eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
15.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی کرکی مدرن بدون فر
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی با سس قارچ « پارت دوم »
14.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی با سس قارچ « پارت اول »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ پاناکوتا یک دسر خوشمزه و متفاوته. برای درست کردنش کافیه ... ۱ پیمانه شیر پرچرب میهن ۱ پیمانه خامه رقیق شده ۱/۲ پیمانه پودر شکر ۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری نمک رو با هم مخلوط کنین و برای لایه‌های رنگی رنگی هم... ۱ پیمانه توت فرنگی ۳ قاشق غذاخوری آب داغ ۱ قاشق غذاخوری آگار آگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ... پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید.... فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد... مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم... پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه قنادی 200 گرم پودر قند به میزان دلخواه ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود. 200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود. ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید. .
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ خوشمزه😍😋 اگه فقط یکبار مرغ اینمدلی درست کردید مطمئنم عاشق طعمش میشید و همیشه درست میکنید . درست کردنشم اصلا کاری نداره سینه مرغ رو از وسط برش بزنید داخل فویل بزنید و بهش نمک و فلفل سیاه و پامریکا اویشن بزنید داخل تابه دوطرفش رو سرخ کنید برای سس هم جعفری و پنیر پیتزا و روغن‌رو خوب مخلوط کنید و فویل رو دربیارید و داخلش بریزید و پنیر پیتزا و زرده تخم مرغ که کاملا اختیاریه قرار بدید کف سینی فر رو چرب‌کنید مرغها و گوجه و قرار بدید به مدت ۲۵۰‌تا ۳۵ دقیقه تا کامل مغز پخت بشه طعمش عالی میشه و متفاوت حتما‌ امتحانش کنید .
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 لوبیا قرمز یک پیمانه پلوپز نخود یک و نیم پیمانه باقلا به دلخواه یک پیمانه عدس یک پیمانه ۲ عدد پیاز درشت برای پیاز داغ ۱۵ حبه سیر درشت برای سیر داغ ادویه شامل فلفل . زردچوبه نعنا
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: آرد:۵قاشق غذاخوری آب:۴لیوان و نیم شکر:۶ قاشق غذاخوری کره:۴قاشق غذاخوری گلاب:۲ قاشق غذاخوری پودرهل:نصف قاشق چایخوری زعفران غلیظ:۲قاشق غذاخوری گردو خرد شده:نصف لیوان