آبکشی میکنیم . روی دستمال نمگیر پهن میکنیم و بستهبندی میکنیم . بهتره ک از زیپ کیپ استفاده بشه.
🌱🌷🌱🌷🌱
پیراشکی گوشت به شکل ماهی😍
با خمیر جادویی درست شده و مواد داخلش هم میتونه مرغ و قارچ و فلفل دلمه یا گوشت چرخ کرده و هر چیز دلخواه دیگری باشه. طبق شکل خمیر رو روی تخته کار باز کرده و بشکل چهار گوش برش داده و مواد رو بریزید و بپیچید و با قیچی روش برشهایی ایجاد کنید و رومال هم مخلوط زرده و زعفران زده و داخل فر بزارید تا قشنگ پف کنه و طلایی شه در آخر برای خوشرنگ شدن کمی گریل رو روشن کنید.
برای چشم ماهی هم زیتون بزارید.
👈🏻 طرز تهیه خمیر جادویی
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان روغن مایع و یک و نیم لیوان شیر و کمی نمک و یک ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و ۱ ق چایخوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دو برابر شه. این خمیر رو یک روز قبل درست کنید و بعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده.
این خمیر تا چند روز داخل یخچال و به مدت یک ماه تو فریزر ماندگاری داره
.
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورش_مرغ
🔴آب زیاد نریزین نصف گوشتها داخل آب خورش باشه کافیه
🔴درتابه رو بزارین وبا شعله ی پایین بزارین خورش بپزه
🔴میتونین داخل خورش بهمراه پیاز یکی دوحبه سیر رنده کنین ویا از پودر سیر استفاده کنین کاملا سلیقه ای هست اما به نظرم بدون سیر خوشمزه تره🥰
..
⬅️هردو طرف تکه های گوشت مرغ روبا کمی روغن وزرچوبه سرخ میکنم
⬅️یه پیاز بزرگ رو رنده میکنم کمی آبش رو میگیرم ولی دور نمیریزم نگه میدارم وبعدا داخل خورش میریزم
⬅️توهمون تابه پیازرو تفت میدم تا سبک بشه.
⬅️ادویه هاشامل نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودرگل سرخ،پودرلیموعمانی وتخم گشنیز رو به پیاز اضافه میکنم وتفت میدم تا بوی ادویه ها بلند بشه.
⬅️فلفل دلمه ای قرمز وسبز رو خلالی برش زدم اضافه کرده وتفت میدم بعد هویج خلال شده رو میریزم وتفت میدم.
⬅️آخرسرهم یه قاشق رب پرخونگی ریختم وتفت دادم.
⬅️۲یا۳لیوان آبجوش میریزم ومرغهارو روش میچینم درظرف رو میزاریم با شعله ی کم تا خورش بپزه.
⬅️بعد از یک ساعت مرغهارو برگردوندم تا طرف دیگش هم خوب رنگ بگیره حدود دوساعت زمان دادم تا خورش خوب جابیوفته.
.
.
#شیرینی_پسته ای
برای ۲۰ عدد شیرینی کوچک
۱ تخم مرغ
۱ونیم پیمانه پودر پسته
۱ پیمانه پودر قند یا کمتر
۲ پیمانه پودر بیسکوییت(مثلا سلامت)
۱ قاشق غذاخوری کره
پودر هل(اختیاری)
همه موادو با هم ورز بدین، باید بتونین شکل بدین، گرد کنین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۸ دقیقه بپزین تا زیرشون سرخ شه نه کمتر نه بیشتر.
برای تزیین هم شکلات رو بصورت بن ماری آب کنین و مثلا به ۸۰ گرم ۱ قاشق چایخوری روغن مایع اضافه کنین و شیرینی هارو تزیین کنین .
لطفا با نصف دستور شروع کنین.
نکته:❌بدلیل متفاوت بودن کیفیت بیسکوییتها، اگر بعد از پخت خشک شد، داخل شربت که خیلی غلیظ نیست بزارین.
.
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_حرفهای
با صدا ببینید🔈
برنج ۵ پیمانه
پیاز قرمز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
مرغ ۵ تکه سینه و ران
کره ۱۰۰ گرم
زعفران ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه کمی
جوز هندی کمی
زرده تخم مرغ ۴ عدد
ماست چکیده ۱ لیوان
خلال پسته ۵۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
🌟
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_سیب_و_دارچین🥮🍎
آرد ۱۴۰ گرم ( یک پیمانه و ۲ ق غ)
ماست ۱۵۰ گرم ( نصف لیوان دسته دار فرانسوی + دو ق غ)
سیب یک عدد
شکر ۴۰ گرم( تقریبا کم شیرینه این کیک)
تخم مرغ یک عدد
وانیل۱/۲ ق چ
روغن مایع ۳۰ گرم ( ۶ ق غ)
دارچین نصف ق چ
بکینگ پودر ۲/۵ ق چ
برای کارامل:
۳۰ گرم کره
۳۰ گرم شکر
ابتدا پوست و هسته سیب هارو بگیرید حلقه حلقه برش بدید و بذارید کنار.
شکر رو داخل تابه بریزید روی حرارت کم بذارید تا آب بشه بهش کره رو اضافه کنید.
دو ق غ آب بریزید و سیب ها رو روش بچینید بذارید سس بجوشه کمی تا غلیظ شه و جا بیفته.
تو یه ظرف تخم مرغ + وانیل + شکر رو هم بزنید که کرم رنگ و کش دار بشه.
بعد روغن مایع و ماست و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید.
حالا آرد و بکینگ پودر رو با الک اضافه کنید و هم بزنید.
مایع کیک رو روی سیب ها بریزید در ماهیتابه رو ببندید تا ۱۵ دقیقه بپزه .
دم کنی هم بذارید بهتره .
طرف دیگه هم ۵ دقیقه بپزه و حاضره