فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_کچاپ
• دیگه لازم نیست سس کچاپ از بیرون بگیری!
۱ لیوان آب، ۱.۵ قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت، ۱/۳ لیوان سرکه سفید یا قرمز، فلفل سیاه، نمک، پاپریکا،پودر گوجه، پودر سیر
از هرکدوم نصف قاشق چایخوری، نصف لیوان رب بریزید هم بزنید
۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بزارید تا بپزه و غلیظ بشه
غلظت سس کاملا سلیقه ای هستش
پیشنهاد میکنم حتما این سس کچاپ خونگی امتحانش کنید 😍😍
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویج مرغ
راستش اصلا تو فکر ساندویج نبودم سینه مرغ رو از فریزیر در آوردم که پاستا با مرغ رو درست کنم. سینه رو نواری برش باریک زدم ، پیاز ونمک وفلفل وکمی زردچوبه و آب لیمو زدم ویکی دوساعت گذاشتم
یک تکه کره رو آب کرده کمی زعفران رو سائیدم وبهش اضافه کردم شما دم کرده داشتید بزنید.مرغ مزه دار شده رو بهش اضافه کردم درشو گذاشتم با شعله کم تا پیاز اب بندازه وسینه ها بپزن اواسط پخت کمی ذرت پخته بهش اضافه کردم فلفل دلمه داشتید بزنید خیلی خوشمزه میشه من نداشتم 😉دوباره درشو بزارید تا آبش کاملا جمع بشه و کم کم سرخ بشه. کمی سس گوجه فرنگی بزنید وباهاش تفت بدید .پنیر پیتزا روش بریزید ودرشو بزارید تا پنیر آب بشه پنیر زیاد نریزید البته اختیاریه دوست ندارید نزنید فقط مواظب باشید تهش نسوزه.چون مرغ سرخ شده و آبی بافی نمونده
در فاصله ای که مرغ داره میپزه کمی جعفری رو ریز خرد کنید.فلفل وپاپریکا وکمی نمک بزنید. سس مایونز وسس خردل بزنید ومخلوط کنید..برای ساندویج بهتره از اون نان باگت های لقمه ای استفاده کنید اگر داشتید 😊اگر هم نداشتید. مشکلی نیست اینا رو نصف کنید😁 از سسی که درست کردیم بمالید رو نان باگت ها با این سس خیلی خوشمزه میشه ،کاهو وخیار شور بزارید مرغ وچند قاچ گوجه فرنگی روش با سس قرمز میشه عشق بچه ها 😉 عزیزانی که دوست ندارن پیاز رو به مرغ بزنن وباهاش سرخ کنن به جای پیاز میتونن از پودر پیاز استفاده کنن.به همین راحتی وخوشمزگی
.
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماکارونی_آشیانه_ای
قارچ ۲۰۰ گرم
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
نمک وادویه(پاپریکا،فلفل سیاه،زردچوبه،پودرسیر،)
پیازیک عدد
جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری
خامه یگ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان
آب دولیوان
ماکارونی آشیانه ایی نصف بسته
پیازروخلالی برش میدیم تفت میدیم بهش مرغ ریزشده رواضافه میکنیم اجازه میدیم مرغ آبش کشیده بشه وگفت بخوره تواین مرحله قارچ،آبلیموونمک وادویه هارواضافه میکنیم آب قارچ که گرفته شدبهش خامه وشیررواضافه میکنیم ودراخرماکارونی روروش میزاریم بهش آب جوش رواضافه کرده درب تابه رومیزاریم یک طرفش که نرم شدماکارونیهاروبرمیگردونیم وهمه روباهم مخلوط کرده دوباره درتابستان رومیزاریم باحرارت پایین میزاریم تا آبش کامل تبخیربشه ماکارونی پخته بشه درانتهاجعفری خردشده روش میریزیم
🎭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_پنیر
چیپس نمکی
ذرت
پنیر پیتزا
قارچ
ژامبون یا کالباس
پودر اویشن
🌟
#کوفته_شوربا
برای ۳ تا ۴ نفر(بسته به سایزی که درست کنید)
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
لپه ۱ پیمانه
برنج نصف پیمانه
سبزی های معطر خشک یا تازه (شامل ترخون ، نعنا ، ریحان ، شوید ۲ تا ۳ ق غ)
پیاز ۲ عدد
آرد نخودچی و تخم مرغ
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه
مواد داخل (سلیقه ای تخم مرغ آبپز ، گردو ، زرشک ، آلوچه ، آلو بخارا ، پیاز داغ و .. )
لپه رو از چند ساعت قبل خیس کردم . بعد آبش رو تعویض کردم و گذاشتم بپزه آبی نمونه و بعد خوب له و میکس بشه.
برنج رو شستم و به صورت کته پختم آبی نمونه . برنج نیم پز بشه . حتی برنج رو میشه خیس کرد و نپخت و بعد میکس و له کرد .
یک پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . گوشت و لپه و برنج رو باهاش مخلوط کردم . سبزی های معطر رو هم که من خشک شده رو توش می ریزم. بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . من توی مواد کوفته یکی ، دو قاشق هم شیره انگور میریزم گاهی اوقات می ریزم و بسیار عالی میشه ( این کاملا سلیقه ای هستش ). حالا شروع به ورز دادن کردم . یه دونه تخم مرغ و آرد نخودچی هم یکی ، دوقاشق ریختن خوبه باعث انسجام و وا نرفتن کوفته تون میشه .من همیشه موادم رو داخل غذاساز می ریزم و خوب میکسش می کنم . اگه توی غذاساز نمیندازین اولش لپه و برنج رو خوب له کنین و بعد با گوشت خوب ورز بدین . کلا خوب ورز بدین که توی کوفته ورز دادن خیلی خیلی مهمه .
ازموادم مقداری برداشتم اندازه اش کلا بستگی به خودتون داره وسط بین کوفته می تونین هر چی دوست دارید بزارید .
بعد کوفته ها رو داخل یخچال نیم ساعت میزارم تا خودش رو بگیره .
یک پیاز رو نگینی خرد کردم و با روغن تفت دادم . بهش زردچوبه و رب گوجه اضافه کردم و تفت دادم بعد بهش اب اصافه کردم تا بجوشه .
نمک و فلفل ریختم . میتونین داخل آبش ، زعفران ،عصاره گوشت ، گاهی من شیره انگور و کمی آب لیمو هم می ریزم . و گاهی اوقات از آلوچه و برگه زردالو هم استفاده می کنم . داخل ظرفم که آبش جوشیده کوفته ها رو انداختم . اول بزارین کوفته ها با در باز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشن . بعد درش رو بزارین یا حتی درش یه کوچولو از گوشه باز باشه ، حدودا ۴۵ تا ۶۰ دقیقه برای پخت زمان لازم هست.
.
#کیک_خیس ترکیه
#کیک_خیس_ترکیه_ای
🥳🥳🥳🥳
تخم مرغ سه عدد
آرد دو لیوان
روغن مایع و شیر و شکر هر کدوم ۱/۵لیوان
بکینگ پودر۱ ق چ
وانیل۱/۸ ق چ
پودر کاکائو ۳ ق غ سرپر
🥂🌯
فر را از قبل روی دمای ۱۸۰درجه تنظیم میکنیم.
ابتدا شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را در ظرفی با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم و یک لیوان از مواد رو کنار میذاریم تا بعدا به عنوان سس برای روی کیک ازش استفاده کنیم
آرد و پکینگ پودر الک شده و وانیل رو به باقی مواد اضافه میکنیم و تخم مرغ ها رو هم یه دونه یه دونه اضافه میکنیم و با همزن خوب هم میزنیم
مواد رو داخل یک ظرف از قبل چرب شده میریزیم و ۴۵ دقیقه داخل فر میذاریم.
بعد گریل رو روشن میکنیم تا روش یکمی سرخ بشه.
کیک رو که بیرون آوردیم سس رو روی آن میریزیم و منتظر میمانیم تا سرد بشه سپس سرو میکنیم
.
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای گلم من اومدم با یه آموزش ساده و خوشمزه و البته کم هزینه😋😍🤤 مواد لازم:👇🏻
فیله مرغ 4عدد
پیاز 2عدد
سیر 5حبه
پاپریکا(یک ق چ خ)
نمک و فلفل (به مقدارلازم)
پودرسیر(نصف ق چ خ)
پنیرپیتزا(به مقدارلازم)
آردسوخاری(به مقدارلازم)
یک عدد تخم مرغ
اول فیله های مرغ رو چرخ میکنیم بعد پیاز و سیر رنده شده رو بهش اضافه میکنیم به اضافه ی ادویه های لازم،خوب ورز میدیم،بعد
به مدت یکساعت میره توی یخچال
بعد از یک ساعت مطابق فیلم داخل مواد پنیر میذاریم و بهش شکل میدیم،روشو تخم مرغ و آردسوخاری میزنیم و بعدمیره داخل روغن و وقتی کامل طلایی شد آماده سرو هست.
امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ در فر
مواد لازم:
💜 حدود 750 گرم سینه مرغ مکعبی خرد شده
💜 2 عدد پیاز درشت خرد شده
💜 سیر به مقدار دلخواه
💜 5_4 عدد فلفل سبز
💜 2 عدد فلفل کاپیا(فلفل ترکیه)
💜 2 عدد سیب زمینی خرد شده
💜 3_2 عدد گوجه فرنگی
💜 1 پیاله نخود فرنگی
میتوانید از سبزیجات دلخواهتان مثل کدو ، بادمجان یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید
برای سس:
💜 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
💜 1 قاشق مرباخوری آویشن
💜 1 قاشق چای خوری زیره
💜 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
💜 حدود 1 قاشق غذاخوری نمک
💜 نصف استکان روغن مایع
💜 کمتر از 1 لیوان آب
طرز تهیه:
مرغ، سیب زمینی ، پیاز ، سیب زمینی ، نخود فرنگی ، سیر و فلفل ها را داخل ظرف مناسب فر بریزید.
تمام مواد سس را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید(در فیلم یادشون رفته روغن بریزند برای همین در آخر روی مواد ریختند) سس را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس صاف کنید روی ظرف کاغذ روغنی که کمی خیس شده (یا فویل) بکشید و در فر 200 درجه بپزید.(حدود 40 دقیقه ، میتوانید ده دقیقه آخر فویل را بردارید و شعله بالای فر را روشن کنید تا سرخ شود)
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخ_در_بهشت_طالبی
آب وپوست لیمو ترش اعدد
شکر دوسوم لیوان
آب یک لیوان
طالبی ۳۵۰ تا ۴۰۰گرم پوست گرفته شده و خرد شده
عرق بید مشک یکچهارم لیوان (اختیاریه)
به جای طالبی از هندوانه هم میتونید استفاده کنید
آب را بزارید رو گاز تا بجوش بیاد شکر ، آب وپوست لیمو ترش که رنده کردیم عرق بید مشک بهش اضافه کرده و حدود دو الی سه دقیقه بجوشه از صافی رد میکنیم ومیزاریم کاملا سرد بشه(لازم نیست قوام بیاد)
طالبی رو پوست گرفته وخرد میکنیم میریزیم تو مخلوط کن وپوره میکنیم
شربت سرد شده را بهش اضافه کرده ومیزاریم یخچال تا ببنده سپس بوسیله یخ شکن یا چنگال آن را پودر یخ درمیاوریم ودر لیوان ریخته ونوش جان بفرمایید.